Autor Wątek: Już niedługo powiem;,,Biorę sobie Ciebie za mężą"  (Przeczytany 40915 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Już niedługo powiem;,,Biorę sobie Ciebie za mężą"
« Odpowiedź #420 dnia: 23 Lipca 2006, 13:18 »
Lea, chcemy więcej fotek!!!!
Ciesze się, że wieczorek się udał!! hihi no i widze ten komplecik....ale Anitko to chyba nie ten sam- ten co Ty kupiłaś jest bardziej świecący- hihi mierzyłam oba ale w końcu zdecydowałam się na ten drugi ;) Nie mniej wyglądasz w nim świetnie :D
Czekam na większą porcję fotek :D

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #421 dnia: 23 Lipca 2006, 13:36 »
Na tym ostatnim- to już pełny makijaż (który mi potem pod wpływem gorąca po prostu spłynął...Jejka w Tigerze było po prostu....  :mdleje:    :mdleje:  

Oki  lecę z fotkami dalej  :jupi:    :jupi:    :jupi:  

Monia i Beatka (jeszcze przed piffkiem, bo potem to....  :pijaki:    :pijaki:   ):

Moje dwie kuzyneczki (dziewczyny po prostu..  :ok:    :ok:  ), Anita i....druga Anita (czyli ja):

A tu.... :hmmm: to mój prezent od Kasieńki (kuzyneczki):  :Daje_kwiatka: Musiałam dotknąć :oops:  :oops:  :

Krowa jest po prostu the best  :hahaha:    :hahaha:  . Jeszcze wdziałam na siebie pomarańczowe fatałaszki...Ach te pióra...będą lecieć :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: . Wszyscy śmiali się, że hej :mrgreen:  :mrgreen: . Jeden pan zaproponował mi noc, ale mam koniecznie mieć to cudo w oranżu na sobie :shock:  :shock:  :shock: :

Zabawa na parkiecie powoli sią zaczynała....Dj  :disco:   A my  :cancan:    :cancan:  :

Z rurką..:
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #422 dnia: 23 Lipca 2006, 13:47 »
Nie, no nie mogę się oprzeć więc wklejam dalej  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Krótka chwila wytchnienia:

By potem....:

:hahaha:    :hahaha:    :hahaha:  Nie mogę się oprzeć..Monia na kolanach (kolan nie udało się uchwycić, ale ten ruch...  :hahaha:    :hahaha:  ):

No i moja reakcja (sorry za wygląd, ale naprawdę było gorąco  :okularnik:  ):

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #423 dnia: 23 Lipca 2006, 14:00 »
Po tych szaleństwach trzeba odpocząć:

Karola jednak dłuuugo nie wytrzymała. No i tu moja mała siostrzyczka zaczyna się rozkręcać:

No i poleciały krzesła (chwile potem ochroniarz nam je zabrał....Chyba  mu się nie podobało... :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: ):

No i ja.. (muszę nauczyc moja siostrę robic zdjęcia...No chyba, że ja aż taka duuuża, że krzesło ucięło...):

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #424 dnia: 23 Lipca 2006, 14:01 »
No Anitko!! Widzę, że impreza była przednia!!! Co to by się działo jakby wszystkie Twoje koleżanki mogły na niej być  :shock:  :shock:
:brawo: I tak się bawią szczecińskie panny :brawo:

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #425 dnia: 23 Lipca 2006, 14:19 »
No i ostatnia fotka....

Nowa Para Młoda:

I to by było na tyle..

Wieczór naprawdę SUPEROS

Prócz tej muczącej krowy, fatałaszków w kolorze orange (koszulka z piórami i do tego coś co trudno nazwać nawet stringami.. :hmmm:) dostałam jeszcze biały pas do pończoch razem ze stringami i biustonoszem :mrgreen:  :mrgreen: - na marginesie SUUUPER, no i KAMASUTRĘ- z dedykacją: ,,W każdej dziedzinie życia trzeba się kształcić :-). Fascynujących wrażeń podczas...:-)"

Naprawdę było fajowo. Dziewczyny ciągle zamawiały dla mnie piosenki (potem -dowiedziałam się jak już wychodziłyśmy-DJ już nie chciał od nich pieniędzy za życzenia :):):)). Przed północą dostałam z dedykacją: ,,Jeszcze 14 dni do..", a po północy: ,,Za 13 dni...".
Nawet były dla mnie życzenia ,,od łysego pana w białej koszuli"-słowa DJ'a i od ,,Kawalera do wzięcia" :mrgreen:  :mrgreen: .

Potem dziewczyny się wygadały, że jak zamawiały pierwszy utwór to DJ zaproponował im Pana, który się u nich w lokalu często rozbiera (to chyba ten, którego ostatnio widziałam...zresztą gdzieś już o tym wspominałam). Babeczki zadzwoniły, ale facet powiedział, że obskoczył już 4 wieczory panieńskie i już nie ma siły (na siłownie niech idzie...he he), ale dał im nr telefonu do innego. Tamten nie odbierał telefonu. Nie chciałam striptizera- ale i tak mi miło, że o tym myślały.. :serce:

A jaki był koniec wieczoru-raczej już późnej nocy-???. Zapłaciłam rachunek i juz się zbieramy do wyjścia- a tu kelnerka przynosi nam po piffku dla każdej (moja siora dostała soczek- no i dobrze-sama też tylko to jej kupowałam- przecież ma dopiero 17lat.. :):)). My na nią wielkie oczy :shock:  :shock: . Mówię, że my już zapłaciłyśmy i chyba sie pomyliła, a ona na to:,,To od tego pana -(tu wskazuje mi palcem od kogo)-który cały wieczór panią obserwował i mówi, że ten facet -(czyli mój Rysio)-za 2 tyg. zostanie prawdziwym szczęściarzem" :shock:  :shock:  :shock:

Oczywiście się zawstydziłam :oops:  :oops:  :oops: , ale ładnie podziękowałam i zaprosiłam do stolika. Podszedł i powiedział, że dziękuje za zaproszenie, ale nie będzie nam przerywał tak świetnej zabawy.

Byłam w szoku, zresztą dziewczyny też.
W domku zawitałam prawie o 4 nad ranem :shock:  :shock:

Każdemu życzę tak udanego wieczorku :serce:  :serce:

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #426 dnia: 23 Lipca 2006, 14:54 »
Anitko wieczor widac byl super udany, widac to po usmiechnietych twarzach przyjaciolek.
no i widac goraca atmosfera dopisywala wam cala noc :)
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline sylwanika

• zapaleniec
  • data ślubu: 02.09.2006r.
« Odpowiedź #427 dnia: 23 Lipca 2006, 16:09 »
Anitko bardzo się cieszę. że Twój wieczór panieński był tak udany  :) a teraz już tylko czekać do 5 sierpnia :):P;) Rodzice i Rysiu padną jak usłyszą modlitwę jest piękna i wzruszająca...

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #428 dnia: 23 Lipca 2006, 16:21 »
Cytat: "klaudia"
Anitko wieczor widac byl super udany, widac to po usmiechnietych twarzach przyjaciolek.

Cytat: "sylwanika"
Twój wieczór panieński był tak udany

Baardzo byl udany :):)

Cytat: "sylwanika"
Rodzice i Rysiu padną jak usłyszą modlitwę jest piękna i wzruszająca...

Dziekuje baardzo :serce:  :serce:  :serce:

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #429 dnia: 24 Lipca 2006, 13:05 »
ale świetne zdjęcia! Super że dobrze się bawiłyście :)

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #430 dnia: 24 Lipca 2006, 14:06 »
Ale fajowo :)
Gratuluję udanego panieńskiego :)
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #431 dnia: 24 Lipca 2006, 15:51 »
Anitko widze, że zabawa była przednia :mrgreen: gratuluję udanego wieczorku i trzymam kciuki za 1000 razy bardziej udane Twoje wesele :wink:

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
« Odpowiedź #432 dnia: 24 Lipca 2006, 16:09 »
Anitka, masz już wybrany torcik?

ja polecam Woźniaka...  :lol:
 miałam super smaczny torcik.. wybrałam truskawkowo-śmietankowy, bo to jest smak, który większości przypada do gustu  :lol: , a jakies czekoladowe, kawowe, kakaowe, z wiórkami, kokosowe czy z orzechami mogłyby wszystkim nie smakować...  
Cena wówczas 28zł/kg (inne smaki 35zł).  

Torcik wszystkim smakował..  :mrgreen:   możesz zamówic na tydzień przed ślubem, ale wiadomo różnie wtedy ze stelażami...

ja pojechalam na Gumiaki, umówilam się z szefową.. wybieraliśmy stelaż.. nam się ten, który mieliśmy  bardzo podobał..  (zresztą widac na moich fotkach, jaki tor mielismy) kaucja 100 czy 300zł, nie pamiętam, ale zwrotna oczywiście... do godziny 14 tort dowiązą gratis.

tam też zamówilismy figurkę na górę (obrączki, bardzo ładnei sie prezentowały), ognie..

Także ja zadowolona bardzo bylam  :P

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #433 dnia: 24 Lipca 2006, 17:28 »
No macie racje dziewczyny- wybawilam sie za wsze czasy!!!! :mrgreen:  :mrgreen:

Cytat: "Madzialena"
Anitka, masz już wybrany torcik?

Jesli chodzi o smak tortu to tak: TRUSKAWKOWO-JAGODOWY...mniam...mniam (identyczny smak zamowil mi moj R. :serce: :serce:   na moje urodziny :):))-nie za slodki...taki akurat :mrgreen:  :mrgreen:

Bylam u Wozniaka i koszt 35zl za kg- przyznam, ze dosyc sporo(w porownaniu z tym, ze normalnie kg tortu kosztuje od 19.90 do 25zl)- skoro ja potrzebuje 8kg.
Bede zamawiala w Domowej- choc teraz po relacji Agulkiii mam troche watpliwosci :hmmm:.

U Wozniaka zaplacilabym 280zl, a w Domowej jakies 50zl taniej- a przeciez tam tez maja pyszne torty. Moze dla niektorych to nie duza roznica- ale ja te 50zl moge sobie dolozyc do czegos innego. W moim przypadku-do dlugich sztucznych ogni :mrgreen:  :mrgreen:

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #434 dnia: 24 Lipca 2006, 18:05 »
Wiecie co??? Do mojego slubu zostalo 12 dni ... :shock: a mi sie nic nie chce :(:(:(:(

Serio....
Mam dzis jakiegos dola.... :(  :(

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #435 dnia: 24 Lipca 2006, 18:15 »
Lea - właśnie taki smak torcika mieliśmy my i chyba nasza Monia  :mrgreen:
Torcik z domowej - pyyyyszny! Myślę, że nie będziesz żałować  :D

A dzisiejszym dołem się nie martw - to pewnie stres przedślubny! Też tak miałam w ostatnim tygodniu... Ale za to w dniu ślubu - zero stresu i szczęście w  :serce:
Tobie też tego życzę - przecież wychodzisz za mąż za swojego ukochanego Rysia  :D

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #436 dnia: 24 Lipca 2006, 18:17 »
Lea, po Twoim odliczanku widać i czuć atmosferę, że ten wyczekiwany dzień już tuż tuż :) Ale Ci fajnie!
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #437 dnia: 24 Lipca 2006, 22:52 »
Lea widzę, że wieczór panieński się baardzo udał. Zabawa na całego.   :D

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Anielka

• maniak
« Odpowiedź #438 dnia: 25 Lipca 2006, 11:32 »
Lea mówisz, ze tort zamawiasz w Domowej?? a jak tam jest z dowozem?? też dowiozą do 14 gratis tak jak Woźniaki??

Offline sylwanika

• zapaleniec
  • data ślubu: 02.09.2006r.
« Odpowiedź #439 dnia: 25 Lipca 2006, 11:43 »
Anitko nie martw się Rybko wszystko będzie super na pewno  :) to chyba naprawdę stres przedślubny złapał Cię w swoje objęcia, ale i tak wszystko się uda i będziesz jako Żonka Rysia najszczęśliwszą kobietą na świecie...  :serce:

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #440 dnia: 25 Lipca 2006, 12:50 »
Anielko - ja miałam torcik z Domowej i z przywiezieniem go na salę nie było żadnego problemu. Powiedzieliśmy o której mają go dostarczyć i niczym więcej nie musieliśmy się martwić! I torcik był - cały i pyszny!!!
Nie denerwować mi tu Anitki bo oberwiecie  :twisted:  :wink:

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #441 dnia: 25 Lipca 2006, 16:33 »
Cytat: "Anielka"
tort zamawiasz w Domowej?? a jak tam jest z dowozem??

Dowoza bez problemu- ale wlasciwie nie pytalam sie do ktorej. Bede to sie zapytam :):)
Troche dol mi przeszedl, ale jakos mi tak dziwnie......Po prostu po drodze zgubilam gdzies ta radosc. Mam nadzieje, ze niedlugo wroci.....

Dzis na 19 mam przedostatnie nauki wiec przy okazji dowiem sie jak to z ta nasza parafialna schola. Wiem, ze dziecieca jest, ale mlodziezowa.... :hmmm:. Dzis sie wszystkiego dowiem...bo baaardzo bym chciala miec ich na swoim slubie...

Jesli chodzi o sprawy przedslubne-to dzis robie prezenty dla gosci :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #442 dnia: 25 Lipca 2006, 18:51 »
Cytat: "Lea"
Troche dol mi przeszedl, ale jakos mi tak dziwnie......Po prostu po drodze zgubilam gdzies ta radosc. Mam nadzieje, ze niedlugo wroci.....

Pewnie, ze wróci!! Zauważ Anitko, że większość Panien Młodych przed samym śłubem jakoś tak lekko depresyjnie się czuje...to chyba jakaś reguła jest!! Także niczym się nie przejmuj, nosek do góry, pierś do przodu i ciesz się ostatnimi dniami przygotowań...Zaraz, zaraz a może przykro Ci, że Twoje rpzygotowania dobiegają końca??? mi będzie strasznie żal tych dni, kiedy obmyślałam (i nadal obmyślam) jak będzie wyglądał nasz dzień....

Dzis na 19 mam przedostatnie nauki wiec przy okazji dowiem sie jak to z ta nasza parafialna schola. Wiem, ze dziecieca jest, ale mlodziezowa.... . Dzis sie wszystkiego dowiem...bo baaardzo bym chciala miec ich na swoim slubie...

I ja także zdecydowałam się na scholę!! myslę, że to bardzo dobry wybór!! :ok:

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #443 dnia: 25 Lipca 2006, 21:03 »
Cytat: "dziubasek"
ja także zdecydowałam się na scholę!! myslę, że to bardzo dobry wybór!

U mnie scholi nie bedzie :(:(:(. Po prostu nie ma prob, a po drugie ,,Trudno zeby sciagac ich z wakacji" :shock:  :shock: -slowa ksiedza.... Wiec bedzie tylko organistka... Troszke mi smutno-no, ale nic nie poradze. Na moim slubie miala spiewac moja bardzo dobra kolezanka-ale trafil jej sie wyjazd za granice- a ze u nich cienko z kasa to sie zdecydowala...Ja to rozumiem, ale jakos mi tak smutno. Ciagle cos mi sie sypie.... :cry:  :cry:

My tez juz sporo wydalismy- wiec nie zdecydowalismy sie na to by kogos profesjonalnie wynajac. Musi nam wystarczyc organistka....

Co do dzisiejszych nauk- ksiadz podpisal mi od razu dwie  :jupi:    :jupi:  - wiec mam juz je wszystkie z glowy :mrgreen:  :mrgreen: . Zostala nam tylko poradnia rodzinna-Wlasnie taka mamy przy kosciele wiec nigdzie nie musimy chodzic. Pani caly lipiec miala urlop, ale juz w sierpniu bedzie- wiec ksiadz powiedzial, ze wystarczy nam jedno spotkanko (w czwartek...2 dni przed slubem... :mrgreen:  :mrgreen: ).
Chcialam sie dzisiaj wyspowiadac- i mimo, ze ZAWSZE podczas mszy (przynajmniej w moim kosciele) mozna sie wyspowiadac- to akurat dzisiaj nie...To trzeba miec pecha!!!!

No, ale nie bede sie wkurzac, bo jeszcze jakies zmarszczki mi sie zrobia- a juz tylko 11 dni :shock:  :shock:  do naszego slubu :shock:  :shock: .

Nie pamietam czy Wam mowilam, ale na sali byly ohydne serwetniki- ja oczywiscie od kilku dni nic nie robie tylko szukam zwyklych bialych serwetnikow... :evil:  :evil:

Wracam sobie spokojnie z tych nauk- i tak jakos sobie pomyslalam, ze wejde do ,,Biedronki" jakis soczek kupic. Chodze bez celu po sklepie...patrze a tu na wage rzeczy z tego metalu chromowanego. Ja oczywiscie jak to kazda baba-ciekawska jestem :mrgreen:  :mrgreen: -zagladam do kosza, a tam patrza na mnie srebrne serwetniki!!!!! :mrgreen:  :mrgreen:

Mysle- ok- tylko jaka cena... Jak zobaczylam to... :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: to cap 4 szt. do koszyka -mysle, ze tyle spokojnie wystarczy.Co jakis czas sie je rozstawi..- i do kasy :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Wiec glupie serwetniki poprawily mi humorek, bo za 4szt. zaplacilam......6,50 :shock:  :shock:  :mrgreen:  :mrgreen:

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #444 dnia: 26 Lipca 2006, 07:00 »
U mnie scholi nie bedzie . Po prostu nie ma prob, a po drugie ,,Trudno zeby sciagac ich z wakacji"   -slowa ksiedza.... Wiec bedzie tylko organistka... Troszke mi smutno-no, ale nic nie poradze. Na moim slubie miala spiewac moja bardzo dobra kolezanka-ale trafil jej sie wyjazd za granice- a ze u nich cienko z kasa to sie zdecydowala...Ja to rozumiem, ale jakos mi tak smutno. Ciagle cos mi sie sypie....  

Anitko kochana!! Organistka to był mój pierwszy plan, dlatego i to uważam za bardzo dobry pomysł!! Będzie pięknie- zobaczysz!!

Zostala nam tylko poradnia rodzinna-Wlasnie taka mamy przy kosciele wiec nigdzie nie musimy chodzic. Pani caly lipiec miala urlop, ale juz w sierpniu bedzie- wiec ksiadz powiedzial, ze wystarczy nam jedno spotkanko (w czwartek...2 dni przed slubem...   ).

:ok: :ok: no i super!! Nam tez się upiecze- nasza p. Krysia z poradni ma dla nas tylko czas 16 sierpnia i w godzinkę zalatwimy wszystko :D
Wiec glupie serwetniki poprawily mi humorek, bo za 4szt. zaplacilam......6,50    

Biedronka, ach biedronka.... :D To mój ulubiony sklep!! Jeśli chodzi o produkty spożywcze- mają bardzo dobre a i chemia jest też całkiem niezła! No i ceny- jak na kieszeń biednych studentów- rewelacja  :mrgreen:

Offline Anielka

• maniak
« Odpowiedź #445 dnia: 26 Lipca 2006, 10:03 »
Lea mojej dekoratorki córki graj¹ na instrumantach i maj¹ tak¹ mini scholę. Jak chcesz to mogę dać Ci nr tel. na priv

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #446 dnia: 26 Lipca 2006, 17:11 »
Cytat: "Anielka"
mojej dekoratorki córki graj¹ na instrumantach i maj¹ tak¹ mini scholę. Jak chcesz to mogę dać Ci nr tel. na priv

Jasne!!!! Kochanienka... :):)

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #447 dnia: 26 Lipca 2006, 17:56 »
Dzis pierwsze powazniejsze zakupy (serwetki, swieczki, alkohol itp. juz dawno mamy). Na pierszy rzut poszly napoje...Ufff, ale tego duzo. Liczylismy po 3l napoju na osobe. Sa taaakie upaly, ze chyba starczy???? :hmmm:
No i jeszcze chce pojechac dzis po winko i szampana :):):). Wiec sie zaraz zbieram...

Sen z powiek spedzaja mi te nasza szampanowki .... :(:(
Dzwonilam do wypozyczalni naczyn w Stargardzie i w Szczecinie-no i ...lipa. W Szczecinie-nie mozna sie dodzwonic-ciagle wlacza sie automatyczna sekretarka. Zostawiam wiadomosc, ale nikt nie oddzwania, a jesli chodzi o Stargard to na ten termin co mnie interesuje...NEEEEE :(:(:(

Ze sie wczesniej (np.wynajmujac sale) nie zapytalam o te szampanowki...!!!!!

3tyg. po nas slub ma kuzym Rysia i tam na sali tez nie ma szampanowek-pytalam sie jak oni rozwiazuja ten problem (proponowalam nawet zlozenie sie na szampanowki. Bysmy kupili i problem bylby z glowy). Otoz dowiedzialam sie, ze u nich bedziemy pili szampana z....LITERATEK Fuuuuuu....

Ta wizja jest straszna- odpowiedzialam na to, ze juz wole kupic plastikowe i pic z jednorazowych szampanowek- niz z tych literatek!!!!

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #448 dnia: 27 Lipca 2006, 03:41 »
Wiesz co, jak patrzę na Twój suwaczek to mam ochotę zaśpiewać...It's the final countdown...tururururu :) Teraz tylko 10...9...8...7 itd.

Jejuś Anitko, wiesz o tym, że jak się szybko nie pojawisz na forum po ślubie to Cię zamęczę smskami? Mam nadzieję, że foremki, które będą u Ciebie wkleją jakieś zdjęcia  :P
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Anielka

• maniak
« Odpowiedź #449 dnia: 27 Lipca 2006, 08:12 »
Lea namiary poszły na priv :wink: