Hej dziewczynki!!!
Przepraszam,że tak długo się nie odzywałam, ale komp mi padł i dopiero dzisiaj dałam sobie z nim radę...

:P
Lady_yes Rysio dopiero wraca w lipcu (ewentualnie tydzień wcześniej) czyli 23.06.06

więc jeszcze trochę muszę pożyć bez niego...
Jeśli chodzi o zespół..no to już mam klarowną sytuację.
Babeczka ma termin na lipiec

, a facet na to, że ewentualnie jeśli chcemy to ona będzie u nas śpiewać (hmmmmmmm...zamiast przerwy na jednego będzie..,,A teraz idziemy na karmienie??"

)
Ja na to, że nie wyobrażam sobie takiej sytuacji i że to wszystko jest baaaaaaaaardzo nieprofesjonalne!!!!!
A on na to,że od 2 tyg. śpiewa z nimi młoda dziewczyna (skończyła szkołę muzyczną w klasie śpiewu..czy coś takiego) i że jeszcze się zastanawiają, ale chyba będą woleć z nią współpracować niż z tą co jest w ciąży(podobno miała straszne fochy!!)
Ja na to: ,,Ok, ale ja nie wiem jak ta dziewczyna śpiewa i mi wcale nie musi się podobać"
Więc umówiłam się z zespołem. Ponieważ nie mieli jeszcze nagranej płytki więc muzę miałam na żywo!!
I dziewczyny było suuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!A nerwów przed spotkaniem miałam co niemiara. No wiecie, jak sobie człowiek pomysli,że niecałe 2 m-ce przed ślubem coś takiego dzieje się z zespołem...to aż...ściska w dołku
No, ale juz jest ok

:P
Co do przymiarki to mam teraz (20.05) w sobotę i oczywiście fotki wkleję

Ciekawe co tej krawcowej się urodziło???