Emi wymyślił nawigację... nie wiem czemu mi nie powiedział tego przez telefon

I później na kacu musiałam jeździć i na szybko coś wymyślać. W jedną stronę kierowała Emila siostra, ale się przestraszyła i wracałam ja. Kupiłam mu zestaw CK perfumy plus żel pod prysznic i skórzany pasek. No i oczywiście samochód straży pożarnej

Bardzo mu się spodobał

U nas nic ciekawego. Siedzę w necie i szukam prezentów dla dziewczynek.
Jutro jedziemy do shoppingu, bo o 11 ląduje Mikołaj helikopterem

W zeszłym roku był facepainting za darmo i inne atrakcje, więc liczę, że tym razem też coś tam będzie

No i Majcia śpi przecudnie. Wczoraj spała od 20 do 7.30, a dzisiaj w nocy poszła spać koło 19.40 i o 8 musiałam ją budzić, żeby odwieźć Aimee do szkoły

Wyczaiłam już czemu ona się budziła o 3... tzn ona dalej się budzi, ale nie chce jeść wcale, tylko troszkę się powierci i idzie spać dalej. A jak nadgorliwa matka nie wstaje, to dziecko przesypia całą nockę

Przyszło dzisiaj moje zamówienie z Sportsdirect - ta bluza, którą zamówiłam Emilowi jest rewelacyjna!! A i pochwaliłam się szwagierce, że kupiłam tą spódniczkę ala skórzaną za 7 e i w końcu oddałam jej, więc chciałam sobie zamówić nową, ale nie było już tamtych, więc zamówiłam inną za 8e i jest jeszcze fajniejsza niż tamta