Owszem poznałam Justynę osobiście. Ale nie zaspokoję waszej ciekawości i nie napiszę jaka ona jest na żywo bo to nie wasz interes.
Zresztą skoro jesteście takie sprytne niczym Rutkowski to bez problemu na pewno znajdziecie gdzieś jej domowy adres- proponuję, żebyście się z nią spotkały

Wtedy się przekonacie.
Poza tym to dziwicie się, że ona miała czas na forum gotując 8 obiadów, pisząc książki i co tam jeszcze ona robiła a same przeszukujecie internet w poszukiwaniu informacji o niej... no to Wam chyba też się nudzi co?
Pisanie jak ta dziewczyna ma na imię i nazwisko to już chyba w ogóle przegięcie. Co z tego, że miała nick doksik. No może ja jestem taka tępa i nie wpadłabym na to ( albo w ogóle nie zaczęła się zastanawiać) że to jakiś zlepek stanowiący jej dane osobowe.
Normalnie strach Was mieć w znajomych na FB.
Rozumiem, że jej posty były wkurzające. Miała specyficzny styl wypowiedzi. Czasem mnie wkurzała ale nie wpadłabym na to, żeby ujawniać tutaj jak się nazywała, wklejać linki do aukcji itp. To, że ona sama ujawniała to i owo o sobie to jej sprawa.
Teraz jak jak Wam podpadnę to mam oczekiwać, że też napiszecie jak się nazywam?