Autor Wątek: Vall postanowiła rozpocząć swoją trzysetkę :)  (Przeczytany 214610 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
Vall postanowiła rozpocząć swoją trzysetkę :)
« Odpowiedź #2670 dnia: 13 Stycznia 2007, 15:29 »
met,  :przytul:

No to zaczynam w końcu weekend :)
Życze miłego popoludniu i wieczorka..a ja ide się relaksować i postarac się zaczać myslec pozytywnie :)

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #2671 dnia: 13 Stycznia 2007, 15:31 »
Cytat: "Vall"
postarac się zaczać myslec pozytywnie :)

Vallus: nie mozesz myslec inaczej. Tylko pozytywnie :wink: Udanego weekendu  :taktak:

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2672 dnia: 13 Stycznia 2007, 22:54 »
Oj dziewczynki jak fajnei, że jesteście i mogę się pożalić :)
Nastrój nadal podły...ale widać tak am byc - minie...jak zawsze..nie??

Może to ta pogoda, a może zołza@,która mija... a moze porpstu jestem zmęczona i zestresowana... magnesik sobei zkaupiłam ponoc ma nerwy koić :) i deprim..ktory uwalnia od złych nastrojów..hehehe... robie sobie mixa :)

Mam nadzieje tlyko, że to nei gryzie się z mlimi lekami na "babskie sprawy"..hehehe...dopytam w srode i ginka :) Póki co korzystam z teog że nie wiem :)

Przyszła dzis próbka zaporszenia z Cartalii z liściem, ale tym mało jesiennym - i powiem wam kicha na maksa..za takie badziewie 4 zeta,. plus 2 za nadruk..kosmos...nie wiem co oni sobie myślą!! :dno:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #2673 dnia: 13 Stycznia 2007, 23:12 »
Vall :przytul: w końcu musi byc lepiej prawda?

Ja też mam dzis podły nastrój i ani kisiel malinowy, ani pizza ulubiona nie pomogły :sad:

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #2674 dnia: 13 Stycznia 2007, 23:25 »
Hola, co to Marusie za smutki wzięły ???? Jak nie do roboty, to do pacierza i smutki przejdą  :hahahaha: To tak jak na kaca - najlepsza praca  :skacza: Jak jak mam mega doła to sobie hinduską muze właczam - dól przechodzi po 10 minutkach. A nieraz to nawet sobie potańcze bo ta kocia muza skoczna strasznie  :Skrzypce:  :hopsa: Człowiek jak na haju po tym bolly dansie chodzi  :Ganja:  :cancan:
Usz do góry Marta  :hahahaha:

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2675 dnia: 13 Stycznia 2007, 23:29 »
Cytat: "Kllusia"
jak mam mega doła to sobie hinduską muze właczam - dól przechodzi po 10 minutkach. A nieraz to nawet sobie potańcze bo ta kocia muza skoczna strasznie

musze wypróbowac, ale moż ejutro, coby sąsiadów nie pobudzić  :drapanie:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #2676 dnia: 13 Stycznia 2007, 23:59 »
hej Vallus jak humorek napewno lepiej :skacza:
no to nie za fajnie z zaproszeniami czasami fota mija sie z prawda niestety :dno:
ale masz fajnie obrona dr kurcze extra  :brawo_2:
niedlugo bedziesz ciocia hehe moja kolezanka urodzila 1 dnia swiat..w tym szpitalu co ten "maluszek" ponad 7kg slyszalyscie pewnie o tym trabbili we wszystkich dziennikach i moja kolezanka mi opoiadala wczesniej ze lezy z niaze ta kobieta ktora ma w sobie duze dziecko...a w ogole to rodzilo sie na oddziale mojej cioci...czekam z niecierpliwoscia na jej relacje :brawo_2:  :los:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2677 dnia: 14 Stycznia 2007, 00:01 »
a no i zapomnilam dodac wchodze 6 stron do nadrobienia :los:  mysle-norma uch tak malo :los: damy rade

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2678 dnia: 14 Stycznia 2007, 08:59 »
tylunia,  :skacza:

Cytat: "tylunia"
mysle-norma uch tak malo  damy rade

:uscisk:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #2679 dnia: 14 Stycznia 2007, 16:15 »
Vall: odnosze wrazenie, ze humorek sie troszke poprawil :taktak: A zolza @ sie nie przejmuj...wlasnie cierpie z tego powodu, ale nie jest w stanie odebrac mi dobrego nastroju :skacza:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #2680 dnia: 15 Stycznia 2007, 00:40 »
Martsiu, nie martw się, ja też jaoś z humorem nie zabarzdo, zaległości szkolnych mam multum przez tego lenia światecznego i nie wiem jak się do nich zabrać...

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #2681 dnia: 15 Stycznia 2007, 09:13 »
Martuś jak dziś humorek? Mam nadzieję, że w dechę :) :taktak:  :taktak:

Pogoda cudna :) :) :)

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2682 dnia: 15 Stycznia 2007, 09:23 »
Cytat: "AndziaK"
Pogoda cudna

szkoda,, że ja mam ograniczone pole widzenia i tego nie widzę :(

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2683 dnia: 15 Stycznia 2007, 09:56 »
jak dziś humorek?

:hmmm: średniawo - ale ciut lepiej :)
Pogoda faktycznie cudna, ale co z tego - jak trzeba siedzieć do wieczora w pracy :drapanie: ehhhhh

wczoraj był nawet miły dzionek - obiadek u sis, wieczorne winko u szwagrostwa... jakos zleciało....   :tupot:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2684 dnia: 15 Stycznia 2007, 10:24 »
Cytat: "Vall"
wczoraj był nawet miły dzionek - obiadek u sis, wieczorne winko u szwagrostwa... jakos zleciało

No widzisz będzie coraz lepiej z dnia na dzień.... :)

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2685 dnia: 15 Stycznia 2007, 14:08 »
Zamówiłam koejna próbke zaproszenia - tym razme z liściem jesiennym, papier czerpany.... ciekawa jestem jak to na żywo będzie sie prezentować, bo po ostatnim doświadczneiu jestem lekko zniesamczona :)

Dobrze, że jescze sporo czasu  - mozna powybrzydzać i wybrać to co naprawdę sie spodoba.
Wiecie co wczoraj moja szwgierka podsunęła pewnie pomysl, ktory oni będą wykorzystywać - zapropnowała im firma od zaproszeń..żeby nie bawić sie w nadruki imienne dla gosci w tekście zaproszenia - odmiany etc...zaproszenia będa bez tej kwestii..tylko ogolne zaprosznie co, gdzie, kiedy i kto..a adresaci zaproszeń tylko na kopertach... :drapanie: szczerze mówiąc jakoś to do mnie nie przemawia...i tak trzeba drukowac koperty,a tak jak wręczasz to moga byc bez podpisu... sama nie wiem - zobacze jak im to wyjdzie..ale wydaje mi sie, że personalizowane tzn z goścmi wymienionymi  z imenia i nazwiska w tekście sa elegantsze... ale moze zmienie zdanie..jak nie będzie mi się chciało w to bawić  :taktak:

ja z zaproszeniami chyba zaczne walczyc około kwietnia - maja, co najwyżej wybiore wzór wczesniej, jak spodoba mi sie jakas próbka...bo kto wie co sie jescze podzieje do lata  :hahahaha: może cos trzeba będzie pozminiac, albo co....  :brewki:

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2686 dnia: 15 Stycznia 2007, 14:15 »
Ależ masz tempo :-)

Widzę, że czas na zaproszenia u Ciebie, znaczy wyszły na tapetę przygotowań i nie schodzą ;-) daj znać jak coś wybierzesz, ciekawa jestem, na których w końcu stanie...

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2687 dnia: 15 Stycznia 2007, 14:24 »
Cytat: "merkunek"
czas na zaproszenia u Ciebie

tak... chciałabym zdecydować sie na jakies i miec  z głowy kwestie wybierania :) zamówienie to kwestia późniejsza :)

No póki co to musze czekac do marca na miary do sukni... wtedy zacznie się cos dziać więcej... ewetualnie pomyslec trzeba o transporcie dla gości.. ale to za wczęsnie na takei ceregiele... :) Menu też jeszcze nie dorpacowane, ale co tam - wakcje będa akurat na takei ustalenia....

strój A. zostaje, ale jakos mam wrażenie że to będzie szybka piłka :) z facetami to łatwiej :)

W tym miesiącu czeka mnie wizyta teśców... :) maja sie poakzac, bo wpadaja się zapoznać z rodzicami mojej przyszłej szwagierki :) wiec i na sdowiedzą - najwyższy czas..bo nie byli u nas jeszcze - jakos mało 'ruchliwi" są :)

ja przysżły tydzien w cłaości poświęcam mojej pracy dr.... żeby zamknąc ten etap 'pisarski" raz na zawsze... potem nauka, nuak, nerwy, nerwy...i żeby jakos mieć juz to za sobą!! :mdleje:  potem same przyejmności....  :hahahaha:

A po drodze inne mniej przyjmne sprawy, o ktorych lepiej nie pisać
 :drapanie: a one moga wiele zmienić  :tupot:

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2688 dnia: 15 Stycznia 2007, 14:36 »
No to trzymam kciuki co by Ci się wsio udało!!!!

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #2689 dnia: 15 Stycznia 2007, 14:45 »
Wiesz co Martuś, mi się pomysł nie podoba.
Bo choć wesele robimy na 120 osób, to jest to najbliższa rodzina, nawet bez kuzynostwa, dzieci itd.
I jak byłoby bez personifikacji, to by jeszcze dzieciaki przywlekli :D
A widomo, że adresowanie koperty to inna sprawa.

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2690 dnia: 15 Stycznia 2007, 17:30 »
Mnie też się ten pomysł nie podoba

Takie bezosobowe zaproszenia są takie jakieś zimne, obojętne, tak jak setki zaproszeń, które dostaję pocztą na przeróżne pokazy, też tylko na kopercie jest moje nazwisko

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2691 dnia: 15 Stycznia 2007, 17:50 »
Cytat: "Gemini"
Mnie też się ten pomysł nie podoba

Takie bezosobowe zaproszenia są takie jakieś zimne, obojętne, tak jak setki zaproszeń, które dostaję pocztą na przeróżne pokazy, też tylko na kopercie jest moje nazwisko
dokladnie gemini lepiej bym tego nie ujela :taktak:

kurcze pedzisz jak blyskawica aja musze zejrzec do swojego watku ktory stoi w miejscu eh :mdleje:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2692 dnia: 15 Stycznia 2007, 18:53 »
A ja się wyłamię :)

Mnie takie rozwiązanie się podoba. Można zaoszczędzić, a wiecie przecież, że zaproszenia idą zaraz do kosza (no może zaraz to nie ale po ślubie)...
My mamy duzo takich zaproszeń i wcale nie czuje się mniej ważna dla tych osób :)
Kupujesz wydrukowane, ładne zaproszonka "uniwersalne" a koperty, które dostaniesz sama możesz w domku zadrukować imionami i nazwiskami gości i juz będzie ładniej niż ręcznie pisane (choć nic przeciwko takim zaproszonkom nie mam)...

Ja bym na wstępnie nie skreślała takiej formy zaproszeń, bo nie jest ona zła... :) :) :) :)

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2693 dnia: 15 Stycznia 2007, 19:11 »
Ja bym na wstępnie nie skreślała takiej formy zaproszeń, bo nie jest ona zła...

no ja tak jak pisałam, poki co nie jestem przekonana, ale nie mowie, ze tak nie zrobie - zobacze jak to wyglada, i co wymysle do czasu zamawiania..moze okazac sie wygodniej, prosciej, taniej.. Ale poki co czekam na wizualizacje tego co zamówilam :)

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #2694 dnia: 15 Stycznia 2007, 19:47 »
My zamawialismy zaproszenia bez wydrukowanych nazwisk gosci. Sa jedynie "......." i tyle szczescia bo czesc zaproszen moglabym juz wywalic. Glownie z tego powodu, ze znajomi zmieniaja sobie osoby towarzyszace. Co innego gdyby to  juz byly malzenstwa. W wypadku luznych zwiazkow roznie moze byc.  I w momencie zamawiania zaproszen nie bylismy pewni czy lista gosci nie bedzie jeszcze ulegac zmianie. Sa kropeczki, mam ladne pismo wiec bede siedzic i kaligrafowac :skacza:

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
« Odpowiedź #2695 dnia: 15 Stycznia 2007, 19:58 »
Ja wlasnie dzisiaj wypisalam az 5 zaproszen...heh wolno to idzie bo sie bardzo starma kaligrafuje i  zeby to fajnie wygladalo:)

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #2696 dnia: 15 Stycznia 2007, 20:01 »
Cytat: "kuchasia"
Ja wlasnie dzisiaj wypisalam az 5 zaproszen.

u duzo :D Ja mam do wypisania az 60 , bo jestem swiadkową u szwagirekii zaoferowałam pomoc... :drapanie:
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #2697 dnia: 15 Stycznia 2007, 20:15 »
Cytat: "ela"
Ja mam do wypisania az 60

To tak jak ja. Jeszcze nie zaczelam wypisywac ale mam jeszcze czas :taktak:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #2698 dnia: 15 Stycznia 2007, 21:07 »
Cytat: "carlunia"
My zamawialismy zaproszenia bez wydrukowanych nazwisk gosci. Sa jedynie "......." i tyle szczescia bo czesc zaproszen moglabym juz wywalic. Glownie z tego powodu, ze znajomi zmieniaja sobie osoby towarzyszace. Co innego gdyby to juz byly malzenstwa. W wypadku luznych zwiazkow roznie moze byc. I w momencie zamawiania zaproszen nie bylismy pewni czy lista gosci nie bedzie jeszcze ulegac zmianie. Sa kropeczki, mam ladne pismo wiec bede siedzic i kaligrafowac  

popieram.Różne rzeczy się dzieją...my tez chcemy "....."I tak np. dla przyjaciółki która jest 8lat z moim kumplem Bedzie"Anna Kowalska" i "Jan Nowak"-adla kumpla u którego w rachubach kobiet sie pogubiłam bedzie"z osoba towarzyszącą"/
niemniej jednak poczułam się niswojo jak ostatnio dostalismy zaproszenie od kuzynki  G gdzie było"zosobą towarzyszącą".Kuźwa ja nie jestem:jego osobą towarzyszącą" jestem z nim prawie 7lat,mieszkamy razem niedługo się pobieramy,z tą kuzynką spędzaliśmy niejednokrotnie święta...niefajnie to wyszło.Moge być uznana za"przewrazliwioną" ale poczułam się z tym źle. :dno:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2699 dnia: 16 Stycznia 2007, 08:08 »
Cytat: "tete"
Moge być uznana za"przewrazliwioną" ale poczułam się z tym źle

rozum,ie też bym się tak poczuła... ja do wszytskich ktorzy są w stałych związkach (dłuższych) bede psiac imiennie...a jak się cos podzieje, np kuzynka rzuci faceta..i nagle będzie klops..to naturalne ze w takich wpadkach moze przyjsc z kims innymy...ale przeciez takich rzeczy sie z góry nie zakłada :)

ja powiem jedynie tyle - że ja jeśli idzie o personalizacje - to jednak wybrałam bym drukowanie od razu... nie nadaje sie do kaligarfowania, a ni niestety w otoczneiu nie mam nikogo z 'dobrą ręką" :) więc albo opcja... wydruk na zaporszeniach z listy wszystkich (odmienione etc) albo bez wymieniania ich w tekscie a nadruk na kopertach... Najlepsza jak dla mnei wersja 1 - z nadrukiem całosci..ale..sie zobaczy :)