Eva*, dzieki sliczne...
Mamy z grzesiem mały dylemat...Ale od początku. Moją faworytką wśród imion dla dziewczynek od zawsze była Julia, jak juz kiedyś pisałam, Grześ na julke zgodzić się nie chciał i jakoś nie przypadła mu do gustu, nie wiem dlaczego

Wspólnie wybralismy Oliwia i to imię nadal nam się podoba. Tak więc stanęło na tym, że nasza Dzidzia będzie się nazywała Oliwia Julia... Ostatnimi jednak czasy, Grześ zaczął się zastanawiać czy nie zmienic kolejności imion, bo do julki jest dużo zdrobnień i nagle zaczęło mu się to imie podobać... Tak więc teraz już nic nie wiem... Czy będzie Julia Oliwia czy Oliwia julia...nie ukrywam, że do Olliwki sie juz baaaardzo przywiązałąm, ale sporo osób twierdzi, że Julka bedzie ładniej... I co ja mam teraz począć

najpierw decyzję miał p[odjąć sam grześ, ale on sam nie wie co robić... Prosi mnie o pomoc... A ja nie wiem co mam mu powiedzieć...
Dość tego marudzenia. Czujemy się dobrze, katarek poszedł sobie precz, jutro wybieram się do gina

Dzidzia sobie kopie, przeciaga się i chyba jest jej juz coraz ciaśniej... Często z Nią rozmawiam, puszczam muzykę... Jakie to wspaniałe, że można czuć własne Dziecko pod