Autor Wątek: Zaczynamy odliczac już pora pozostało tylko 94 dni ;D  (Przeczytany 12672 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Karolcia22

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2007-10-13
Odp: Zaczynamy odliczac już pora pozostało tylko 94 dni ;D
« Odpowiedź #150 dnia: 26 Września 2007, 09:53 »
Czesc dziewczyny

Dziekuje mam nadzieje za szczera słowa :bukiet:

No juz sie zbliża dużymi krokami nie mogę się doczekać a po drugie mojej relacji na forum.

W piatek odbieram obrączki więc kolejne zdjęcia

W telewizji ciągle bębnią od tego że ma zacząć się zima od połowy października az sie boje w zartach wszystkim mówie że ja mam 13 więc jeszcze nie połowa ale jak będzie śnieg to chyba się załamię. Szukam gdzieś bolerka takiego z misia albo takiej nażutki z misia może ktoś ma do sprzedania albo wie gdzie mogę kupić ile tak przyjemność koszttuje :)

Jeszcze nam dwa zaproszenia zostały muszę zamówić autobus wiecie może gdzie hahah ale mam dużo pytan ale to są ostatnie dni a nie mam

Muszę iść jeszcze do kościoła i dekoratorki kościoła
Do końca tygodnia już powinni potwierdzić przybycie goście ale wczoraj się ucieszyłam bo mojej cioci mąż zmarł i myślałam ze nie przyjedzie a ona mnie zaskoczyła dzwoniąc wczoraj że będzie ciesze sie.

Chyba z tych nerwów częściej się kuce z moim przyszłym męzem ale mam nadzieję ze wszystko sie ułoży

Od poniedziałku zaczynam jazdy pierwsze aż się boje. W sobote i niedziele mam zajęcia pierwsze boże drogi i jeszcze do tego byłam na panieńskim w sobote u koleżanki i postaram się wkleic zdjęcia jak tylko dostane je i ona ma w sobote ślub nie wiem muszę chyba się zwolnić ze szkoły. Mamy jeszcze tyle spraw drobnych żeby zapiąc na ostatni guzik wesele jeszcze tylko 2, 5 tygodnia

Dobra to na teraz tyle trzymajcie się dziewczyny
Miłego dnia
Pozdrowionka
Karolcia

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #151 dnia: 26 Września 2007, 17:13 »
Na pewno będzie ładne słoneczko !!! Nic się nie martw:):):) Zresztą nawet gdy pogoda będzie brzydka to najważniejsze aby w waszych serduszkach było goraco:):):)

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
« Odpowiedź #152 dnia: 26 Września 2007, 17:29 »
Sprzeczkami się nie przejmuj, napięcie wzrasta i wzrasta. Ja też czasem chodziłam naminowana i niewiele było mi potrzebne, żeby wybuchnąć.

Nie załamuj się na zapas pogodą. W Twoim i Twoich najbliższych sercach będzie tak ciepło i słonecznie tego dnia! Zobaczysz ;)

Offline Karolcia22

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #153 dnia: 26 Września 2007, 17:38 »
Dziękuje ślicznie za tak słodkie słowa aż ciepło mi się już na serduszku

Napewno będzie gorąco w sercach wszystkich a jednak macie racje jaka bedzie taka będzie pogoda a serca gorące

Pozdrowionka 

Offline Magda_lenka

• forumowicz
  • data ślubu: 6.10.2007
« Odpowiedź #154 dnia: 1 Października 2007, 10:14 »
Witam i ja prawie na sam koniec odliczanka :)

ładnie Ci w sukience, a i ja makijaz Twoj własnoręczny drugi jest bardzo ładny... chyba jest ci ładniej w brązach niz w tym stalowym/szarym...

niestety ja nie maluję się sama tak dobrze, wiec pójdę na profesjonalne pomalowanie... obawiam się tez, że nie mam aż tak dobrych kosmetyków, żeby przetrzymały całą noc...

z tą pogodą tez się boję... niestety w tym roku październik nie jest taki ładny jak rok temu czy dwa lata temu... :(

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
« Odpowiedź #155 dnia: 2 Października 2007, 14:53 »
Karolciu jak tam przygotowania?  :skacza:

Zostało tak niewiele do tego pięknego dnia  :brawo_2:

Magda_lenka nie martw sie o pogodę, podobno ma być ładnie. Ja też będę się w tą sobotę bawić na weselu  :cancan:

Offline Karolcia22

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #156 dnia: 3 Października 2007, 17:18 »
Witam Dziewczyny

Znow jak zwykle musze przepraszac ale dziś doatałam prace jestem wykonczona bo caly dzien tułałam sie po Katowicach że zrobić badania od jutra do pracy.

wszystko musze odwolywać na biegu Fryzjera mial w poniedialek na 9 musiałam odwołać i mam problem bo każdy ma zajęte a muszę gdzieś zafarbować włosy nie wiem co ja zrobie szukam dalej ale nie wiem co mam robić może polecicie mi jakiegos fryzjera ktory ma czynne po 18 i farbuje ładnie włosy??

prawo jazdy w toku byłam już na pierwszej przejadźce i powiem wam że jak wysiadłam z samochodu to nogi z waty .
Jeszcze tyle spraw do załtwienia a ja już nie mam czasu aż mi się płakać chce że nie zdąże ze wszystkim

Obrączki odebrane są piękne ale nawet czasu  nie mam kiedy je odebrać. Naszyjni i kolczyki kupione takze nie mam kiedy zdjęć porobić.

Jak tylko znajdę czas to wkleje obiecuje ale naprawdę czasu mam tyle żeby się wykompać i zjeść ostatnio wychodzę z domu o 8 a wracam na 22.

szkoła też idzie ale cięszko ale muszę być twrada i przejść mój chyba najgorszy okres. W domu się ze mnie śmieją że jak nic nie robiłam to nudziło mi się a teraz to mam wszystko szkoła prac prawo jazdy ślub i jeszcze muszę między czasie zjeśc i wyspać sie jestem załamana naprawdę nie wiem co mam robić.

Pozdrowionka

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #157 dnia: 3 Października 2007, 17:49 »
Oj no to faktycznie ciężko u Ciebie.... Żebyś za bardzo nie schudła przed ślubem bo i tak szczuplutka jesteś..... Trzymaj się cieplutko !!!!! Na pewno wszystko pójdzie tak jak sobie wymarzyłas:):)

Offline Karolcia22

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #158 dnia: 3 Października 2007, 18:35 »
Dziękuje za ciepłe słowa.

Przemyślałam ze nie wiem kiedy wam wkleje te zdjęcia wiec robie to teraz bo mam troche czasu

To są obrączki

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #159 dnia: 3 Października 2007, 18:36 »
Karolcia 3maj sie i badz dzielna  :uscisk:

Jeszcze kilka dni i pare "spraw" Ci odpadnie i nastanie "szara" rzeczywistosc a wtedy zatesknisz do tych szlonych dni ;D

Obraczki sa piekne :skacza:
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #160 dnia: 3 Października 2007, 23:29 »
Karolcia wszystko miodzio  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Ja mogę Ci polecić fryzjera na alejach " Sterfa Cięcia" jest chyba dłużej czynny, zawsze jestem zadowolona  ;D

Powodzenia i czekamy na wieści  :przytul:

Karolcia te obrączki u Baczyńskiego robiłaś? Ze swojego złota? Dużo Cię kosztowały?

:cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan: :cancan:

Offline Karolcia22

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #161 dnia: 4 Października 2007, 18:12 »
Tak u Baczyńskiego ale nie ze swojego złota dałam 1626 zł wydaje mi się że za tą cenę naprawdę warto

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #162 dnia: 4 Października 2007, 22:49 »
Eeeee,no to dobra cena  :ok: Ile jest tych brylancików?

Rewelacja  :o

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
« Odpowiedź #163 dnia: 5 Października 2007, 08:49 »
Karolcia22 obrączki super, ale cena zwaliła mnie z nóg tzn, że z brylancikami tak mało  :Uu: i dołączam się do pytania adusiaxxx ile jest tych brylancików??
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline Karolcia22

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #164 dnia: 5 Października 2007, 16:01 »
czesc dziewczyny

Nie wiem czy nie napisałam ale to są cyrkonie niestety bo koszt z brylancikami to ok 2700 zł bardzo duzo jak dla mnie. Tez mi sie podobaja :) dzieki milego dnia Karolcia 

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
« Odpowiedź #165 dnia: 6 Października 2007, 12:13 »
acha, ale mimo tego że są to cyrkonie a nie brylanciki to i tak są superrrr  :ok: :ok:
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #166 dnia: 8 Października 2007, 18:07 »
Naprawdę cudne te obrączki  :Serduszka: :ok: