Czesc dziewczyny
Dziekuje mam nadzieje za szczera słowa
No juz sie zbliża dużymi krokami nie mogę się doczekać a po drugie mojej relacji na forum.
W piatek odbieram obrączki więc kolejne zdjęcia
W telewizji ciągle bębnią od tego że ma zacząć się zima od połowy października az sie boje w zartach wszystkim mówie że ja mam 13 więc jeszcze nie połowa ale jak będzie śnieg to chyba się załamię. Szukam gdzieś bolerka takiego z misia albo takiej nażutki z misia może ktoś ma do sprzedania albo wie gdzie mogę kupić ile tak przyjemność koszttuje
Jeszcze nam dwa zaproszenia zostały muszę zamówić autobus wiecie może gdzie hahah ale mam dużo pytan ale to są ostatnie dni a nie mam
Muszę iść jeszcze do kościoła i dekoratorki kościoła
Do końca tygodnia już powinni potwierdzić przybycie goście ale wczoraj się ucieszyłam bo mojej cioci mąż zmarł i myślałam ze nie przyjedzie a ona mnie zaskoczyła dzwoniąc wczoraj że będzie ciesze sie.
Chyba z tych nerwów częściej się kuce z moim przyszłym męzem ale mam nadzieję ze wszystko sie ułoży
Od poniedziałku zaczynam jazdy pierwsze aż się boje. W sobote i niedziele mam zajęcia pierwsze boże drogi i jeszcze do tego byłam na panieńskim w sobote u koleżanki i postaram się wkleic zdjęcia jak tylko dostane je i ona ma w sobote ślub nie wiem muszę chyba się zwolnić ze szkoły. Mamy jeszcze tyle spraw drobnych żeby zapiąc na ostatni guzik wesele jeszcze tylko 2, 5 tygodnia
Dobra to na teraz tyle trzymajcie się dziewczyny
Miłego dnia
Pozdrowionka
Karolcia