No i ostatnia fotka....
Nowa Para Młoda:

I to by było na tyle..
Wieczór naprawdę SUPEROSPrócz tej muczącej krowy, fatałaszków w kolorze orange (koszulka z piórami i do tego coś co trudno nazwać nawet stringami..

) dostałam jeszcze biały pas do pończoch razem ze stringami i biustonoszem

- na marginesie SUUUPER, no i
KAMASUTRĘ- z dedykacją: ,,W każdej dziedzinie życia trzeba się kształcić

. Fascynujących wrażeń podczas...

"
Naprawdę było fajowo. Dziewczyny ciągle zamawiały dla mnie piosenki (potem -dowiedziałam się jak już wychodziłyśmy-DJ już nie chciał od nich pieniędzy za życzenia

). Przed północą dostałam z dedykacją: ,,Jeszcze 14 dni do..", a po północy: ,,Za 13 dni...".
Nawet były dla mnie życzenia ,,od łysego pana w białej koszuli"-słowa DJ'a i od ,,Kawalera do wzięcia"

.
Potem dziewczyny się wygadały, że jak zamawiały pierwszy utwór to DJ zaproponował im Pana, który się u nich w lokalu często rozbiera (to chyba ten, którego ostatnio widziałam...zresztą gdzieś już o tym wspominałam). Babeczki zadzwoniły, ale facet powiedział, że obskoczył już 4 wieczory panieńskie i już nie ma siły (na siłownie niech idzie...he he), ale dał im nr telefonu do innego. Tamten nie odbierał telefonu. Nie chciałam striptizera- ale i tak mi miło, że o tym myślały..
A jaki był koniec wieczoru-raczej już późnej nocy-???. Zapłaciłam rachunek i juz się zbieramy do wyjścia- a tu kelnerka przynosi nam po piffku dla każdej (moja siora dostała soczek- no i dobrze-sama też tylko to jej kupowałam- przecież ma dopiero 17lat..

). My na nią wielkie oczy

. Mówię, że my już zapłaciłyśmy i chyba sie pomyliła, a ona na to:,,To od tego pana -(tu wskazuje mi palcem od kogo)-który cały wieczór panią obserwował i mówi, że ten facet -(czyli mój Rysio)-za 2 tyg. zostanie prawdziwym szczęściarzem"
Oczywiście się zawstydziłam

, ale ładnie podziękowałam i zaprosiłam do stolika. Podszedł i powiedział, że dziękuje za zaproszenie, ale nie będzie nam przerywał tak świetnej zabawy.
Byłam w szoku, zresztą dziewczyny też.
W domku zawitałam prawie o 4 nad ranem
Każdemu życzę tak udanego wieczorku