Autor Wątek: Netulkowe odliczanie;)  (Przeczytany 39265 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
Odp: Netulkowe odliczanie;)
« Odpowiedź #600 dnia: 21 Sierpnia 2007, 21:38 »
Netulka, mnie się podoba sukienka, której jeszcze nie ma na stronie int. Corrine.

Tylko, że ja chcę tę koronkę na ramionach zmienić w inny kształt, żeby była bardziej w dekold i w salonie w D.G. powiedziały mi że bez problemu.

Mówiły też, że jak będę zamawiać pół roku wcześniej to są dodatki gratis, ale nie wiem czy one czasem nie narzucają wtedy konkretnych modeli welonów i rękawiczek  :drapanie:

Kurcze właśnie jak dzwoniłam do Myszkowa, to babka mówiła że nie mają żądnych obniżek pod koniec sezonu, szkoda  :depresja:

A ja też mam jakąś kartę zniżkową, z informatora weselnego, nazywa się bodajże "zaczarowana karta" i są tam różne firmy wymienione, ale salonu w Myszkowie nie ma  :drapanie:

A ta Twoja to jaka jest?
Netulka, jest w tym informatorze również jola-moda  :hopsa: :skacza: :jupi: :jupi: :brawo:

Super, dziękuję, że mi podpowiedziałaś, w życiu bym tego nie znalazła  :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
« Odpowiedź #601 dnia: 21 Sierpnia 2007, 21:42 »
ja  na targach dostalam bezposrednio od Joli karte znizkowa: taka kremowa dosc duza) A ta zaczarowana tez mam ale nie kozystalam z niej
jeszcze dodam ze z ta  zmiana koronki to roznie bywa.  Ja chcialam miec wciecie w gorsecie ale niestety moja koronka nie nadaje sie do tego bo za miekka jest a ze koronka mi sie bardzo podobala zrezygnowalam z wciecia. Tak wiec nim zamowisz upewnij sie czy takie zmiany w tej koronce sa mozliwe.

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #602 dnia: 21 Sierpnia 2007, 21:50 »
A myślisz, że z tą zaczarowaną też dadzą zniżkę  :drapanie:

A zamawiałaś jeszcze bolerko do sukni?
A obsługa jaka jest, spoko?
jeszcze dodam ze z ta  zmiana koronki to roznie bywa.  Ja chcialam miec wciecie w gorsecie ale niestety moja koronka nie nadaje sie do tego bo za miekka jest a ze koronka mi sie bardzo podobala zrezygnowalam z wciecia. Tak wiec nim zamowisz upewnij sie czy takie zmiany w tej koronce sa mozliwe.

Kurcze, w salonie mowią, że z niczym problemu nie ma, a później się okazuje, że to tak nie może być i tamto  ::) Ehhhh, chyba rzeczywiście lepiej zamówić w salonie firmowym  ::)

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #603 dnia: 21 Sierpnia 2007, 21:58 »
Niestety na ta zaczarowana karte niema znizki z tego co wyczytalam;(
Ja zamowilam takze bolerko. Drogie bo za 210zl minus te 5% ale slicznie sie kompletuje. Co do obslugi w Myszkowie to jestem bardzo zadowolona.  Przed moja ostatnia wizyta martwilams ie ze  troche puzno mam przymiarke bo na 4 pazdziernika i pojechalam i przesunelam na 28 wrzesnia. Nie bylo zadnego klopotu. Pani mniejejszcze raz zmierzyla i sie  uspokoilam bardzo jak zobaczylam jak porobione ma notatki na moj temat. Przy mnie  tez dziewczyna odbierala sukienke i wszystko bylo oki:)
 Welon tez u nich kupuje i mam tydzienw czesniejz adzwonic to mi anszykuja bo ja chce go we wrzesniu odebrac. Rozmawialam tez z jedna dziewczyna ktorej siostra tam szyla i byla bardzoz adowolona.  Panie mi tez powiedzialy ze jakby sie okazaloz e sukienka jest spaprana to w  dwa dni sa w stanie nowa uszyc.
 Zamowic trzeba  najpuzniej 2 mies przed slubem
W jakiej cenie ejst ta ktora ci sie podoba? Mierzylas ja?

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #604 dnia: 21 Sierpnia 2007, 22:07 »
To szkoda, że ie ma rabatu  :Blee:

Mierzyłam ją w dwóch salonach, w D.G. kosztuje 2200, a w sosnowcu...... 2500  :o Niezłe przebicie  :-\

Także nie obraziłabym się, jakby rabacik jakiś był, tym bardziej, że bolerko chyba też będę musiała zamówić  ::)
Ale pytałaś o tą zaczarowaną w salonie? Bo ja w tym informatorze mam uwzględniony salon firmowy w myszkowie, a na stronie int. informatora też nie ma  ::)

Wiesz, ja ten informator dostałam w maju pocztą, bo go zamówiłam z tej strony int, może wprowadzili jakieś zmiany, czy co?

Jutro zadzwonię do Myszkowa i się zapytam, a co ....  :los:

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #605 dnia: 21 Sierpnia 2007, 22:07 »
Ale z tego co widze maszslub po targach w spodku wiec smialo mozesz sie tam wybrac po kuponik na rabat;) Kupon pokazuje sie w dniu odebrania sukienki wiec zdazysz. Moja sukienka kosztuje 2000 i od tego 5% rabatu bede meic;)
W Myszkowie tez 2200 kosztuje?

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #606 dnia: 21 Sierpnia 2007, 22:09 »
Tak, dokładnie tyle, co w D.G.

Ale z tego co widze maszslub po targach w spodku wiec smialo mozesz sie tam wybrac po kuponik na rabat;) Kupon pokazuje sie w dniu odebrania sukienki wiec zdazysz.

No to w takim razie tak zrobie  ;D ;D

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #607 dnia: 21 Sierpnia 2007, 22:10 »
A ja po 13stym pazdziernika zdam relacje ajks ie sukienka sprawowala;) A po 28 wrzesnia napisze jak bylo w salonie

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #608 dnia: 21 Sierpnia 2007, 22:11 »
No to super  ;D

Dzięki Netulka za informacje  :przytul:

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #609 dnia: 21 Sierpnia 2007, 22:20 »
ehh powinnam isc grzecznie do lozeczka ale jakos nie moge. Jutro babcie zaworze do szpitala..Mam nadziej ze nie ebdzie tam dlugo...
Jeszcz 53 dni zostaly:) jak ten czas ucieka.. Niedawno 13 mies bylo

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #610 dnia: 21 Sierpnia 2007, 22:23 »
Ooooo, właśnie przeczytałam priva od Ciebie, ale już wcześniej napisałam  ;D

Racja, czas leci nieubłagalnie, u mnie niedawno było 12 mies, a teraz mniej niż 8  ;D

Offline Beaataa
  • zapaleniec
  • data ślubu: 28.07.2007
« Odpowiedź #611 dnia: 22 Sierpnia 2007, 09:01 »
witaj Netula :)
obiecalam Ci napisac jak sie sprawily buty :) wiec pisze:
Przetanczylam w nich cale wesele, dopiero nad ranem musialam je juz zdjac, ale do 5 rano dalam rade :)
Tyle tylo, ze ja mam chyba wiekszy obcas.
Ogolnie buty bardzo wygodne, ale nasze wesele trwalo do 6 rano, wiec chyba kazdy o tej porze biegalby juz boso ;)

Postaram sie nadrobic twoj watek, choc strasznie pedzisz ;)
Pozdrawiam cieplo

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #612 dnia: 22 Sierpnia 2007, 16:10 »
Beaataa dziekiz e o mnie nie zapomnialas;) Ciesze sie bardzo ze buciki oki sie sprawowaly. Ja w moich chodze w kazdej wolnej chwili i jest oki;)
Dzis babcie do szpitala zawiozlam... Jutro pojade zobaczyc jak tam u niej..
 W niedziele moja bratanica ma urodzinki (90km odemnie) i jakos nic a nic mi nie pasuje by jechac buu co mamz robic...

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #613 dnia: 22 Sierpnia 2007, 16:28 »
Hej a jak wam sie podoba moja ozdoba na szyje????

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #614 dnia: 22 Sierpnia 2007, 17:48 »
Wkleje wam kilka fotek z mojego ogrodu

Offline KiP

• bywalec
  • data ślubu: 13.X.2007
« Odpowiedź #615 dnia: 22 Sierpnia 2007, 17:48 »
oj oj oj jak ślicznie, ja też chce taki ogród, na razie to tylko mogę sobie balkon ukwiecić  :buu:
jaki skalniak cudny ....

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #616 dnia: 22 Sierpnia 2007, 18:05 »

i dla przypomnienia ozdoba;)

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #617 dnia: 22 Sierpnia 2007, 18:33 »
To szkoda, że ie ma rabatu  :Blee:

Mierzyłam ją w dwóch salonach, w D.G. kosztuje 2200, a w sosnowcu...... 2500  :o Niezłe przebicie  :-\

Także nie obraziłabym się, jakby rabacik jakiś był, tym bardziej, że bolerko chyba też będę musiała zamówić  ::)
Ale pytałaś o tą zaczarowaną w salonie? Bo ja w tym informatorze mam uwzględniony salon firmowy w myszkowie, a na stronie int. informatora też nie ma  ::)

Wiesz, ja ten informator dostałam w maju pocztą, bo go zamówiłam z tej strony int, może wprowadzili jakieś zmiany, czy co?

Jutro zadzwonię do Myszkowa i się zapytam, a co ....  :los:

i co dzwonilas do Myszkowa? Ja  jak po welon pojade to sie zapytam;)

Offline aeniołek

• Chuck Norris
  • R+R+M+M = A :-)
  • data ślubu: 6.02.10
« Odpowiedź #618 dnia: 22 Sierpnia 2007, 20:15 »
Mnie sie podoba!!!!! Pasuje do kiecuni :)  :brawo_2:

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #619 dnia: 22 Sierpnia 2007, 20:21 »
to sie ciesze ze Ci sie podoba

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #620 dnia: 22 Sierpnia 2007, 22:22 »
Netulka oczywiście z samego rana dzwoniłam do Myszkowa i babka mówiła, że mają zniżkę 5% z tą kartą kremową i z tą z informatora też, tylko że ona nie wie dokładnie, która to jest i musiałaby ją zobaczyć  ::)

Ale prawdopodobnie tak, więc ok, a jak nie będzie to wezmę ten kuponik z targów na tą "jolową"   ;D

Tylko powiedziała mi, że rabacik jest tylko na sukienkę, na bolerko już nie  :( Szkoda.

Netulka, a ty pisałaś, że też masz tą kartę z informatora, więc jak tam będziesz to mogłabyś się o nią zapytać i pokazać im ją? I jeszcze jest kwestia tego, że ja będę zamawiać około listopada, czy już nie będzie ona przeterminowana? ja tam prędko raczej nie pojadę, byłabym Ci bardzo wdzięczna  :przytul:

Acha i jeszcze mam pytanko, może będziesz wiedzieć, czy jak zamawia się wcześniej konkretny model sukni to jest to już ostateczna decyzja, czy przy zdjęciu rozmiarów można jeszcze zmienić na inną? Wiem, że tak jest w salonach w D.G.

Netulka, a welonik jaki będzie? Mają tam duży wybór?

Ogrodzik masz piękny  :Serduszka: U mnie tata ma zamiłowanie właśnie do takich skalniaczków i spełnia się na działce, bo niestety w blokach mieszkamy  :-[

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #621 dnia: 23 Sierpnia 2007, 10:29 »
dziwne bo mi powiedziala ze znizka z ta kremowa karta jest i na bolerko...
Nie sadze by karta byla przeterminowana;)
Jak tam bede to sie dowiem. Swoja drog  napisalam do nich mejla i czekam na odpowiedz.
 Welonow maja niewiele ale  ja zamowilam "zabotowy" bez zadnych lamowek taki do pasa za 60zl. Z kola taki sam kosztuje 50zl i na welony nie ma znizki. Maja tez duzo ozdob ale ceny dosc wysokie
Aa jeszcze sie pochwale ze dzis moje zapowiedzi odebralam;) Chcieli za nie co laska wiec dalam 20zl bo  naprawde milo zostalam obsluzona:) ( ksiedza nie spotkalam ani razu uff)

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #622 dnia: 23 Sierpnia 2007, 11:21 »
No to super, kolejną rzecz możesz odhaczyć  ;D

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #623 dnia: 23 Sierpnia 2007, 15:40 »
Netula widze ze spodobaly ci sie moje roslinne motywy i postanowilas tez cos wkleic ;D

Ozdobka fajna ale ja nienawidze koloru bordo, a ty masz dodatki bordo??
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #624 dnia: 23 Sierpnia 2007, 21:36 »
ozdoba jest na poprawiny. Mam sukienke  taka kremowa z wzorami zlotobordowymi  . Buciki sa czerwono bordowe wiec i ozdobe taka mam;)
 Masz racje anusiaaa ze mi sie twoje roslinki spodobaly wiec i kilka swoich pokazalam

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #625 dnia: 24 Sierpnia 2007, 20:35 »
Dzis bylam zapytac sie w kwiaciarni jak wyglada sprawa slubnego bukietu i o malo co zawalu bym nie dostala. Pytam sie kiedy mam przyjsc bukiecik na slub zamowic a ona mi ze trzeba w styczniu termin zarezerwowac...a ja do slubu 1,5 mies mam przeciez...Cale szczescie ze jak sie okazlaoz e slubuje 13 pazdz to nie musze robic tej rezerwacji bo pazdziernik niejest tak chodliwy i wystarczy zjawic sie 10 dni przed slubem. Co do ceny to pani powiedziala ze 150-2000zl musze liczyc za bukiecik kulke z rozyczek i storczykow. Co do storczykow to w pazdzieniku podobno sie zaczynaja i moze byc slaby wybor... Tak wiec nie wiem jak to bedzie. Na poczatku pazdz z zdj sukienki pojde na Krakowska i  bedziemy obradowac. AA w cenie  bukietu jest przypinka dla PM.

Moj polowek przez jakiegos idiote wyladowal dzis autem w  rowie buu chlip...ale na sczescie polowek i auto cale...ehhh metr dalej i nie bylo by co zbierac bo byl slup betonowy..

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #626 dnia: 24 Sierpnia 2007, 20:56 »
Hej a jak wam sie podoba moja ozdoba na szyje????

Ozdoba wygląda calkiem ładnie ale nie jest w moim typie... wole coś bardziej biżuteryjnego...

Jednak myślę, że do twojej sukienki będzie pasować :ok:

Netula Twój ogród mnie powalił... jest piekny, zadbany..... super :brawo:
Kto o niego tak dba ?

Oj chyba najwyzszy czas bym ja sobie zamowiła bukiet.. bo jak bedzie za poźno to kicha.... :dno:

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #627 dnia: 24 Sierpnia 2007, 21:02 »
o ogrod dbam ja przy pomocy taty i mojego 0polowke. T zajmuje sie trawnikiem i jego koszeniem. Wlasnie ma dzis za soba 3.5  godzinne dreptanie za kosiarka;)

Ja do sukienki etz chcialam jakas kolie ale znalesc cos bordowo zlotego bylo niemozliwoscia a jak przylozylam cos skromnego w pododbnym kolorze  to nie wygladalo za ciekawie

Co do bukieciku to mozna powoli isc sie dowiedziec co i jak;)

ja sie uparlam na jedna kwiqciarnie w TG gdzie an slub kuzynki sliczny bukiecik pani mi zrobila..

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #628 dnia: 24 Sierpnia 2007, 21:13 »
A jaki typ bukietu chcesz i z jakich kwiatów?

Wklejalaś w wątku fotki, bo nie pamietam :drapanie:

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #629 dnia: 25 Sierpnia 2007, 20:59 »
hmm fotki byly i to sporo. Bukiecik chce z pomnaranczowych rozyczek i bialych lub kremowych storczykow taka kuleczke;)