Witam Was Drogie Forumki w Naszym Roku czyli w 2007:)
Juz troszke doszlam do siebie wiec wkraczam do pisania:)
Dzis jest moj scesliwy dzien chyba...rano bylismy w kancelarii parafialnej odnosnie nauk spytac sie czy jest mozliwosc zalatwienia tych nauk jakos w szybszym czasie ale oczywiscie uzyskalismy odp ze nie zabardzo.Natomiast przed chwila mialam KOLEDE i ksiadz sam sie spytal czy jakis slubik sie u nas w domku szykuje ?A bylam ja z mama i tata wiec powiedzielismy ze tak i spytalam o te nauki i powiedzial ze mamy isc do takiego jednego kosciola i tam sa organizowane nauki weekendowe i ze bardzo chetnie nam poprowadzi msze swieta:)Ze to Mlodzi decyduja kto prowadzi msze itd,dal mi obrazek i napisal namiary do siebie:)Ale ksiadz bardzo kontaktowy idzie sie dogadac wiec teraz z nim bedziemy wszytkie sprawy zalatwiac:)Jejku tak sie ciesze bo te nauki mi sen zaklocaly:)A za chwilke opowiem troszke o sylwestrze:)
[ Dodano: Wto Sty 02, 2007 5:46 pm ]Sylwster był super,bardzo sie ubawilismy i do dzis nogi bola:)
Jakos byl on dla mnie yjatkowy bo kiedy wybila polnoc to jakies takie szczescie mnie otoczylo ze to juz ten rok jest kiedy powiem sakramentalne "TAK"nie potrafie tego opisac ale byla jakas magia wogol mnie:)
A teraz kilka fotek bo wiem ze to lubicie:)
[ Dodano: Wto Sty 02, 2007 5:58 pm ]Tuz przed wyjsciem na bal:ja z moim Łukaszkiem oraz siostrzyczka z mezem:)

A to Ja z Nasza oficjalna świadkowa:)Siostrzyczka juz dostala zaproszenie i sie smiejemy ze jesy juz oficjalna swiadkowa hehe;)

Zatańczysz ze mną jeszcze raz...ostatni raz...nim skończy sie tenm bal...

Oto my...jejku jak ja go KOCHAM chyba oszaleje z tej miłości:)

I noworoczny pocałunek..

Wiecej fotek niestety nie moge wkleic gdyz jest na nich wiecej osob ktore nie zabardzo by byy za tym ze sa na forum:)