ale fajnie, ze znalazlam forum. Moje wesele tez 2014, 6 wrzesien. Juz rozmawialam z Otromeckiem i ustalilismy menu, byli rewelacyjni, podpisuja umowy teraz bez problemu. Jestem vegetarianka wiec wszystkie ciasta beda bez zelatyny i zupy bede na kostce warzywnej i oczywiscie wiecej dan jarskich. U mnie bedzie duzo gosci spoza Bydgoszczy i Polski, ale my nie placimy za noclegi dla gosci. Moje wesele bedzie polsko-angielskie, od pary mlodej poprzez tradycje i menu.
Bede miala skrzypce i spiewaczke w kosciele i na poczatku imprezy.
Szukamy DJ, mamy kilku ktorych lubie jak Krzysztof Polanski i Michal Starzecki. Slyszeliscie o nich?
Dziwie sie ze chcecie zespoly, straszne drogie i nikt nie zaspiewa Imagine jak John Lennon, wiec ja zawsze myslalam, ze na moim weselu bedzie orginalna muzyka i DJ.
Suknie slubne mozna tak tanio w Anglii kupic, ze byscie nie uwierzyly. Iana Stuarda za mniej niz 700 funtow mozna z wyprzedazy dostac i w dodatku angielki troche grubsze od nas wiec wyprzedaze rozmiarow 36 i 38 sa tu bardzo czesto.
Ja juz kupilam moja za 1/5 ceny, Ian Stuart Havana. Moge pomoc komus poszukac sukienki w Aglii, bo to naprawde sie oplaca.