Gemini bardzo dziekuje za zyczonka.Jak tam mijaja u Was swieta?Bo u mnie cudownie,wczoraj dopadla mnie grypka ale z rana polecialam do lekarza,dal mi antybiotyk i wieczorem juz bylo lepiej,a jak przyjechal Moj Misiek to juz bylo super.dzis czuje sie juz dobrze mam przy boku swoje ukochane osoby,jestem szczesliwa!!!Jak bede miala chwile czasu to powklejam foteczki!!!!Trzymajcie sie cieplutko moje drogie forumki:)
[ Dodano: Pon Gru 25, 2006 6:45 pm ]
[ Dodano: Pon Gru 25, 2006 6:54 pm ]Hm gdyby ktos pytal to ucze sie pomniejszac zdjecxia;)mam nadziej ze teraz sie uda:)
[ Dodano: Pon Gru 25, 2006 6:56 pm ]Ha ha udalo sie:)JUPIIII :)Wiec powyzsze zdjecia przedstawiaja nasze ciasteczka ktore pieklam z moim skarbem na swieta a zdjecie nizej to moje kochanie...leje dla nas winko:)...Teraz juz umiem zmniejszac wiec powklejam troszke foteczek:)
[ Dodano: Pon Gru 25, 2006 9:30 pm ]I tak to jest wigilia wigilia i po wigilii:)Jak wiecie mnie dopadla grypka ale mimo to bylam szczesliwa,w telegraficznym skrocie przedstawie sie jak to u nas było...Moj Łukaszek najpierw na wigilii był u siebie w domku i pozniej przyjechal do mnie,przebral sie w stroj Mikołaja i dopiero pozniej po rozdaniu prezentow kiedy dzieci byly juz zafascynowane prezentami to wszedł do pokoju ze niby dopiero teraz przyjechal...A wygladalao to tak:)

Swiety Mikołaj(hehe nie wiem czy taki swiety no ale niech tak bedzie)Kazdemu kazał cos mówic...ja musiałam zrobic znak krzyza swietego,zrobilam
byleby bylo to mu sie nie spodobalo hehe i kazal jesczze raz:)Dopiero wtedy dal mi prezent:)Ale bylo wesoło:)

A na tym zdjeciu moj siostrzeniec u chrzesniak:)z Mikołajem:)
[ Dodano: Pon Gru 25, 2006 9:40 pm ]A tu jeszcze nasze wspólne zdjecie ...co prawda nie wygladsam za ciekawie jak przy chorobie ale wklejam:)
[ Dodano: Pon Gru 25, 2006 9:50 pm ]Oto moj prezent od Mikołaja....najpiekniejszy jaki moglam sobie tylko wymarzyc...do tego dany od mojego ukochanego Łukasza...nie wiem jak Wam ale mnie sie bardzo podoba i jestem bardzo szczesliwa...I teraz chodze i sobie spiewam:)Złoty piesrcionek,złoty pierscionek na szczescie...

[ Dodano: Pon Gru 25, 2006 9:52 pm ]Na zdjeciu zabardzo nie widac ale jest to połączenie białego i żółtego zlota:)
A jutro postaram sie wkleic fotki naszych obraczek,bo dzis probowalismy zrobic im foto ale jest za ciemno i ne wychodza...No to by było na tyle dzisiaj...do juterka i zycze wszystkim słodkich snów:)