ło kurde gratuluje

a tu już tak daleki etap

no ja to już skupiona na brzuszkach dzieciach i rodzinkach

i też bardzo żałuje ze nie jeseś bliosko,ale co mogę każdemu powiedzieć róbcie zdjęcia warto super się wraca nie za tydzien miesiąc ale za rok 5...10 do nich...to jest chwila pamiątka czasem bardziej warta niż 10 zabawek w prezencie...ja robie sobie sama fotki brzuszka miałam non stop i teraz kiedy Lili ma 2 latka jak słodko sie wraca do tego czasu obciążenia tej mekki końcowej...nie ma lepszej pamiątki niż FOTOGRAFIA....zaraz po porodzie wydaje nam się nie teraz za tydzień,ale im mniejsze tym bardziej uchwycone chwile te pierwsze te życiowe te ważne...miałam dzieci 6-dniowe 12-dniowe i takie nie obyte takie prosto z brzuszka i takie zachowanie no super ja jako fotograf przeżywam te chwile ze sesji ale rodzice to dopiero mają jazde z tym ...

mówię każdej warto nawet pójśc na 2 zdjęcia byle je mieć w 3 rodzinnie takie te pierwsze super ważne momenty

u mnie dziecko w foto przewaga jest bo one te nasze dzieci są naj naj one rosną one są prawdziwe nie ukrywane są ich emocje minki wszystko jest realne i nie na pokaz...to mnie urzekło i tego się tylko trzymam DZIECI