U nas metoda 3-5-7 na usypianie działa, aż jestem w szoku bo się tego nie spodziewałam. Najbardziej jestem zadowolona z tego spania w dzień.
Co jednak zrobic gdy dziecko nie chce samo byc w ciagu dnia nawet na sekunde. Mam je zostawic , niech sobie placze (nasz to nawet potrafi sie zanosic) ?
Nasza też aż się zanosi, taki krzyk potrafi odstawi, że szok, łącznie z łkaniem. Mała z niej aktoreczka, bo jak się ją wenie na ręce to zaraz bana na twarzy i zadowolona jest. Nie mam zielonego pojęcia jak sobie z tym poradzić. Agnieszka jak coś na ten problem znajdziesz to daj cynk.
No i oczywiście Ola sam to może być tylko przed tv, ale nie jest to dobre i staram się tego nie wykorzystywać. Poza tym coraz mniej na leżaczku chce leżeć, takie akrobacje na nim wyczynia jak mały cyrkowiec.
Nie możecie się zniechęcać, poddawać bo dzieci są jednak zbyt cwane...
O tak Ada masz rację, dzieciaki to małe cwaniaki. Nigdy bym nie pomyślała, że taki mały człowiek potrafi być takim terrorystą. Słodkim a jednak terrorystą. Musze coś z tym wszystkim zrobić, bo potem będę miała uroczą 3 latkę która kładzie się na podłogę w sklepie.
Poza tym Ola dzisiaj opanował nową umiejętność tzw "sprężynkę" jak tylko oprze o coś nogi to sprężynuje jak szalona i chichra się przy tym na głos. Przesłodka jest jak tak robi

Park okok urzędu miasta to jest właśnie TEN park, obok którego jest stadion Polonii Bytom. Jakbyś przeszła go do końca to wyjdziesz na blokowiska czyli na ul.Olimpijską i Łużycką, na której mieszkam ja Tongue i po prawej stronie sa ogródki działkowe i w/w stadion Smiley Smiley Smiley Smiley
\
Byłam niedawno te osiedle na Łużyckiej pooglądać bo bardzo mi się podoba a powoli rozglądamy się z M. za nowym mieszkaniem.
Jak nic musimy się na jakiś wspólny spacerek po parku umówic[/color]