ehmm żałuję, ze tak późno tu trafiłam
Cieszę się, ze tak sprawnie Ci idzie załatwianie wszystkiego... pomału wszystko dopinasz na ostatni guzik...a historia poznania.. dobre, dobre

ale muszę Cię zmartwic jedną rzeczą...

nie wiem kto Ci powiedział, ze ta sala jest na 80 osób, ale to nie jest prawda..
bylam tam na weselu we wrześniu, bylo 70 osób i był okropny tłok... siedziałam tyłem do sali i dwa razy oberwałam z łokcia od tańczących, a przejscie do łazienki przez roztańczony parkiet nie jest rzeczą łatwą
poza tym módł się o ładną pogodę, ale zeby nie bylo za gorąco.. bo się ugotujecie
co do dekoracji.. nie wiem, co w końcu wybralas, ale staraj się by nie było tego za duzo.. wówczas gdy bylam ,dekoracja bylo niebiesko-biała, z balonów i chyba bibuły, ale strasznie naciapane, i nie wyglądało to estetycznie...
także drobne elementy, niezbyt wiele i będzie bardzo dobrze

i zwróc iwagę na jeszcze jedną rzecz... czy zespół ma całe nagłośnienie swoje, czy moze jest tak jakis sprzęt.. mówię o tym, bo gdy bylam na tamtym weselu, to z zespołem byla tragedia (nie wiem co to za zespól)... grali tak głośno, ze w ogóle nie szło rozmawiać.. trzeba było sobie zatykac uszy, wtedy można bylo mówic.. a muzyki najlepiej się sluchało..... w toalecie... chyba źle posyatwiali to nagłosnienie..bo ludzi uczy bolalay, wszyscy zaczęłi potem wychodzi na dwór i ponad pół wesela siedziało na dworze, paliło itp. fakt na parkiecie się nie mieścili
więc nie wiem czy to wina zespoly, czy ewentualnie sprzętu, który tam mają..
Ale mam nadzieję, że zespolik, który wybrałaś okaze się dobry, poradzi sobie, ładnie będzie Wam grał, a ludzie będą się bawili.. takze mimio tych utrudnień powodzenia