Lea namiary poszły na priv
Anielkio moja kochana- dzwonilam i juz wszystko wiem

. Jedna z dziewczyn wyjezdza w piątek przed moim ślubem, ale Ola chętnie się zgodziła

i zagra mi na wiolonczeli

. W poniedziałek idziemy z Rysiem do biura parafialnego i mam dowiedzieć się jaki repertuar ma organistka-aby Oli zagrała podkład
Ale się cieszę -jesteś kochana :cmok:
Ojej- nie powiedziałam, że to jest w Szczecinie

...Anielko to będzie jakiś problem???
Ale jestem Happy
jak patrzę na Twój suwaczek to mam ochotę zaśpiewać...It's the final countdown...tururururu
Nio...Jeszcze tylko 9dni!!!!!
Jejuś Anitko, wiesz o tym, że jak się szybko nie pojawisz na forum po ślubie to Cię zamęczę smskami?
Pojawię się-ale w poniedziałek lub we wtorek

UZALEŻNIENIE?

Mam nadzieję, że foremki, które będą u Ciebie wkleją jakieś zdjęcia
Jeśli ktoś będzie (Ania-alias Dziubasek - się zapowiedziała

) to będzie mi baaardzo miło
jejciu jeszcze tylko 9 dni
będziesz już nieodwołalnie panią Anitą a nie panną, ale będąc Żoną Rysia nie będziesz miała czego żałować
Taaaaak!!!!! Jutro do niego jadę-nie będzie mnie więc do poniedziałku na forum (R. nie ma neta....-więc bedziemy tylko MY

). I w końcu zobaczę Nasze obrączki!!!!!!!!
Zrobię zdjęcia i po weekendzie na pewno się pochwalę
Wiecie-u mnie jest taki zwyczaj w pracy, że osoby, które biorą ślub- na takim specjalnym miejscu (tzw.informacje liniowe-np.od kierownika itp.) przyczepiają zawiadomienie o swoim ślubie. No więc Anitka dziś takowe powiesiła

. Komentarz koleżanek i kolegów z pracy: No kochana- jesteś pewna??? Możesz się jeszcze rozmyslić. Na to inna koleżanka: EEEE-Ona już świata poza nim nie widzi... _Oczywiście śmiech
Dodałam, że widzę-ale nie aż tak dużo
A ze spraw przedślubnych-dzisiaj w końcu zrobiłam serce ze styropianu-uuuu jak to się kruszy dziadostwo- więc teraz tylko dokupić białą wstążkę i zrobić tak jak to sobie wymyśliłam

. To już też po weekendzie. Poniedziałek i wtorek mam light'owy- więc akurat to zrobię

(

jak można mieć light'owy dzień, kiedy do ślubu zostało 9...-w poniedziałek
5 dni!!!!

)