Autor Wątek: 15.08.2013 Oczy zapłoną jak płomyki świec.Wszystko porzucisz żeby do mnie biec..  (Przeczytany 88222 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline naily

• forumowicz
  • SZCZĘŚLIWA PANI R. :)
  • data ślubu: 15.08.2013r. Szczyrk HOTEL ALPIN
Rewelacyjne sukienki :D dziękuję ;)

sylwusia085  no to faktycznie masz kawałek :/ szkoda bo Szczyrk jest piękny :)  Jeśli chodzi o naszą rocznicę, to niestety nie daliśmy rady jechać do Szczyrku. Ale bardzo chciałam ;). Może w innym czasie. ;)

Dziś moja kochana siostrzyczka została NAJLEPSZĄ LIBERO  w Polsce. Nasz kochany MKS Dąbrowa Górnicza wygrał dziś Puchar Polski. I właśnie wróciłam z imprezy. Wszyscy poszliśmy pod halę sportową pogratulować naszym świetnym siatkarkom! Są genialne i jestem taka dumna że aż mnie wszystko boli heheheeh :D. Nasza Krysieńka jest najlepsza w Polsce :*. Tyle pracy i poświęcenia a tu nareszcie sukcesy po latach przychodzą :* :* :*.

momoko dołącz dołącz :DA ja czuję kochana, że nie może Cię zabraknąć u mnie :D. Oj tam oj tam z mężem :D. Ja się tak darłam w domu, że gardło zdarłam, skakałam po łóżku, rzucałam poduszką, stukałam w stół, aż mój piesek się mnie bał :D. To wszystko pomogło w wygranej ;) i Tobie również dziękuję za kibicowanie :D.   

idę spać .... tyle emocji.... jutro coś naskrobię :* buźka

NAILY ODLICZA!
         https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=27827.0

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
dzięki za gatulacje :) oj działo się działo :) tyyyle emocji... po tych momentach eufori właśnie dopada mnie meeega zmęczenie i kac, więc jak zwykle nie mogę spać :) mi również sukienki się straasznie podobają :) jadwinia w poniedziałek ruszamy na łowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
Jadziunia powiem Ci że miejsce na ślub i wesele macie PRZEPIĘKNE!!!
nic tylko odliczać :)
co do sukni to właśnie w takim stylu Cię widzę :) taka hiszpanka z pazurem :) o'le! :D
ale te krótkie, które Kinia wrzuciła też są super :)

a co Kini to normalnie palpitacji serca można było dostać przez te mecze, tyle emocji!!
ale skończyło się najlepiej z możliwych opcji!!
GRATKI ;*

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
Krysiu ja się normalnie wzruszyłam! Z całego serducha Ci gratuluję!
a Tobie Jadziu tak wspaniałej siostry!  :brawo: :brawo: :brawo:
no to Kochane macie teraz trochę czasu dla siebie??

i ja też sobie znalazłam Wasz hotel i jestem pod ogromnym wrażeniem miejsca  :Serduszka:
coś cudownego sie Wam szykuje!!!

Offline Sabineczka

• uzależniony
  • data ślubu: 26.08.2017 slub cywilny
  • Ślub w: Dąbrowa Górnicza
Krysiu gratulacje widziałam cię w telewizji :):):)

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
Wielkie dzięki kochane :)

Offline Sabineczka

• uzależniony
Jak nazywa się wasz zespół Krysiu i Jadziu?

Offline momoko

• forumowicz
  • data ślubu: 2010
I jak tam dzisiejsze łowy sukienkowe, o których pisała Kinia?  :)
Z tych czterech pierwszych, które wkleiłaś jestem zdecydowanie absolutnie za nr. 1! Wydaje się być stworzona dla Ciebie  ;D

Też sobie podejrzałam Wasz hotel i można chyba tylko powiedzieć wielkie WOOOW!!!
A kościółek na górce też jest mi znany, fociliśmy tam 2 lata temu. Przepiękne miejsce... Bardzo oblegane przez pary młode :) W sezonie jest tam ślub za ślubem, ale nie ma się co dziwić, kościółek ma niesamowity urok...

Ech, będziecie mieli piękny ślub i wspaniałe wesele...  :)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
bardzo fajne odliczanko - czy mozna dołączyc ?? :)

Offline naily

• forumowicz
- SUKIENKOWE ŁOWY -

To był miły poniedziałek. Spędziłam go razem z moim kochanym bliźniakiem oraz z Marlenką (czwartą siostrą) ;).
Umówiłyśmy się na 10 godz. na przymierzanie sukni. Na początku chciałam żeby wirażocha-Marlenka zobaczyła i zweryfikowała również suknie które wcześniej przymierzałam. Niestety okazało się, że przyszłyśmy nieco za wcześnie. JOANNA była zamknięta. Krysia długo nie myśląc, stwierdziła, że podskoczymy w takim razie pooglądać gdzie indziej suknie. Podjechałyśmy do CENTRUM, jest tam Salon Sukien Ślubnych (kiedyś nazywał się Margot). Pati, Ty tam kupowałaś suknie z tego co pamiętam?

Znalazłam piękną suknię z falbankami... troszkę rybkowata ale to da się przerobić ;).

Dziewczyny, jakież było moje zdumienie gdy przymierzyłam zupełnie inną suknię... delikatną, dystyngowaną, wysmuklającą mnie :P.
 :serce: Zakochałam się... Czuję się w niej eterycznie i zjawiskowo. Jest bardziej klasyczna. Dopiero w niej okazało się jakiego uczucia szukałam wkładając suknię ślubną. :) .

"Mamy kryzys kryzys..." :D ZMIANA TOTALNA STYLU :D

Kinia znowu muszę poprosić Cię o maila ze zdjęciami, które udało nam się zrobić w tym salonie. ;)

Szczerze Wam powiem... że te falbanki trochę mnie przytłaczają. Tego jest za dużo. Chciałabym żeby było ich mniej, ale wtedy całość traci charakter.  ;)

Same ocenicie.

Hahahaha Ps, ciekawe ile jeszcze razy będę tak zmieniała zdanie? Wie ktoś może? Niedługo będziemy obstawiać:D

Sabineczka jeśli chodzi o zespół weselny, to jest to TELEX. Ale uprzedzam, nie da się ich znaleźć na necie. Nigdzie się nie ogłaszają, nie mają na to za bardzo czasu. Tak mówili ;).
 Z tego co pamiętam,w necie był jeden filmik, nagrywany telefonem. To był przegląd kapel weselnych chyba. :) :*

momoko jestem w szoku, że tak na Was robi wrażenie ta sala i ogólnie miejsce.... :). Jest mi strasznie strasznie miło z tego powodu ;) To mnie upewnia w przekonaniu, że jest to dobry wybór. ;). Bardzo Ci dziękuję ;)

przyszlazona - OCZYWIŚCIE ŻE MOŻNA! Jesteś również przyszłą żoną, więc na pewno nasze tematy będą się przeplatać, mam nadzieję, że również pomożesz mi w wyborze sukni ślubnej. A kiedy Twoja kolej kochana? :D opowiadaj ;)

NAILY ODLICZA!

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Jadziunia, zmiana stylu to dla dziewczyn, które już wychodziły za mąż żadna nowość...  :P
Każda z nas to przerabiała  :D ;)

Te dziewczyny, które mnie znają i śledziły mój wątek, potwierdzą, że ja byłam napalona na falbany jak szczerbaty na suchary a ostatecznie kupiłam całkiem inną suknię, bo w niej czułam się wyjątkowo...

I na forum jest masę takich dziewczyn, które miały podobnie  ;D

Także kochana - szukaj...
Masz dużo czasu, więc możesz sobie pozwolić na mega poszukiwania....  ;D

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
Hej Kochana!!! :)

no to czekam na zdjęcia z wyprawy po salonach!

Justynka ma rację z tymi sukienkami! (zresztą ta którą miała na sobie w dniu ślubu wyglądała przepięknie!)
Ja szukałam swojej mniej więcej rok przed ślubem! w okolicach sierpień - wrzesień
i przeglądnęłam salony na śląsku ale i w Krakowie, no i proponuję podjechać do Tąpkowic!
I moim zdaniem najlepsza rada - jak już znajdziesz taką, do której każdą następną będziesz porównywać
to ją zamów i nie oglądaj już innych :P

Offline przyszlazona
  • uzależniony
a wiesz naily ja rowniez ze swoim przyszlym mezem jestesmy 7 lat i rowniez gdy szukalam sukni to nie moglam zdecydowac czy falbanki czy klasyczna i ostatecznie zdecydowalam sie na klasyczna "ksiezniczke" - jakos tak bardziej elegancko i juz klamka zapadla-suknia zamowiona, chetnie pomoge przy wyborze,czekam na fotki:)

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
I ja się przyłącze do was :) ja zawsze szukałam klasycznej ... najbardziej podobały mi się takie "Afrodytki" , delikatne, bez koła, proste :) straznie mi się podobały... jak zaczęłam mierzyć, to doszłam do wniosku, że chyba jednak falbany :) niegdy wczesniej mi się nie podobały, ale tak jakoś wyszło :) heheh :) w końcu stanęło na klasycznej , prostej z małym kołem :)
Jadzia jest podobna :) typowo klasyczna, więc od razu zaświeciły jej się oczy jak zobaczyła tą sukienkę :) zaraz ściągnę zdjęcia z komórki, to dodam :)

Co do zespołu, to mówią, że narazie nie potrzebna jest im reklama... nigdzie się nie ogłaszają a mimo to mają prawie wszystkie weekendy zajęte :) my przez nich przekładaliśmy datę slubu, bo strasznie chcieliśmy, żeby u nas grali... Dam kilka linków do piosenek, które ściągnęłam jeszcze przed naszym weselem z płyty znajomych :) jakoś nie jest super, ale coś tam słychać :)

http://strazidg.wrzuta.pl/audio/9sVtqxMZjV3/kw_telex_-_polka   tu jest sama polka, ale dla mnie najważniejsze jest, że muzyka jest na żywo... saksofonista wymiata :)

http://strazidg.wrzuta.pl/audio/0R3Pfqqm8RL/kw_telex_-_przemek_sie_zeni

http://strazidg.wrzuta.pl/audio/0Lvhf6movad/kw_telex_-_szalona

http://strazidg.wrzuta.pl/audio/4D8KSCK15L7/kw_telex_-_wiazanka_goralska

http://strazidg.wrzuta.pl/audio/5DBCnU4gbid/kw_telex_-_ja_do_lasu_nie_pojade

http://strazidg.wrzuta.pl/audio/3JOgQ1ZAOUJ/kw_telex_-_cyganie

http://strazidg.wrzuta.pl/audio/52BgRxZ8g8R/kw_telex_-_cyganeczka_zosia

to kilka piosenek :) zaraz dodam zdjęcia :)
Falbany o których mówiła Jadzia :)

No i FAWORYTKA :) tylko  uprzedzam, że zdjęcia z telefonu nie oddają dokładnie jej piękna :)

Pani założyła jadzi ogromniasty welon, który naszym zdaniem kompletnie nie pasował :)

i co wy na to? :) tylko szkoda, że suknia nie była biała :) Dla Jadzi musi być taka śnieżna , bielusieńka :)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
obie suknie sa piekne,w tej pierwszej nic bym nie zmieniala,a w tej drugiej wolalabym szerszy dol taki ksiezniczkowy i jak dla mnie byloby idealnie-moje zdanie oczywiscie i chyba wybralabym te druga:)

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
hmmm ta druga jakby cosik podobna do Twojej :)

ja sama nie wiem, bo Jadzia jest tak śliczna że mnie się podoba i w delikatnej i w falbanach
choć dla mnie chyba jednak coś z tą drugą jest nie do końca tak..
nie wiem sama ;)

Offline momoko

• forumowicz
  • data ślubu: 2010
Obydwie piękne, druga chyba faktycznie troszkę podobna do sukni Kini  ;D
Będziesz miała Jadziu niezły orzech do zgryzienia, bo w większości sukienek wyglądasz przepięknie  :)
Druga faktycznie ma coś w sobie, ale jak dla mnie falbanki dalej wymiatają!  ;D
No wiem, nie pomagam  :P

Offline anka332

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009-09-05
podczytuje ciebie od pewnego czasu bo uwielbiam czytac o rozterkach zwiazanych z suknia - ja ich nie mialam, bo w mojej sukni zakochalam sie juz ogladajac zdjecia w internecie
dla mnie ostatnia suknia jest taka sobie, w poprzednich ktore wstawialas wygladalas wg mnie duzo lepiej, ale najwazniejsze zebys ty czula sie wyjatkowo w sukni
Pawel 26.06.2013
Dominik 18.11.2016
Malwinka 28.06.2020

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Moim zdaniem też lepiej w poprzednich  ;)
Nie wiem czemu, ale Twoja faworytka wydaje mi się aż za skromna  ::)
Ale oczywiście to Ty masz czuć się pięknie  ;D

Offline Delaila

• entuzjasta
  • data ślubu: 01.09.2012
Mnie się ta klasyczna sukienka bardzo podoba :D Sama chciałam podobną ale i mnie dopadła zmiana stylu i przepadłam w swojej. Jaka drobinka z Ciebie, te falbanki dodają trochę objętosci optycznie.

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
Jadziu, Tak- jak tam kupowałam :)

Ty masz to szczęscie, że jesteś MEGA zgrabniara :) i w każdym fasonie tak na prawdę Ci ładnie..
teraz chyba kwestia gustów i tego, w czym Ty się będziesz czuła najlepiej, wyjątkowo!

Ta klasyczna sukienka ma fantastycze to coś łączące/zbierające górę z dołem :) przepięknie to wygląda!!
W tej z falbankami bardzo podoba mi się góra w kształcie serduszka..

no będziesz miała obmyslania :)

Offline Sabineczka

• uzależniony
Falbana Krysiu najlepiej wygląda na Jadzi :) megaaa ślicznie  :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
hehehe a wydawało mi się,że tylko mnie ta ostatnia suknia przypomina suknię Krysi  ;D

Kurde-powiem Ci,że będziesz miała cięzki orzech do zgryzienia.Obie suknie są piękne i Ty w obu wyglądasz ślicznie!No niby mi do Ciebie pasują falbany  ::) ale w tej ostatniej wyglądasz jak dla mnie niezwykle zmysłowo i kobieco  ;D i jak dla mnie ten wielki welon nawet pasuje-no może ciut ciut mniejszy mógłby być bo w tym drugim welonie całośc wygląda skromnie  ;)

A dlaczego biała suknia?Tak pytam bo ta druga suknia to chyba jest ecru,no ale taki delikatny że na zdjęciach wygląda na białą  :)

Offline naily

• forumowicz
ehhhh .... na pewno nie mogę teraz podjąć decyzji ;). Pocieszyłyście mnie, że nie tylko ja mam takie dylematy ;).  Muszę na spokojnie bez emocji podejśc od czasu do czasu do jednego, potem do drugiego zdjęcia... Spojrzeć na te suknie z innej perspektywy. Z Waszej perspektywy ;).

anka332 Witam u mnie ;) dziękuję za rady :D. Dziękuję Wam wszystkim za Wasze zdanie i opinie.

Powiem  Ci patrycja_4r, że masz rację co do mojej faworytki... tak właśniej w niej się czuję, tak chciałabym być też postrzegana. Co do welonu, faktycznie, ;) na zdjęciach coraz bardziej zaczyna mi się podobać :D

NAILY ODLICZA!

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
mi sie nie podobaja.. wydaje mi sie ze tak jak jedna z forumek wyzej napisala w takiej rozlozystej ksiezniczce byloby ci chyba o wiele lepiej.. moze keidys zmierzysz cos takiego i nam pokazesz? ;p
bo ty jestes meeeeeeeeega szczuplutjka i w tej ostatniej w ogolle ciebei nie widac
a co do wleonu- PORAZKA jestw iekszy od ciebie i sukni ;D pasowalby ci taki do polowy pleckow chyba dosc delikatny ale zdobmny ;p tak mis eiajkos skojarzylo ;p moze sie myle ;]

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
heheh no trochę miałyśmy śmiechu z tego ogromniastego welonu :)
super byłoby mieć caaały wolny dzień i ruszyć na długi spacer po salonach :) pewnie w końcu się uda na dłużej :)
Sama jestem ciekawa jak jadzia będzie wyglądać w takiej księżniczkowatej :) ale wiem z góry jakie jest jej podejście do tego typu sukien :) wiem bo sama mam podobne :) my jesteśmy klasykami :) zawsze im prostsze tym bardziej nam się  podobało :)
Ale ja również bliźniaku radziłabym ci jeszcze pochodzić :) nie tylko dla moejj przyjemność ::D:D:D:D:D:D:D choć niewątpliwie gęba będzie mi sie cieszyć :) no i z perspektywy czasu , będziesz bardzo dobrze wspominać wędrówki za suknią :) to jest pierwszy i ostatni raz w życiu :) więcej jako mierząca do salonu nie pójdziesz ;D
ps. Jadwiniu wybacz że tu :) ale nie mogę się napatrzeć na to zdjęcie :)

zobaczcie jak moje małe dzieciątko ululało się na swoim placu zabaw :)

No mamusia się rozpływa :)  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D :D :D :D

Offline naily

• forumowicz
ojoooj :) mój kochany Ronuś :) zawitał u cioci  w wątku :) hihi :)

A co do sukni, trzeba będzie chyba jeszcze połazikować ;). Ze względu.... na Krysię :D mi się juz nie chce za suknią chodzić :P. Im więcej sukni tym większy problem z wyborem. ;)

Hehe.

Dziewczyny jeśli chodzi o typ księżniczkowy, to przymierzałam juz tego typu suknię. Było to zdjęcie NR 4 ;). Żadna z Was nie była za tym fasonem.

Każdy ma jakies swoje problemy, kompleksy. Ja mam taki, że chociaż mam prawie 25lat, nadal piwa nie chcą mi sprzedać, ;) często słyszę: "jaka dziewczyneczka młodziutka", "...a ja myślałam że ma Pani 15lat!". Wiecie... super, świetnie, że wyglądam młodo. Pewnie każda z Was zaraz napisze że to komplementy itp ;). Owszem nauczyłam sie je tak odbierać i cieszę się z tego :D:D:D. Jednak w dniu ślubu, nie chciałabym być taką trzpiotką. Chciałam żeby każdy (ja również), zobaczył elegancką i szykowną kobietę :D (nie kobietkę). :) Hehe zamotałam, ale mam nadzieję, że mnie zrozumiecie ;).

Jestem typem klasyka, ale nie mogę mieć rzeczy, które się często powtarzają, powielają. ;) A jak weszłam do salonu sukien ślubnych, to Pani od razu powiedziała, że ten typ sukni (falbany) jest TERAZ najmodniejszy i często się sprzedaję. :)

Myślę o fryzjerze.... Najlepiej będzie jak bedę się czesała w Szczyrku lub Bielsku. Może macie jakieś namiary na sprawdzonego fryzjera, który nie wyczesze mi kopuły na głowie? :D

Trzeba będzie jeszcze tam pojechać jakies próbne fryzurki porobić. :D

Życzę Wam miłego dnia. Duuuuużo ciepła :D. Ja jestem zmarzlinek ;) siedzę sobie właśnie przy cieplutkim grzejniczku. :) Baj Baj ;)

NAILY ODLICZA!

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
Dzień dobry Jadziu :)

czyżbyś była zdecydowana już na tego klasyka?
kurcze jednak bliźniaki są podobne
ta sukienka od razu przypomniała mi suknię Krysi! :)

Offline naily

• forumowicz
Też jej tak mówiłam! Ale kinia sie uparła że nie nie nie, INNA! :D

Hehehe ;). Wczoraj wkreciłam Gawełka, że juz kupiłam suknię, że własnie po domu sobie w niej dreptam :D hihih. Nabrał się. Powiedziałam, że kupiłam z manekina, i wyszło połowę taniej  :brewki:. Stwierdził, że musze ją ładnie schowac żeby ta biel sie nie przykurzyła :D:D. Hehehe. Wiem że on równiez wyobraza sobie mnie w białej sukni... Nie zna się na fasonach ale t jedno wie.  Dlatego, powiedziałam mu, że ta śmietanka wpada w sumie w biel, ale najwazniejsze że juz ja mam  :terefere: ale miałam ubaw.

Ale oczywiście.... Jadzia nie umie kłamać, i jak wieczorem się zobaczylismy, i chciał latać do szaf w poszukiwaniu sukni :D, tak sie zaczęłam śmiać że od razu stwierdził: "Co? ściemniałaś?.... nie kupiłas jej?" :D NIEEEE !! :D

NAILY ODLICZA!

Offline Sabineczka

• uzależniony
Witajcie kochane

No to go wrosłabyś Jadziu nieźle z ta sukienką :) hehe , mój PM tez by uwierzył hehe jakbym mu tak powiedziała :) Ach te Pawełki :)
Ale dziś zmarzłam stojąc na przystanku, teraz się żałuje że się prawka nie zrobiło ;/ było - 23 stopnia bleee nie lobię zimy ;/ Już niedługo weekend :)

Ja cię widzę w takiej sukni jak ta niżej.

Albo w takiej

Albo w takiej :)

Albo w takiej

sorka wkleiło mi się dwa razy to same zdjęcie
miało być to zdjęcie