Mi też z Rem Marco ciasta smakują, o tortach słyszałam kiepskie opinie (ale sama nie jadłam).
Netka jakie ciasta to zależy od pory roku i też takie, żeby się dobrze kroiły a nie sypały,bo wtedy to nieestetycznie wygląda. My tort i ciasta mieliśmy z Sowy, poza tym zamówiliśmy u nich też kilka zwykłych tortów i 3 rodzaje babeczek - poszło prawie wszystko

A mieliśmy wesele jednodniowe. Na 80 osób mieliśmy chyba po 2 czy 3 porcje ciasta, chyba 5 różnych tortów (Sacher zniknął chyba w 2 godziny), 80 babeczek (po kilku godzinach też już śladu po nich nie było:P ) i tort ślubny Królewski. Zamawiałam u nich miesiąc przed a jeszcze do tygodnia przed weselem można było modyfikować zamówienie. Wszystko razem wyszło coś ok. 1500 zł.
Co do garnituru polecam sklep na Długiej bodajże, koło tego pubu Jack. Teraz nie pamiętam nazwy

Super obsługa, jakościowo bardzo dobre garnitury. W Giacomo Conti mój brat kupował na nasze wesele i też super garniak i szybkie poprawki. Mój mąż w Giacomo kupił za to genialną ślubną koszulę. Generalnie trzeba patrzeć żeby koszula była w 100 % z bawełny a garnitur w 100 % z wełny
Buty mój mąż kupił sobie w Wojasie i potem mój tata jak je zobaczył i przymierzył to też tam kupił

Oboje się nie mogli nachwalić, że nowe buty a nic ich nie obtarły, bardzo wygodne.