0 days
15 hours
950 minutes
57050 secondsDorota77, kieliszki super! Powiedz mi na jaki klej przykeiłaś te wstążeczki? Bo ja też jestem w trakcie robienia kieliszków ale nie wiem jak przykleic wstążeczki Sad
Kolorek włosów SUPER! Strasznie mi się podoba Smile
Na pewno Wasze wesele bedzie przepiękne
Kolor wlosow naprawde ladny..
Kieliszki.. brak slow, az szkoda bedzie tluc..
Pomyslowa z ciebie dziewczyna..
Dzięki wielkie. Wstążeczki i kwiatuszki przykleiłam na taśmę dwustronną. Wygląda estetycznie i nie brudzi szkła. Do tłuczenia mam kieliszki bez wstążeczki, a tylko przyklejony jeden kwiatuszek.
Jestem tutaj na momencik, bo od rana zacznie się wielkie szykowanie. Jestem od rana na nogach i nie mam na nic ochoty. Byliśmy dziś u spowiedzi (a raczej juz wczoraj, bo już jest po północy i jest sobota), posprzątaliśmy i przystroiliśmy kościół. Podpisalismy juz papierki i podpisałam się ostatni raz moim nazwiskiem bo od teraz już będę się podpisywała nazwiskiem Rafała. Zapłaciliśmy za ślub i opłaciliśmy dziewczyny, które będą grały (jedna na organach, druga na skrzypcach) i śpiewały w czasie ślubu. Zaprosilismy księdza na ślub i oczywiście zaproszenie przyjął.
Na sali są już ustawione stoły, a na nich obrusy. Jutro kelnerki poustawiają resztę. Sala ustrojona, ale było wesoło. Bardzo mało balonów pękło, a te co pękły to z naszej winy, za mocna była spręrzarka. Na 600 balonów zepsuliśmy góra 20szt.
Pazurki zrobiłam sama, mi się bardzo podobają. Są pomalowane delikatnym brokatowym lakierem a na nich sa delikatne srebne ozdoby.
Przez cały dzień strasznie padało i były okropne burze. Już nie liczę na ładną pogode, bo napewno będzie padało. Jestem z tego powodu nie zadowolona, ale przynajmniej nastawienie mam obojętne na pogode, jaka się u na dzieje. Narazie jestem bardzo spokojna, chociaż dzień był zwariowany.
Jak ślicznie wygląda mój licznik bo zaraz spotkaja się moje zwierzątka.
Teraz już uciekam, a jak następnym razem będę pisała, to już jako żona mojego Rafałka.