Hej dziewczynki

Dzis jest odorbinke lepiej - ale to dlatego, że przyjełam technike ciągłego chrupania czegoś - to pomaga na naudności, ale nie na "linię"
Byłam w salonie - i powiem Wam, że mnie babeckzi rpzekonały do sukni 2-częściowej

Po pierwsze powiedizały, ze puszczona od piersi - to typowo ciązowa i od razu bedzie wiaodmo, a bw sumei trudno ocneić jaki brzucho będzie; po drugie - powieidżłay ż eskoro ejst taki elgancki materiął itd..to trzeba cos szykownego, a wygodnego

Tak więc widizłam sie mniej więcje jak one to chcą zrobić

Dołem spódnica lekko rozszerzana dokąłdnei tka jak miaało byc w sukni, tyle, ż ebez żadnych halek - chce miec lekko i lejąco

a na górze gotrset - który powiedzmy ze w 2/3 będzi epokryty koronką po przekątnej, a pozostała częsc pozstanie tylko kremowa. Kój gorsetu będzie taki, że nawet jelsi go zepne bardzo, bardzo luźno to stąjąc na wprost kogos, albo aparatu

będe wyglądała jakby miała ciągle wcięcie w talii

bhuhahaha
29 czerwca mam się zgłosić z obuwiem i prawdopodbnie juz ją odebrac..powieidziałm, z eślubik pewnei 7 albo 15 lipca

Dzis jelsi A> wróci w pore z pracy to pójdziemy do księzulka..jak to załawtaimy to musimy obie clokale zeby ten obaid jakis zarezerowowac...Ślub bedzie w małym kościólku osieldowym - nie chc emi sie bawić w te licnecje itd...a obiad penwie w cnetrum, w Rynku..ale to musimy jesczcze obczaic

Najpier ksiądz..mysle tylko na pora tego slubu -skoro ma byc obaid, to nie wiem 13 slub, od 1`4 żarełko, czy wszytsko np o godzine, dwie później
A pani jescze raz brała miary... ostatnie były jescze sprzed ciązy

4cm w biuście

i 2 w pasie do przodu