Hej dziewczyny!!! Przepraszam za moją mega długą nieobecność

jakoś zalatana byłam i nie miałam czasu. Cieszę się,że wątek założony przeze mnie tak się rozwinął!

Postaram się nadrobić zaległości ! Mberry suknia przepiękna! chciałam Cię jeszcze poprosić o przesłanie na priv informacji na temat tej cukierni na leszczynskiego
AlicjaEwa a jak u Ciebie?już niedługo Twój dzień! zdenerwowana?z tego co się orientuje gdzieś wklejalas zdjecie dluugiego welonu czy przeslalbys mi link? Poproszę

Co u mnie?termin się nie zmienił 14.06.14 godz 16 pl.Piastowski. Zmieniła się sala - z akoru na Sala bankietowa Magnolia w Kruszynie (piękna po remoncie,cała na biało,kryształy,wokól zieleń,oczko wodne - cud i miód

) .Dj - Roman Cabaj, fotograf : grupa deix i planujemy zrobić dodatkowy plener z Kamilą Mądrzyńską 2mc po ślubie,bo miala zajety nasz termin a jej fotografie są tak pomysłowe i oryginalne,że ubolewamy,że nie ona będzie z nami w tym dniu....jednakże wiemy,że grupa deix to para profesjonalistów i nas nie zaiwedzie

Kamerzysta to Tomasz Nuckowski - człowiek pełen pozytywnej energii

no i mamy jeszcze 170but wódki - wybraliśmy żubrówkę białą

Kolor przewodni to prawdopodobnie blady róż. Bukiet -kulka z amarantowych goździków

Obrączki klasyczne zólte złoto - upatrzone u jubilera Głębockiego. Ustrój sali w żywe kwiaty - popszę Kierowniczkę z pracy

pracuję w Hotelu Amelia i gdyby nie to,ze nie pomieszcza 120osob bez wachania tam byloby moje wesele.
suknia ślubna - nie mogę się zdecydować albo angel model giovanni z różową wstążką albo romantica model sincerity 3656 <--- pomóżcie - która ładniejsza? w obydwóch się czuję bosko

Mama i siostra poplakaly się jak wyszłam w sincerity

jednakże wolałabym suknie bez trenu.
Mberry zgadzam się z Tobą - lepiej wydać na suknię więcej niżeli później żałować,że coś było nie tak

To by było na tyle

Postaram się bardziej udzielać w nasz wątek ! Calusssyyyyy