martulka w koncu nadrobiłam oooogromne zaległości!!!!!!!!!!! wybacz,że na raty wskakuję do Was wszystkich. Ale mam masę roboty

Po kolei zacznę:
> mam nadzieję,że Wiktorek dojdzie szybko do siebie!!!!

tulam Goo mocno!!! Wierzę,że okropnie się denerwujesz.Znam ten ból!!
(u nas w przychodni,do której Miłek należy jest napisane,jaka przychodnia pełni dyżur w weekendy i wieczorami-po18.Nie byłam jeszcze na izbie przyjęć w szitalu-tylko właśnie zawsze na dorażnej-czyli tej co jest tam zapisana.Dobrze jest wiedzieć po prostu gdzie sie należy.Super,że już odnależliście swoje.Ja nie dzwonię tam też nigdy wcześniej-tylko od razu jadę jak mam wątpliwości)
> mieszkanie - zapowiada sie baaardzo ciekawie!!! 3 pokoje,50 m, to naprawdę niemałe mieszkanko. Zależy jeszcze od ukłądu,ale najważniejsze,żeby dobrze się w nim czuć!!!
Remoncik zrobicie i będzie przytulnie!! Nie porównuj martulka, bo to nie ma sensu - każdy robi wg swojego gustu i uznania!!
> kredyt - GRATULUJĘ I OGROMNIE SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>buiak na fotkach jest BOSKI!!!!!!!!!!!! i w ogóle Wiktorka uśmiech i oczka i te zajefajne minki mnie powalają!!!
>tańce - brawa dla maseraka małego!!! Ale widzę,że te nasze forumkowe dzieciaki to taneczne bardzo

>chodzenie - brawa!!!!! Nie mów,że późno zaczął, bo mój Miłek to miał rok i 3 miesiące jak cąłkowicie samodzielnie zaczął się poruszać (wyłączył całkowicie raczkowanie)
>słoiczki - super,że Wiktorkowi zasmakowało w koncu normalne jedzenie!!! I kasa ze słoiczków niekupowanych na bibeloty sie przyda do domku!!!

>co do dziecka i kredytu - u nas jak u merkunka było - w ciąży byłam,jak kredyt nam przyznawali

I oszukaliśmy oczywiście, tzn nie przyznaliśmy się,że ja w ciąży (choć było już widać

)
> no i mam 2 pytanka do Was
1 - jak teraz będzie po Waszej przeprowadzce z Wiktorkiem? będziecie go odprowadzać? (wiem,że to blisko) czy mama będzie przychodzić?? No i jak ona jest tymi 9 godz zmęczona,to czy dalej da radę??
2- no i jak w ogóle mama reaguje na Waszą decyzję o kupnie mieszkanka i przeprowadzce???
Pozdrawiam gorąco i oczywiście trzymam kciuki za wszystko,a szczególnie za małego!!!!!!!!!
zapomniałam dodać,że świetne są fotki z Waszych spotkan!!! Dzieciaki rosną,że hej!!
No i chłopaki jak fajosko się bawią