Halo halo
doksik86 - A co tak łykacie? Nie otwiera mi się poprzednia strona forum ( chrom mi blokuje, że są tam jakieś treści z wirusem ). A ja też chcę to cudo

Z odchudzaniem czekam do połowy lutego

ruch zacznę na wiosnę - na rowerku do pracy, teraz to basenik raz w tygodniu ale bardziej na plecy niż na kilogramy

chciałabym zgubić 3-5 kg to mam nadzieję że w 4 miesiące się wyrobie
Co do zabiegów na buźkę

oczywiści zapraszam do siebie

taka mała reklama

Ale polecam Wam szczerze zabieg, które możecie sobie robić same w domciu i efekty rewelacyjne.
Derma Roller - wałeczek z igłami. Stosuje w gabinecie - efekty rewelacyjne , blizny, przebarwienia , rozszerzona pora, wszystko znika
W pracy stosuje derma rollery medyczne o dłuższych igłach, przy znieczuleniu. Natomiast Wam do domciu polecam takie 0,2 mm derma rollery kosmetyczne.
Nie jest na początku przyjemnie , ale do wytrzymania, na pewno dacie radę

Możecie robić nawet 3 razy w tygodniu

Buźka gładka
Ja się też zabieram za to - tylko ja sobie robię tymi dłuższymi igłami i nawet przy znieczuleniu, na czole to łzy mi strasznie lecą

ciężko więc mi się zmobilizować
A z fryzjerem całe szczęście nie mam problemu. Chodzę od lat do jednej Pani na swoim osiedlu, na imprezy zawsze mi koki robi i się trzyma jak diabeł sołtysa.
Czytałam też tutaj wcześniej o olejku do włosów na "M" bodajże Loreala do włosów ... nie pamiętam teraz nazwy. Potwierdzam rewelacja !!!

szamponu i odżywki z tej serii nie stosowałam ale po waszych opiniach może się skuszę

Miłego dnia dziewczyny