Hej wszystkim

:D!!
Dopiero co wrocilam od Rysia-ale sie dzialo

:D:D
Moj ukochany przyjechal do mnie z bukietem kwiatow!!! (wiedzialam,ze mam romantycznego narzeczonego

:D) ...sciskal mnie i sciskal

I wciaz powtarzal: ,,Jak ja Cie kocham dziecino, jak ja Cie kocham!!".....
Wrocil i to najwazniejsze- skowronki mi caly czs towarzysza
A co do przygotowan slubno-weselnych:Jutro sprobuje powalczyc z tym moim kompem i jakos wgrac ten program-by zgrac zdjecia z aparatu

I powklejam wkoncu ta moja sukienusie-ktora teraz spokojnie wisi sobie u mnie w domku

:D:D:D:D
A teraz zaczne od poczatku:
Spisalismy protokol!!!!!!!
U mnie w kosciele zapowiedzi juz wisza, a u Rysia beda ogloszone za tydzien!!! 
:D:D (dalismy je dzisiaj ksiedzu-a on skomentowal: mogliscie dac przed msza to bym je juz dzis oglosil!!

:D) R. mieszka na wsi i tam zapowiedzi sa czytane na mszy podczas: Ogloszen duszpasterskich. Za tydzien je uslyszymy!!! Juuuupi!!!
Zamowilismy obraczki!!!!Calkiem inne niz zamierzalismy-ale tak jak pisalam -podejrzewalam, ze to tak sie skonczy

:D:D:D
Tzn.nasze obraczki tez sa dosc proste, ale w orginale byly z dodatkiem bialego zlota (takich nie chcielismy) wiec nasze sa na zamowienie

:D. Obie waza dosyc, dosyc....
No-a cena!!!!! W Szczecinie za 10g zlota i ten model zaplacilibysmy 1600zl , a w Pyrzycach.....800zl

Jak pani powiedziala cene-to ja nie uwierzylam i pytalam czy na pewno

Potwierdzenia caly czas splywaja-jeszce tylko 2 rodziny nie odpowiedzialy (co do wczesniejszego watku-dotyczacego cioci Beatki-to niestety- nie bedzie ich....
No to narazie na tyle-jutro obiecuje powalcze z kompem... A teraz ide lulu-bo musze wstac o 4.40