To sala na ,,Ogródkach Skarbówka"-wiem,że żadna rewelacja, ale z tych co oglądaliśmy (i z tych co miały wolny termin oczywiście) była najładniejsza
Jak chcę ją udekorować???
Mam to szczęście,że mój wujek pracuje w firmie wykonującej różne proporce, flagi itp. i od niego będę miała ful białego materiału, który między innymi wykorzystam jako obrusy...
Salę chcę udekorować tak:
-Po przekątnych i w połowię biały, pomarszczony materiał lekko zwisający i zebrany na środku sali ku górze (chciałam w dwóch kolorach, ale wujek załatwił mi tylko biały a liliowej np.fizeliny (chodzi o koszta) nigdzie nie ma i babeczki w sklepach mówią, że nigdy nie miały),
-po środku taki okrąg z balonów: liliowo-fioletowy i w rogach albo kwiatki zrobione z balonów albo takie ala kiście winogron,
-nasz ołtarz to dwa serca: jedno prosto, drugie niżej lekko przekrzywione w kolorach fioletu
-stoły: białe obrusy, po środku pas liliowego materiału. Do tego serwetki złożone w podwójny wachlarz: biało-liliowy a w wysokich kieliszkach świeczki (takie podgrzewacze) wśród płatków róż