0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
jeżeli możesz powiesić tak szarfe jak na zdjęciu 2 tzn od sufitu to moze uda się nią zasłonić to okno, chociaż to jedno!
Ciesze sie że ci sięmoja propozycja spodobała.
O dziwo-wszystko co zaproponowalam na Nasz Slub-zostalo przyjete bez mrugniecia okiem
twój Rysio wydaję się być znajomy gdzieś go już widziałam tylko gdzie?
sukienusia very nice
dekoracja sali- ja nie jestem za balonami ale chyba taka dekoracja będzie wyglądać najlepiej
a czy ty wiesz że już niedługo będziesz żonką:)
W ogole odkad jestes zonka-cosik nas zaniedbujesz
zobaczysz sama jak to jest mąż, dom, praca i ciągle brakuje czasu
eraz go wysłałam żeby sobie pograł na 2 kompie i mam chwilkę spokoju hehehehe
Anitko po prostu ywój Rysio ma taką urodę ( przystojniacha ) że zapada w pamięci
A dlaczego chce podziekowac Rodzicom w kosciele???( w formie modlitwy)..., bo dla Nas to bedzie bardzo wazna chwila i chcialabym wlasnie w takim momencie podziekowac im za ich milosc....
Azzuro-a Wy jaki tekst mniej wiecej macie?? Bo mi jakos ciezko z tym idzie ...
My chcemy to zrobić w czasie modlitwy wiernych, której tekst sami ułożymy To też będzie forma podziękowań. Z tych samych powodów, co Ty
Wspaniały pomysł z podziękowaniem dla Rodziców podczas mszy...
pomysł na podzięowania w takiej formie na mszy to coś bardzo pięknego z czym nie spotkałam się na żadnym ślubie
super, że wpadłaś na pomysł, aby dodatkowo w kościele im podziękować w takiej formie,
No jestem ciekawa jak to u Was wyjdzie, bo będziecie pierwsi - także zapamiętaj koniecznie moment, bo w poślubnej relacji będę Cię o to męczyć
my też będziemy dziękować Rodzicom i m.in. będzie modlitwa dla naszych Rodziców w 32 rocznicę ślubu. Nasi Rodzice brali ślub w tym samym roku więc oboje obchodzą taką samą rocznicę.