Vallus a powiedz jezeli mozesz dlaczego pani doktor twierdzi ze moga byc problemy?
lecze sie na porblemy z prolkatyna od 3 latek -nadla fiksuje mimo stałej dawki leków ( a odkryłam ze mam porblemy przez migrenki, musiałm odstawic tabsy po tez miały w tym swój udział -3 lata temu); teraz mam wieksza dawke od tyg. leków (czuej sie nie najfajniej z nimi); do teog po 2,5 roku dopero wropcila owu... z atrakcjami koszmarnymi - bolesci, nastroje. Ale boleści janików itd sa niepokojące i jedna z najczarniejszych wersji -endometrioza (u mnie bardzo duże pradopodobieństwo).... ale dlasze diagnozowanie moz ebyc podjęte po roku nie duanych staran... a jelsi choroba jest na dlasyzm etapie zaawansowania to raczej amrne szanse, wiec bądż tu mądry!! A jak przegapimy szanse??
A jak diagnozwac bed emogla dopero rok po slubie to hohoh ile to czasu, co się moz epodziac, poza tym 30 na karku już wtedy

Mam genrlanie mętlik w głowie..ale jak widać, zdjamey sie na los

Poza tym mam za niski porgestron i musdze dodatkowo na 2 faz ebrac leki, coby ew. faolinda mogła zagrzać u mnei m-sce!!
Nie wesoło..jelsi nie będzie "wpadki kontorolowanej, to przynajmniej po slubie bed emogla szybko zaczac leczenie

Wiem, z epewnei niektore z was uznają to troche za bezsensowne...ze powinnam czekac do slubu etc..ale przeciez wszytskod a sie poukłądać!! Chyba...
Dodoam, z eja jednak mimo optymizmu ktory zwykel mi dopisuje, jakos mam przekonanie, ze czarna wizja w moim wyapdku ma 99% szans na potwierdzenie!!