Autor Wątek: Если остынет кольцо - остынет и любовь - Odliczanie Xanth i jej  (Przeczytany 45862 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
sylwusia właściwie to ja nie wiem, bo to było bardzo spontaniczne. poszlismy na targi, podeszliśmy do stoiska z obrączkami, wybraliśmy, wpłaciliśmy zaliczkę, wzięli od nas namiary i zadzwonili teraz, że już są gotowe. chyba salon gdzieś na kościuszki, albo krzywoustego.... hmmmm....

musiałabm się mojego chłopa zapytać, ale spi....

humor mam trochę lepszy, ale ewidentnie nie umiem przegrywać :D więcej się na takie coś nie piszę! NIGDY

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Hmm oki ;) ciekawski babsztyl ze mnie co ? hihihi
nikt nie lubi przegrywac kochana ale potraktuj to jako swietna zabawe i tyle ;)
Zostaje wam sala kochana derfowskiego hihihi tam tez bedzie superowo ;)
A tak przy okazji jak napisac na zaproszeniach sala weselna na dzialkach przy ul. derdowskiego? a moze dom weselny derdowskiego??? ;);) lepiej brzmi hihihi

Offline xanth

• entuzjasta
Oni tak fajnie mieli na umowie to napisane. Jakiś tam dom związku ogrodów derdowskiego "POGODNY" czy coś w ten deseń.

Na razie nic nie mam ochoty robić w kierunku organizowania wesela, więc może moja data się przesunie, albo się odwoła. Muszę to jeszcze przemyśleć.

Tm czasem spadam do mojej babinki się nią troche poopiekować :)

Offline Karina
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2005-06-25
nie martw się, będzie dobrze  ;)

Polski Związek Działkowców ROD "POGODNY"

głowa do góry, zrobimy bajkę na sali :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
xanth ja uważam, ze wzięcie udziału w konkursie juz świadczy o Waszej odwadze i wyjątkowości, a także dystansie do samych siebie, co jest bardzo cenną cechą; ktoś wygrywa, ktos przegrywa, ale nie rozpatrywalabym tego w kategorii przegrania - to byla Wasza przedślubna przygoda, posmialiście, sie, stres Was zblizyl do siebie  - to jest ważne, jesteście super  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
dokladnie nie ma co sie przejmowac przegrana.. ale nagrody pocieszenia fakt nie zbyt... :P ale chodzilo o dobra zabawe przede wszystkim! szkoda jakbyscie przelozyli slub! tak wszystkie w tym roku bedziemy sie dzielic swoimi przezyciami i przemysleniami :D:D:D:D ja czekam na swoje obraczki, super ze Wy juz macie swoje!!! :D:D:D

Offline eovina

• Chuck Norris
  • data ślubu: 26-12-2010
Szkoda, że przegraliście ale nie ma się co przejmować. Głowa do góry i do przodu  :)
Ola 01.08.2011
Zofia 10.01.2014

Offline sylwiq

• Chuck Norris
xanth to chilowy kryzys przejdzie ci ;)

Offline xanth

• entuzjasta
no już prawie prawie, nie myślę o mojej przegranej...
ale wiecie co... wkurzyłam się najbardziej dlatego, że przyjaciel brata mojego PM nas wręcz zmusił do tego konkursu, bo on jest kimś tam ważnym w tej całej szczecińskiej esce. Nagadał nam że jak się zgłosimy to na pewno wygramy, ja się napaliłam, a wyszła kupa. Przecież, jakbyśmy sami się dowiedzieli o konkursie i wszystko by zależało TYLKO od nas, to tego bym tak nie przezywała. W ogóle bym tam się nie zgłosiła po pierwsze :)

DOBRA! KONIEC O TYM!

Teraz mam kolejny WIELKI PROBLEM ponieważ siedze przed kompem, ledwo widzę biurko taki syf, niedługo otworzę ciuchbude tyle mam obcych rzeczy w domu. Ciągle kto do nas przychodzi nocuje i zostawia  swoje części garderoby. Z resztą podłogi też już nie widze tyle smieci leży.

Mega się ciesze z obrączek, są bardzo ładne, jak znajdę w tym barłogu aparat to może Wam pokaże :) Tylko się nie napalajcie na coś szczególnego, bo ja uwielbiam klasyke i prostotę, więc będa dwie, złote obrączki bez dodatków :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
xanth ...
to  posprztaaj zrob sobie pyszna kawcie  i znajdz aparat ehhe ;p i nie pozwalaj wszytskim zeby u was nocowli ;p albo ten kto nocuje pozniej po sobie sprzata ;p

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
To niech Ci co śpią u was, sprzątają po sobie :P
I znajdź aparat i pokazuj nam fotki :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
a czemu tak sobie przychodza i nocuja u Was? :) pogon wszystkich do wspolnego sprzatania szybciej im pojdzie! :) obraczek jestem ciekawa :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
oj tam xanth...komu przeszkadza niech posprząta  ;) :D

pisalaś na wątku u sylwusi o chorobie Mamy i sposobie w jaki sobie z tym radzisz - jestem pełna podziwu, jesteś bardzo silną i pozytywną osobą i wszyscy Twoi bliscy to szczęściarze, ze Cię mają  :-*
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline xanth

• entuzjasta
Przychodzą i nocują, bo jak zapraszam to przychodzą, a jak zaniemogą, to gdzieś trzeba położyć ;) a że mamy drugi pokój praktycznie jeszcze nie używany, to czemu nie :)
ale sprzątać to jednak muszę ja :P z resztą nikt tego tak pięknie nie zrobi jak ja :)
co do mojej mamy -> sama czasem nie wiem jak sobie z tym radzę, ale jakoś daję rade ;)

na razie to szukam pracy, bo jak tak dalej pójdzie to i na wesele nam nie starczy :/

posprzatałam już salon i kuchnie, trochę łazienke, reszty mi się nie chce :P

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
resztę sobie odpuść, my tu na fotki czekamy :D

Offline xanth

• entuzjasta
wysyłam fotki obrączek i mojego pierscionka zaręczynowego :)
http://imageshack.us/photo/my-images/85/1001185m.jpg/

Uploaded with ImageShack.us

PAMIĘTAJ O REGULAMINOWEJ WIELKOSĆ ZDJĘĆ!!!
« Ostatnia zmiana: 18 Lutego 2012, 17:38 wysłana przez .:Anka:. »

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Śliczności :Serduszka: :Serduszka:

Offline SarCia11122

• bywalec
  • ' ..Z Tobą przez świat za rękę iść..
  • data ślubu: 29.09.2012
Bardzo ładne obrączki :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
cenię prostotę i elegancję, zatem dla mnie rewelacja  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
dla mnie też rewelka...bardzo mi sie podobaja takie proste, ale moj M. nie wyglada za dobrze...a szkoda..

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
bardzo ladne :) i piercionek tez :D

Offline eovina

• Chuck Norris
Piękne obrączki bardzo klasyczne. Sami mamy podobne, bo lubimy prostotę.
Ola 01.08.2011
Zofia 10.01.2014

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
My też mamy klasyczne i Twoje bardzo mi się podobają :)

Offline xanth

• entuzjasta
Dziękuje wam dziewczynki za miłe słowa :) Wiem, że to są najzwyklejsze obrączki na świecie, ale od dzieciństwa marzyłam o tym, żeby mieć identyczne obrączki jak moi rodzice - no i mam :)

A właśnie mnie opieprzyli moderatorzy, że wklejam za duże zdjęcia :P
hihihihih

swoją drogą, jako że oboje z moim ukochanym postanowiliśmy zorganizować wesele w stylu science - fiction
(ale bez przesady, na pewno nie zrobie z siebie księżniczki Lei ;P) robimy sami zaproszenia dla gości.
Oczywiście osobne dla starszych osób i dla młodzieży, której będzie o wiele więcej :)

Będę miała jako atrakcję dla gości do zdjęć wielką 2 metrową figurkę Jar Jar Binksa z Gwiezdnych Wojen od mojej ukochanej sąsiadeczki :)
 o takiego o ---->

do tego myślałam o takim bukiecie ślubnym (tyle, że bez łańcuchów u góry, ale klucze na dole bardzo mi się podobają, takie na szczęście)

a oto zaproszenie ślubne dla młodszych gości które będziemy przerabiać w photosopie dziś wieczorem :)

i co myślicie??

Offline SarCia11122

• bywalec
  • ' ..Z Tobą przez świat za rękę iść..
  • data ślubu: 29.09.2012
Bardzo oryginalny pomysł :P zaproszenia jak najbardziej na plus ;P a no i wiązanka cudna ;)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
bardzo fajne oryginalne pomysly-na pewno wszystkim utkwia w pamieci,ja tam jestem raczej tradycjonalistka w tych sprawach dlatego podziwiam Cie za te wyjatkowe gadżety :)

Offline eovina

• Chuck Norris
Wiązanka bardzo ładna, pomysł z kluczykami też fajny. A co to za kwiatki w ogóle są???
Zaproszenie nie w moim guście, ja raczej stawiam na elegancję nawet w stylu science - fiction  ;)
Ola 01.08.2011
Zofia 10.01.2014

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Te kwiatki to chyba gipsówka :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
xanth ty to jestes mega debesciak ehhehe ;]
ja cie podziwiam ze sie neis treszujesz co ludzie powiedza- bo ja to  mam z tym klopot heehee ;]
jesli takie wesele wam sie marzy ok, ja jestem bardziej tardycjonalistka ehhe ;]
ale...
juz nie moge sie doczekac twojej zwariowanej w dobrym slowa znaczeniu relcyjki ehhehe

Offline xanth

• entuzjasta
eee... ja nie wiem co w tym dziwnego jest :D

jakbym miała innych znajomych to bym nie wybierała takich zaproszeń, a wiem że docenią ten pomysł bo sami lubią science fiction i fantasy i wszystko co dziwne
mój ojciec jest wielkim fanem podobnej tematyki i właśnie science fiction, reszta rodziny też.

dla tych starszych osób i nie w klimacie zaproszenia będą w  zwykłej klasycznej formie...

nie bójcie żaby, wszystko będzie ze smaczkiem :)