Autor Wątek: 15.08.2013 Oczy zapłoną jak płomyki świec.Wszystko porzucisz żeby do mnie biec..  (Przeczytany 88208 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
Jadziu wybacz, że tak tutaj, ale

KRYSIU  GRATULACJE!!!!!!!

A co do sukienki to spokojnie ;) masz sporo czasu, żeby znaleźć tę jedyną ;)
i jestem pewna, że taką spotkasz :)

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
czyli wasza opiia zgadza się z tą Jadzi :) FALBANY :)
Wiec nie pozostaje nam nic innego , tylko w wolnym czasie ( o ile kiedyś nastąpi) ruszyć na falbaniaste łowy :)

Offline Sabineczka

• uzależniony
  • data ślubu: 26.08.2017 slub cywilny
  • Ślub w: Dąbrowa Górnicza
Witajcie Kochane

Gratulacje dla kini :)

FaLbAnKi GÓRĄ :):)

pozdrawiam serdecznie :)

Offline naily

• forumowicz
  • SZCZĘŚLIWA PANI R. :)
  • data ślubu: 15.08.2013r. Szczyrk HOTEL ALPIN
Dziewczyny jesteście super.
Właśnie do pracy weszłam, włączam forum... i od razu uśmiech na twarzy się maluje :D to będzie dobry dzień ;)

Wam życzę takiego samego :D

NAILY ODLICZA!
         https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=27827.0

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
BUZIOLE Środowe   :Zakochany:

może ja się gdzieś nie doczytałam, ale gdzie macie weselicho?
i to co mnie zawsze bardziej interesuje, jaki zespół?
bo z tego co już przeczytałam, to kamerzysta taki jak u Krysi ale i taki jak u mnie ;)

miłego dzionka w pracy! ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
 :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: Kinia a co masz z tego tytułu?Jakiś medal,milion dolców czy cuś ?  :brewki: :brewki: :brewki:
Super,bardzo się ciesze że mogłam pomóc  ;D

Jadzia,mam więc nadzieję że znajdziesz swoją falbaniastą księżniczkę  ;D A wolałabyś tak duuuuuuuuuuuuuuużo tych falban czy tylko trochę,trochę?Mam na oku taką jedną mega falbaniastą,ale nie wiem czy o taką Ci chodzi hehehe.Jak se przypomnę jak się wkleja zdjęcia to Ci tu machnę  :Szczerbaty:

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
WITAJCIE :)

Dziękuję wam za głosy :) hehehe :) nic nie ma z tego... to jest jakieś internetowe głosowanie poprostu chyba :) i tak późno się dowiedzieliśmy :) nikt mnie nie informował, że biorę udział w takim konkursie :)

Widzę po moim bliźniaku że wkręciła się w forum :) strasznie się cieszę :) dla mnie najlepszą pamiątką jest przeczytać sobie swoją relację, tak po czasie :) super sprawa, bo na dzień dzisiejszy wiele szczgółów nie pamiętałam z tego dnia :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Wiesz Krysia,tak pytałam z czystej ciekawości  :) W każdym razie fajnie,że wygrałaś bo szczerze nie wierzę że to tylko dzięki naszym głosom-na pewno nie!
Fajnie,że Cię doceniają  ;D

Oj tak-czytanie odliczania,relacji to świetna pamiątka  :)

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
No Krysiu zaszalałaś!!!
Cieszę się bardzo że w Naszym Mieście doceniono Twój wysiłek i to wieloletni!!!
I Kochana tyle tysięcy głosów to jest powód do dumy! ;)
Krysiu powklejałam zdjęcia w mojej relacji więc możesz już je zobaczyć ;)

Jadziu jak Ci się podobają propozycje Bliźniaka? :P

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
 :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:
No nie powiem-nie ma to tamto  :P
Suknie robią szał-chociaż bardziej chyba w perspektywie nocy poślubnej  ;D

Offline naily

• forumowicz
WoooooooooW :D Kinia szalejeee!!!!!! :D Faktycznie w takiej kiecy to noc poślubna na pewno nie zostanie przespana :P Hehehe

aagaa :) Ale to jest super pomysł, może jak będziecie mieć jakieś propozycje albo pomysły sukni to wrzucicie tutaj jakąś fotkę? ;) Baardzo bym prosiła :D

patrycja_4r może być dużo falban ale góra musi być dopasowana i gładka raczej ;) bez zdobień, tylko dół chciałabym żeby był falbaniasty, ale ze smakiem ;) nie na wielkim kole :D Będzie ciężko :D a może nie? ;)

Dziewczyny.  Aagaa ma rację. Nie podałam chyba jeszcze miejsca naszego ŚLUBU oraz  WESELA.

15.08.2013r. w CZWARTEK, w Święto Matki Boskiej Zielnej, o godz. 16 w kościółku na górce w Szczyrku, odbędzie się nasz wymarzony i wyczekany ŚLUB :).
Na przyjęcie weselne zjedziemy z "górki na pazurki" ;) do Hotelu Alpin, również w Szczyrku, i będziemy się bawić do białego rana!
:D

Będzie nam przygrywał zespół TELEX. Ten, który był u Krysi. ;) Pięcioosobowa "drużyna", która gra muzykę na żywo, gra na instrumentach i śpiewa. Świetnie rozumieją potrzeby i gusta pary młodej i ich gości :)
 Już się cieszę że to oni u nas będą grać :)

PS. 26.01.2005r w tym dniu nasze drogi i spojrzenia się skrzyżowały :D

TO JUŻ DZIŚ! NASZA ROCZNICA ! 7 LAT :*

NAILY ODLICZA!

Offline Sabineczka

• uzależniony
No to powie szczerze że w ładnym miejscu macie ślub i wesele :) już się nie mogę doczekać waszych zdjąć :)

Najlepszego w dniu waszej rocznicy kochana :):) całuję i uciekam bo praca czeka, trzeba się przyszykować.

Miłego dnia kochane i wieczorka :*:*

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
Hej Jadziu!!!

:brawo: :Serduszka: :serce: :brawo: :serce: :Serduszka: :brawo:

no to moje najszczersze gratulacje!!!
ja też jestem z takiego długiego związki :P bo w tym roku obchodzimy 9 rocznicę poznania..
jak znajdę jakieś ciekawe sukienki to oczywiście je tutaj wrzucę ;)

ale będziecie mieć weselicho - w górach, SUPER!!!
trzymam kciuki za przygotowania, ale z pomocą Krysi na pewno będzie wszystko przepięknie!!!

lecę coś szkrobnąć u siebie :P

PIĘKNEGO Dnia życzę!!!

Offline Koozaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 30.05.2013 ( Boże Ciało)
Co do sukienek to ja się nie wypowiadam bo żyje w innym świecie, ale te krótkie co pokazałaś świetne na poprawiny :D Ja sobie wymyśliłam że na poprawinach też będę mieć białą, krótką, nie taneczną ( w sensie na poprawinach nie będziemy tańczyć) i będe nadal piękna i w bieli :D lalalalalalala

Autentycznie kochający człowiek musi wiedzieć, że świat nie ma jednego centrum lecz dwa

Offline naily

• forumowicz
Dziękuję Wam za życzenia :D

Mój Paweł nie jest typem romantyka, więc ja zdecydowałam że w sobotę idziemy na kolację!
 I żeby o "badylku" dla swej ukochane nie zapomniał :D:D. Jak teraz sobie nie wyszkolę, to później nie mam co liczyć na jego spontaniczność :D. Znam go nie od dziś hehehe. ;)

Niestety dziś nie za bardzo będzie jak świętować, najchętniej chciałabym pojechać do Alpinu, wybrać piękny stolik na naszej sali weselnej.
Zamówić pyszną kolacyjkę i wczuć się w to miejsce :D Ojj bedzie super :D

Koozaa jestem ciekawa w jakim świecie żyjesz? ;)

Właśnie zajadam sobie "obiadek" w pracy :D Gorrrrący Kubek! :D hehehe bardzo pozywny i zdrowy....wiem wiem..

NAILY ODLICZA!

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
no to Kochana smacznego!  :P

wiem wiem dokładnie jak to jest - mój Pawełek też do romantyków nie należy, a jak już jakiś Badyl mi przyniesie to raczej bez okazji...

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
hehe ja tez mam obok siebie tym nie romantyczny.Często zapomina o ważnych dla nas dniach-no bynajmniej dla mnie są one ważne  :P
Takie jak np.2miesięcznica ślubu  :) ale też zdarzy mu się zaskoczyć mnie-co prawda na razie udało mu się to kilka razy,ale zawsze to coś  ;)

Szczyrk-musi tam być pięknie !!!  :)  :-*

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
Jadziu gdzie zamieszczać znalezione propozycje sukni? tutaj czy wolisz na maila :D

Offline naily

• forumowicz
aagaa tutaaaj! ;)

ahh te Pawełki ;)

NAILY ODLICZA!

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
No to Jadziu zaczynam :

no to Jadziu zaszalałam! Mam nadzieję że nie przesadziłam...
szukać jeszcze?
:D  :hopsa: :Serduszka:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ;]
my tez 7 lat obchodzimy w przyszlym miesiac u z tego powodu jedziemy do krakowa ;D dla nas swiat drogi bo to cala nco w pocuagu ;D
szczyrk..... uwielbiam to miejsce.... 3 lata temu jechalismy tam an motocyklach ojjj to byla wyprawa.. ale te widoki.. ahhh rok temu bylismy 1 raz w zyciu we dwoje na nartch tez pieknie wspominam... zazdroszcze slubu an tej gorce w kosicolku jest piekny!!!!!!!!!!!!
ajj wesele bedziecie chyba tydzien mieli co ?;p

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
wow :) aagaa , to się postarałaś :) super te propozycje :)

Ta jest super :), tylko tak jak JAdziu mówiłyśmy... nie tak nisko to zwężenie, no i tak, żeby szło po skosie :)
Dekoldzik bardzo fajny, no i ta falbana nie jest zbyt "natarczywa" ;D ciekawe jak byś w niej wyglądała :)

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
nie wiedziałam w którą stronę szukać i starałam się zróżnicować falbany ;)
ale jeśli macie ochotę to spokojnie jeszcze poszperam ;)
a Ciebie Krysia zapraszam też do siebie bo ponownie powrzucałam zdjęcia :)

Gratuluję Meczu!!!
A gdzie TY Kochana teraz jesteś?
No i gdzie Jadzia?

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
bliźniak pewnie świętuje rocznice :)

Ja teraz jestem w radomiu :) jutro trzymajcie kciuki o 20.00 gramy z muszyną :)
już część zdjęć widziałam, ale net tu strasznie się wieszał... może teraz się uda :)
albo tak za godzinkę, jak już większość ludzi w hotelu pójdzie spać i zejdzie z neta :)

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
Krysiu to ja jutro będę mocno trzymać kciuki!!!

Offline naily

• forumowicz
Jestem w szoku :D Aga!! Dziękuję barrrdzo za cenną pomoc :) Skąd Ty bierzesz te suknie? ;) Super, nie przesadzasz, czekam na więcej :D

Najbardziej widzę się w stylu:

Ale tak jak Krysia pisała, nie może być "rybkowata". Delikatnie ze skosu od bioderka powinny iść te falbanki ;). Góra gładziutka, dekolt w serduszko delikatne, tak jak na zdjęciu od Krysi ;) śliczna ! No i oczywiście śnieżnobiała :D.

sylwusia085 dziękuję ślicznie, niedługo Tobie będziemy winszować rocznicy;). Kraków to cudowne miejsce :D
Ale kochana, skoro byłaś w Szczyrku i to miejsce równie mocno zauroczyło Ciebie jak i mnie, to nie ma o czym dyskutować ;)hehehe. Powiem Ci...Wam ;), że większość naszych wyjazdów weekendowych czy jednodniowych kończyły się w Szczyrku. Od samego początku zauroczyło mnie to miejsce...
 Myśląc z Pawłem o naszym ślubie i weselu, czujemy spokój... radość, niecierpliwość ;) ze względu na to, że odbędzie się to wszystko z dala od zgiełku naszego miasta (które bardzo kocham również ;)), pracy i różnych dodatkowych i zbędnych obowiązków, które albo same sie pojawiają, albo człowiek sam je sobie wynajduje w tym ważnym czasie.

Powiem Wam szczerze, że myśląc o ślubie nie wyobrażałam sobie na początku nie ubierać się w moim rodzinnym domu. Tego, że nie będę z niego wychodziłą..., że ślub nie odbędzie się w mojej parafii.

Kiedy każda z moich sióstr wychodziła za mąż, wyobrażałam sobie, że kiedyś ja tak będę się szykować, rodzice będą nas błogosławić w duzym pokoju (a na ten czas stół jak zwykle zostanie wyniesiony do sypialni ;) ), rodzina będzie krzątać się po domu, a ja w sukni i w prześcieradle będę próbowała na szybko skubnąć jakiegoś gryza kanapki ;) heheeh.
 Jestem tradycjonalistką i raczej typem klasycznym, stonowanym. ;) W kręgu swoich przyzwyczajeń, tradycji i wychowania czuję bezpieczeństwo ;).

Dlatego nie wyobrażałam sobie, że ślub i wesele mogło być gdzie indziej niż w DG :D A tu klopsss :D

Pojechaliśmy, zakochaliśmy się w sali, kościółku, profesjonalizmie personelu hotelu Alpin ;)

A poza tym moi rodzice chcą sprzedać mieszkanie które mamy (jest dla nich za duże, a ja z Pawłem mieliśmy i tak szukać mieszkanka jakiegoś, żebyśmy przed ślubem już mieli swoje gniazdko ;) ), chcą mieć mniejsze. Bałam się więc, że i tak nie będę wychodziła ze swojego mieszkania do ślubu ;). Wszystko samo się ułożyło.

Jestem tym zachwycona ;)

Dobrej nocy...

Kinia ja będę trzymała kciuki nawet te na stópkach :D :*

NAILY ODLICZA!

Offline Sabineczka

• uzależniony
« Ostatnia zmiana: 31 Stycznia 2012, 12:43 wysłana przez .:Anka:. »

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
A ile z DG jest km do szczyrku??????
ja mam ok 700 wiec lipa chcoiaz tesciowa podlapala nasze zauroczenie tym miejscem i pocztakowo mowila ze mozemy sprobowac zrobic tam. ale jak dla mnei to swiat drogi i chyba jednak nie bylby to dovry pomysl.. ile by wzrosly koszta za slub i wesele tam.. dojazd noclegi ;[
ale u ciebie bede oglaac i czytac relacyjke z usmiechem na twrazy i pewnie z nutka zazdrosci! ale to w tyym pozytywnym slowa znaczeniu hihihi
powiedz tylko, czy dobrze przeczytalam ze w sobote wybieracie sie tam na kolacje rocznicowa>?//.?????????

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
glosik na bliźniaka oddany ;)
Zdecydowanie w nr 3 Cie widze przed ołtarzem :) zreszta w każdej wygladałas przepięknie :)

Offline momoko

• forumowicz
  • data ślubu: 2010
Czy i ja mogę Jadziu dołączyć do Twojego odliczanka??? Czuję, że tu bęęęęędzie się działo  ;D
Muszę powiedzieć, że obydwie z Krysią zachwycacie urodą! Można pozazdrościć... i wpaść w kompleksy  :P

A mogę tutaj pogratulować Krysi??? Bo oglądałam Puchar Polski i straaaaasznie jej kibicowałam!  ;D Aż mnie mężu uciszał  ;D ;D ;D

GRATULUJĘ KRYSIU Z CAŁEGO SERCA TAK WIELKIEGO SUKCESU!!!!  :) :) :)
Historycznego pierwszego zwycięstwa w Pucharze Polski!!!

Wspaniały mecz, fantastyczna drużyna, NAJLEPSZA LIBERO!  :D