Autor Wątek: 15.08.2013 Oczy zapłoną jak płomyki świec.Wszystko porzucisz żeby do mnie biec..  (Przeczytany 88087 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline naily

• forumowicz
  • SZCZĘŚLIWA PANI R. :)
  • data ślubu: 15.08.2013r. Szczyrk HOTEL ALPIN
Agat9090 i Aneczq1987 Witajcie dziewczyny !

Aneczq1987 dziękuję za miłe słowa :) Uwielbiam ślubne pazurki robić... :) teraz są jest jeszcze lepsza opcja, manicure hybrydowy, jest naturalny (co jest jak dla mnie priorytetem;) ) i cieniutki, długo się trzyma. polecam dziewczyny ;).

Dziewczyny, dziś mam wrażenie że jest pierwszy dzień wiosny! Słońce..... brak śniegu :D :).
Dziś idę na mecz Krysi. Grają z Sopotem. Bardzo proszę żebyście razem ze mną trzymały kciuki o godz 15. ;)

Jeśli chodzi o sprawy weselny, na razie nic nowego nie mamy. Wszystko stoi sobie w miejscu ;) I dobrze :D

Pozdrawiam, miłego weekendu życzę! :D

NAILY ODLICZA!
         https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=27827.0

Offline Sabineczka

• uzależniony
  • data ślubu: 26.08.2017 slub cywilny
  • Ślub w: Dąbrowa Górnicza
Jasne Jadziu będziemy trzymać kciuki za kinie :):):):)

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Muszę się wybrać na niego :)

I oczywiście trzymam kciuki za Krysię :)

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
Dziękuję za kciuki dziewczyny :) przydały się :) jest wygrana :)
proszę o kciuki jeszcze jutro :) buziaki kochane :)

Offline Sabineczka

• uzależniony
trzymamy mocniuteńko kciuki za dziś i gratuluje wygranej wczoraj Kinia :)

Offline Lenka89

• Bicie Jego Serca Najpiękniejszą Muzyką....
  • entuzjasta
  • data ślubu: 30.04.2011
Hej!
Coś wątek ucichł ale licze na to, że im bliżej ślubu tym tu wiecej będzie się działo :) Dlatego jeśli pozwolisz dołącze do Ciebie.
Zresztą nie mogłam się powstrzymać, żeby nie skomentować zdjęć w sukniach ślubnych.
Ta którą nazwałaś "faworytką" dla mnie jest THE BEST!! Wyglądasz w niej... kurczę nawet nie mogę znaleźć odpowiednich słów, tak kobieco, tak... elegancko, po prostu pięknie. Bardzo mi się podoba w połączeniu z tak wyskoko wpiętym welonem tylko ten ze zdjęcia jest za długi zdecydowanie.
Jeśli w tym temacie nic się nie zmieniło i to nadał twoja faworytka to ja jestem jak najbardziej ZA  ;D

Pozdrawiam!

Offline Sabineczka

• uzależniony
Hej Lenka

Wiesz co co do stażu to ja z moim PM znam się już 9lat w naszym związku było różnie, ale od 27.08.2011 jest magicznie i do dnia dzisiejszego, czyli można powiedzieć że dopiero teraz jest tak najlepiej w naszym związku. Może to dlatego że mój PM jest młodszy ode mnie o 2 latka :)

a bielizna jest strasznie sexi :)

Offline naily

• forumowicz
Lenka Witaj kochana! Milo mi że będziesz mi wtórować ;) Faworytki są już dwie ;) :D Druga podobna tylko z koronką ;) Na pewno Wam ją zaprezentuję. Póki co dużo pracy mnóstwo Panien Młodych do nas przychodzi i malowac się i pazurki robić, więc jest możliwośc żeby sobie pogawędzić na tematy weselne. Bardzo mnie to cieszy. :)
Dziewczyny jest już 3 sierpień, za rok  tej porze bedę 12dni przed słubem :D WOW! Czuję się trochę jakbym szykowała się do kogoś z rodziny na wesele a nie na własny ślub ;)

POZDRAWIAM WAS! musze tu częściej zagłądac ;)

NAILY ODLICZA!

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
Jadziu ja już się mocno martwiłam...
nie zostawiaj nas na TAK długo! w ogóle nas nie zostawiaj!!!  :obrazony:

wiem jak to teraz jest z sezonem, bo dużo ślubów mam do zaśpiewania
ale rekordem jest 25.08 bo odrzucić musiałam już chyba osiem
bo akurat my idziemy na imprezę :)

opowiadaj jak tam na rok przed ślubem?
no i koniecznie czekam na zdjęcia w sukienkach!  :tupot:

:przytul: :Zakochany: :przytul: :Zakochany:  :przytul: :Zakochany: :przytul: :Zakochany: :przytul: :Zakochany: :przytul: :Zakochany:

Offline naily

• forumowicz
aagaa jestem jestem! Masz rację ! Pracowity sezon...
Powiem Wam szczerze, tak odnosząc się do daty 15 sierpień, że nie czuję się zestresowana z tego powodu ;) Od czasu do czasu czuję takie ukłucie w żołądku, że to już za rok.
 Ale bardziej się czuję jakbym do kogoś się szykowała na wesele a nie na własny ślub :D hehe Może to i dobrze ;)

Właśnie skończyłam pracę... dziś siatkarze nasi walczą z Rosją (za pół godz ;) )  biegnę kibicować! Pozdrawiam ;)

NAILY ODLICZA!

Offline Delaila

• entuzjasta
  • data ślubu: 01.09.2012
Ten rok zleci Ci jak miesiąc, zobaczysz ;)

Offline naily

• forumowicz

Uploaded with ImageShack.us

Witajcie. Oto suknia, w której zakochana byłam przez ostatnie pół roku. Jest delikatna prosta ale z konkretnym dodatkiem - bolerkiem. Bardzo długi czas podobała mi się, jednak od początku wiedziałam że będę musiała wprowadzić w niej pare zmian... Ta suknia bez bolerka jest już zupełnie za prosta... ;) 
[/size]
A oto kolejne 3 suknie, które nareszcie pozwoliły mi na odnalezienie brakujących szczegółów w pierwszej sukni.
 Ogólnie Suknię nr 1 chciałam przerobić na te, które za chwilę Wam pokażę. Może się również okazać, że w salonie w którym chcę kupić suknię, dowiozą te właśnie modele i nie będę zmuszona aż tak kombinować :D Oto suknia... która jest moim ideałem (na dzień dzisiejszy oczywiście ;D :brawo_2: ) nie mogę wklejać kilku zdjęć bo są za duże... więc pojedynczo ;D

ImageShack.us

A oto kolejna Suknia nr 3 ;)

ImageShack.us
[/size]
I ostatnia, Suknia nr 4 

ImageShack.us

Jak same widzicie suknie nr 2, 3 oraz 4 są do siebie bardzo podobne. Ale będę musiała pobawić się w stylistkę i z tych czterech modeli zrobić jedną, taką moja IDEALNĄ.

W sukni nr 1 zachwycił mnie materiał i szycie... jest delikatna, miękka, lekka i pięknie uszyta, dlatego też od razu świetnie się w niej poczułam.

Jeśli uda się na bazie materiału z sukni nr 1 zrobić np nr 2  nie tracąc na jakości wizualnej i szycia, to będę najszczęśliwsza na świecie!

Serdecznie Was pozdrawiam i czekam na Wasze opinie dziewczyny ;)
[/size]

NAILY ODLICZA!

Offline Sabineczka

• uzależniony
moim zdaniem 4 najlepiej by pasowała na ciebie. Ale to tylko moje zdanie :)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
3 i 4 :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Kochana a ja to ciagle mam wrazenie ze w takiej sukni mozesz zniknac.... i ze wvksiezniczce wygladalabys idealnie... sorki ze ci tu nie cukruje bo suknie same w sobie savslicznr.ale ty masz taka piekna buzke i ta figurka... no idealna do ksiezniczek ;)))

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
Hej Jadziu :przytul:

ja uważam tak samo jak Sylwusia, że widzę Cię w bardziej konkretnej sukni
może nawet nie mega rozłożystej, jeśli nie chcesz
ale choć bardziej niż w takich, których zdjęcia wklejasz.

Jeśli zaś chodzi o te ze zdjęć to dla mnie najładniejszą staje się suknia nr 1

Offline naily

• forumowicz
Witajcie :)
No kochane...przyznam szczerze, że mi nie pomagacie... ;D ;D ;D ;D :skacza:Hehehe   :P
 sylwusia085 nie musisz cukrować, dobrze wiesz/wiecie, że Jadzia lubi konstruktywną krytykę :) Ale jak też wiecie...Jadzia lubi być uparta :D hehe i na pewno zostanę w tym stylu :-\ ..tego jestem pewna  ;)

Jeśli chodzi o styl księżniczkowy... to jak najbardziej jest śliiiiczny i piękne są modele do wyboru. Ale powiem Wam szczerze, że nie czuję się w tym typie sukni pewnie i idealnie  jakbym sobie tego życzyła.

Chociaż jestem niska i filigranowa, chciałabym wreszcie poczuć się kobieco i dostojnie ;) A w typie księżniczkowym trochę jak mała dziewczynka się czuję  :-\. Hehe. To takie moje odczucia po mierzeniu różnych modeli.

Do tej pory w sklepie nie chcą mi piwa sprzedać :D Śmieję się, że niedługo to po chleb będę musiała z dowodem iść  :hopsa:  ;D.
Dlatego chciałam wyglądam doroślej :D (przecież niektórzy myślą, że mam 14 lat!  ;D :D To super ! cieszy mnie to i śmieszy zarazem :D).

Ogólnie wolę się w klasyce i elegancji niż w przepychu. :) Dodatki typu kolczyki czy bransoletka na pewno będą bogatsze. ;) Może macie jakiś fajny pomysł na takie dodatki?
Jeśli tak to wklejajcie :D Z góry dziękuję :D
Pozdrawiam Was!
[/size]

NAILY ODLICZA!

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
ja znając  Jadzię wiem że nie pasuje do niej księżniczka :D do niej jako do osoby... w sensie, że nie czułaby się w niej dobrze :) to jej wybór, ale wydaje mi sie , że zostanie przy tych delikatnych :)
ja również nigdy nie byłam fanką dużych, strojnych sukien... czasem u kogoś mi się podobają, ale nie wyobrażam sobie siebie w niej :)
widzę , że jadzia mnie uprzedziła :D hehe :) ale widzę, że zgadza się z tym co ja myślę o niej :D

Offline naily

• forumowicz
Hehehe Bliźniak to bliźniak  :Zakochany:  ;)

Dziewczyny długo mnie nie było na forum...a przecież 26 maja byliśmy na weselu mojego kuzyna! Wrzucę Wam dwa zdjęcia :)

Z moim Pawełkiem...przymierzamy się do stołu dla Państwa Młodych :D

ImageShack.us

I z moimi kochanymi siostrzyczkami... Siedzimy w stylu Jaworowicz... :D No i co przyznałybyście że ja(czerwona) i Krysia(żółta) to bliźniaczki? bo ja nie :P

ImageShack.us

NAILY ODLICZA!

Offline Sabineczka

• uzależniony
Pięknie wyglądaliście , sukienka ładna i skromna to mi się podoba :)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
pięknie wyglądałaś !

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
pięknie wyglądasz :)
jesteście do siebie podobne :) widać, że siostry, ale że bliźniaczki to już mniej ;) ale mój też ma bliźniaka i też nie są podobni :D

Offline naily

• forumowicz
Witajcie kochane forumki!
Dawno mnie tu nie było :)
Sabineczka, przyszlazona, femme, dziękuję Wam za miłe słowa... ;)

Dziewczyny, chciałam Wam coś opowiedzieć... coś bardzo ważnego stało się ostatnio :).
Nie uwierzycie ale Krysia ostatnio (17.09) miała pół dnia wolnego od treningów (heh Wy tez jesteście w szoku?... ale to jeszcze nie o to chodzi ;) ) wyciągnęłam ją więc żeby pooglądać sobie suknie ślubne. Mówię, może coś mi wpadnie w oko, a jak nie to przynajmniej spędzimy razem miło czas. W końcu... bo rzadko nam się to zdarza  ;).

W Dąbrowie byłyśmy juz wszędzie. Oczywiście nie biorę pod uwagę salonu koło restauracji Stylowej. Juz sobie obiecałam, że tam nie pójdę, bo jeszcze mi sie faktycznie jakaś sukienka spodoba i będę miała problem. A wiecie, że ten salon lepiej omijać szerokim łukiem. Mam wiele klientek, które (biedne...) "nadziały" się na zero profesjonalizmu ze strony  właścicieli tego zakładu. Wolałam więc nie ryzykować.

Niech to będzie przestrogą dla innych dziewczyn... Mam klientkę która przyjęła się tam kiedys do pracy. Bardzo miła, kochana, ciepła osoba. Idealnie nadająca się do branży ślubnej. Niestety czar prysł, gdy okazało się, że pani właścicielka  kazała jej sprzedawać, wręcz wciskać używane sukienki JAKO NOWE!
Suknie, które były do odbioru przez Panie Młode, były przymierzane przez inne klientki..itd. Na szczęście, moja klientka długo tam nie wytrzymała i się zwolniła. Psychicznie nie dała rady. Nie potrafiła wciskać ludziom ciemnoty.
Ostatnio kolejna akcja. Moja klientka, przez dwa tygodnie nie mogła się doprosić o wydanie jej sukni przed ślubem. Właścicielka nie odbierała telefonów, pracownice nic nie wiedziały, salon Marta ( druga filia tego koło Stylowej), został zamknięty. Dziewczyna prawie w depresję wpadła. Na szczęscie udało się odzyskać suknię ale od producenta. W salonie nie chcieli jej wydać bo jej nie mieli! Zamówienie przyszło 3 dni przed ślubem! A dziewczyna umowę spisywała juz rok wcześniej. paranoja jakaś. Ogólnie od producenta dowiedzieli się, że wtedy, kiedy wlascicielka salonu zapewniała panią młodą ( na początku telefonicznie..), że suknia już jutro będzie do odbioru, nazajutrz okazywało się, że sukni jeszcze dziś nie ma ale będzie jutro...jutro, jutro...I tak przez dwa tygodnie. Dopiero producent powiedział im, że zamówienie mieli zrealizować w 3 dni. A dziewczyna od pół roku na przymiarki chodziła.  Musieli osobiście pojechać do producenta i odebrać suknię. Na szczęscie idealną ;) .  Ale podobno po nocach była szyta.  Dlatego dziewczyny przestrzegam! :)
Brrrrrr ale mnie ponisło...  Poprostu nie wyobrażam sobie jak można byc tak perfidnym...  :ckm:... no co Wy o tym myślicie? :( czyste chamstwo

Wracając do tematu :D
Ominęłyśmy więc ten nieszczęsny salon i wybrałyśmy się do Sosnowca.
Kurcze...nic nie mogłyśmy znaleźć :/ nigdzie nie było salonów ślubnych. w szoku byłyśmy :D. Ale fakt też jest taki , że nie znamy za bardzo Sosnowca, i nie wiedziałyśmy gdzie mamy szukać baiłych sukni :D...

Weszłyśmy do jednego salonu, w którym była przemiła starsza pani. Sprzedawała suknie ślubne i wieczorowe. Ta pani była tak miła, że żal mi było wychodzić nawet wtedy gdy okazało się, że proponuje mi brudną krótką suknię ślubną ( bo akurat to był mój rozmiar :D). Podobna ta suknia była biała :) hehehe. Kosztowała 500zł i pani sterdziła, że można ją wyprać spokojnie! :D hihi.

Potem weszłyśmy do następnego... nic. Do następnego... No było ich więcej ale nie było takiej "mojej" :D.
Ehh trochę zwątpiłyśmy...
Ja stwierdziłam, że chyba pora wracać, tym bardziej, że Krysi ubywało czasu do trening.
Wracając skapnęłyśmy się, że został nam jeszcze jeden salon, w którym nie byłyśmy.

Tzn byłyśmy juz w nim kiedyś... były tam badzo ładne sukienki. Ale nie chciałayśmy tam wejść ;D
Ostatnio jak tam byłyśmy, to był piątek bodajże, jadłyśmy u Krysi przepyszną rybkę duszoną w rękawie :D
Tak potwornie od nas WALIŁO tą rybą!!  Ale my ostro na pewniaka poszłyśmy przymierzać suknie ślubne ;D ;D
TO MUSIAŁ BYC TRAGIZM ;D
Dlatego wolałam tam nie wchodzić. Na pewno wisiałyśmy tam na czarnej liście: "tych pań nie przyjmujemy" ;D
Ostatecznie stwierdziłam jednak, że trudno, idziemy. Najwyżej nas wyrzuci :D
Okazało się, że pani nas kojarzy...  :-\ :( upsss
Ale, niiiby, zapamiętała nas z tego, że chciałyśmy zrobić zdjęcie sukni, którą mierzyłam ;D. Jasssne...pomyślałam. ;)

Dziewczyny. Przymierzyłam tą suknię, którą kiedyś tam mierzyłam. Stałam w niej chyba z 20minut....
Była śliczna. Ale jednocześnie wiele rzeczy bym w niej poprawić chciała.
A może tu wyżej...a może bez ramiączek...a może z kołem albo bez? hmmmm coś mi w tym dekolcie nie pasowało... i z tymi zdobieniami hmmm. Juz nie wiedziałyśmy co zaradzić żeby było ok. Nie miałam wizji. Krysia widziałam, że to zauważyła ;).
OK ściągamy!! ;P

Oprócz niej, spodobała mi się jeszcze jedna suknia, trochę inaczej szyta ale tez z takiego delikatnego materiału. Miała w pasie... pas ;D z naszytymi cyrkoniami i delikatny zwiewny ale dość szeroki dół. Gorset również delikatny, idealny taki jak szukałam!

Gdy pani wrzuciła na mnie tą suknię, od razu swobodniej się poczułam...odetchnęłam z ulgą. hmm... Uśmiech pojawił się na mojej twarzy.
To było silniejsze ode mnie!

Pani rozsunęła kotarę, za którą siedziała zmęczona moja kochana Krysia :)
Złapałyśmy kontakt wzrokowy, ona banan od ucha od ucha....ja podobno też ;D Oczy nam się szerzej otworzyły. Pani dopasowała ją na mnie na tyle ile się dało...
Była IDEALNA! AŻ NIE WIERZYLAM W TO CO SIĘ TAM DZIAŁO.  
POCZUŁAM...DOKŁADNIE ZOBACZYŁAM TO JAK IDĘ W NIEJ DO ŚLUBU! Cudowna delikatna elegancka suknia ślubna. MOJA NAJMOJSIEJSZA! ;D

Przemiła, profesjonalna obsługa, oraz fakt, że suknia szyta jest na miejscu zaważyły....
DZIEWCZYNY, NIE SPODZIEWAŁAM SIĘ TEGO! Przecież ja już miałam wybraną suknię ślubną ?!?! Miałam sobie tylko pooglądać ;D O co chodzi!

Nie do końca wiedizłam co robić... popytałam o szczegóły... ale myślę sobie...już chcę ją mieć... :D ale z drugiej strony, może jeszcze się wstrzymać? (w salonie w którym Krysia kupowała suknię, ja równeiż miałam kupić. Ze względu na profesjonalizm i dużą pomoc ze strony właścicielek salonu. Miałam jednak czekać do października bo miały się jescze jakieś ciekawe modele pojawić.. czekałam..:D a co ;) )

Nie wytrzymałam...jeszcze prawie przy wyjściu z tego salonu, Krysia się mnie pyta: "to co, jesteś pewna tej sukni?", w tym momencie poczułam, jakby dawała mi znaki żebym się wstrzymała, ale było wręcz odwrotnie! ;D Dokończyła: "...bo jak chcesz to ja juz lecę do bankomatu po 200zł i wpłacamy zaliczkę?! ;D"
uffff jak usłyszałam te słowa, odwróciłam się do pani wlascicielki i zamiast do widzenia, powidziałam: "Podpisujemy umowę!" ;D

Uf uf uff kamień spadł mi z serca... Cieszę się, że znalazłam tę jedyną. Trochę się bałam, że będzie mnie kusiło, żeby patrzeć i mimochodem szukać inncyh sukni, ale nie. Czuję wreszcie święty spokój :D wreszcie ją mam!
Chociaż z tej euforii trochę ją zapomniałam ;D Ale Krysia odświeża mi pamięc.  ;)  
Niestety nie mogę w tym salonie zrobić zdjęcia...
Więc kochane, chyba dopiero zobaczycie ją jak już będzie uszyta na mnie :(

Ojoooj ale już późno!
Rozpisałam się, pewnie nie będzie Wam się chciało tego czytać :D
dobrych snów.
Cieszę się, że wreszcie znalazłam trochę czasu żeby z Wami się tym podzilelić!
ps. jutro mam wolne...jak miło :D  

NAILY ODLICZA!

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
Jadziu no to moje GRATULACJE!!!!  :Najlepszy:
Cieszę się Twoim szczęściem! Że udało Ci się znaleźć taką suknię jakiej jesteś pewna
i od razu czujesz w niej ten wyjątkowy moment, który przed Wami!

Nie powiem że nie jest mi smutno że nie ma zdjęcia!!!
Tak pięknie to opisałaś że chciałabym bardzo ją zobaczyć!!!

Offline naily

• forumowicz
aagaa  dzięki śliczne! Powiem szczerze, że już za nią tęsknię, chciałabym sobie chociaż na zdjęciu na nią popatrzeć :D

ojj a dziś to ja chyba się nie ogarnę :p mam wolny dzień i jeszcze w szlafroku po domu chodzę ;) heh ostatnio nie piję kawy ale.... chyba dziś zrobię wyjątek :D

dlatego... SMACZNEGO DZIEWCZYNKI ;D

Uploaded with ImageShack.us

NAILY ODLICZA!

Offline Lenka89

• Bicie Jego Serca Najpiękniejszą Muzyką....
  • entuzjasta
  • data ślubu: 30.04.2011
Super, że wybór sukni masz już za sobą  ;D Gratuluję!! A nie korciło Cię, żeby jeszcze do Katowic się przejechać? Chociaż do dziś pamiętam to uczucie, kiedy włożyłam moją suknię i nie chciałam już żadnej innej ;) Ale mimo wszystko "dla świętego spokoju" objeździłam wszytskie salony w okolicy, żeby się utwierdzić w wyborze ;)
Pewnie jak wszytskie podczytywaczki chciałabym ją zobaczyć... :-[ No nic musimy sie uzbroić w cierpliwość ;) A nie masz nazwy modelu, żeby poszukać w internecie zdjęcia na modelce?

Ojj ja jestem kawowym smakoszem więc na dobry dzień  :kawa:
Buziaki  :-*

Offline naily

• forumowicz
Lenka to niesamowite uczucie masz rację :)
Wiesz co do Katowic... nawet miałyśmy w tym dniu jechać, ale Krysia mi podpowiedziała, że tam trochę więcej czasu nam będzie potrzebne, więc miałam sobie poszukać w necie jakichś salonów, pospisywać na karteluszkę ;D a potem z "dżi-pi-esem" :D ruszyć w podróz, ale w inny dzień.
Powiem Ci szczerze jednak, że tak nie do końca do Katowic chciałam jechać, juz samo to, że do Sosnowca pojechałyśmy trochę mnie przerażało,
bo bałam się, że znajdę tam moją suknię ;D heh a wolałam mieć salon pod nosem.
A tu masz Ci babo placek!

Lenka ja też chcę ją zobaaaaczyć!

Już dwie noce zarwałam na necie szukając jej. Nie ma! Na stronie salonu też nie mają jej w galerii. Ehh chyba będę musiała tam pielgrzymki robić żeby się na nią napatrzeć, powinno to wystarczyć na cały tydzień ;D :tupot:

NAILY ODLICZA!

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
Jadziu będziesz przepiękną, klasyczną i elegancką panią młodą :D
jestem tego pewna :)
ta sukienka jest TWOJA !!! na wieszaku coś nam nie do końca pasowało, ale jak tylko Jadzia założyła ją na siebie, od razu wiedziałyśmy , że to ta :D juuupi :D

A tak w ogóle, to mam nadzieję, że już teraz będziesz dbała o swój wątek odliczania :D Za rok o tej porze będziesz już żoną :D i to już od ponad miesiąca :D
Przygotowania czas zacząć :D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
a czy jest ta suknia na stronie tego salonu czy coś? wiadomo, że to nie to, co na żywo, ale jednak zżera mnie ciekawość :)

Offline Sabineczka

• uzależniony
naily bardzo ciekawa podróż po wymarzoną suknie ślubną, sporo się rozpisałaś, było co poczytać. Ogromnie się ciesze, ze znalazłaś swoją wymarzoną suknie ślubną.  Będziesz najpiękniejszą panna młodą. Szkoda, że nie możemy jej zobaczyć, ale poczekamy :) Dziękuję za wiadomość, przyda się. My niestety przełożyliśmy ślub na przyszły rok. Jak był termin w USC to znowu nie było w sali. Bo oczywiście USC 27 grudnia nie pracują. A w tej akurat sali co my chcemy jest termin na 29 czerwca 2013 dopiero. W sumie to lepiej bo chcemy kupić mieszkanie po nowym roku :)