Autor Wątek: Scorpowo-narwankowe odliczanko :D  (Przeczytany 39730 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline narwanka

• entuzjasta
  • data ślubu: 26.08.2006
Scorpowo-narwankowe odliczanko :D
« Odpowiedź #480 dnia: 17 Sierpnia 2006, 08:38 »
nic nie szkodzi :)

nasze obraczki.. obie tkaie same (delikatniejsze w rzeczywistości)
Agata

Offline narwanka

• entuzjasta
« Odpowiedź #481 dnia: 17 Sierpnia 2006, 11:01 »
Dzis mam Syndrom PM :( i stres przedslubny cala prara :(
Od tygodnia z głowy nie wychdzi mi moja przyjaciołka (ktora miala byc swiadkowa) ktora jest na Cyprze i sie nie odzywa :( Bardzo mi zalezy by jednak przyjechala na slub tka jak przed wyjazdem zdecydowala (ma tam prace do wrzesnia)

PRzeliczylam dzis jeszcze nasze wydatki i okazalo sie ze brakuje nam kasy. Wydalismy juz kase ktora dostlaismy na prezent od tescia (mase kasy) i prawdopodobie bedziemy musieli ejszcze wydac kase od innych ludzi ktorzy dadza nam ja wczesniej :(( Mam dola z tego powodu bo miala to byc kasa na wklad wlasny na mieszkanko czy na urzadzenie...

Dzis mam podejscie do sprawy ze slub to masa nie potrzebnie wydanej kasy..wybaczcie.
Agata

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
« Odpowiedź #482 dnia: 17 Sierpnia 2006, 11:21 »
Cytat: "narwanka"
PRzeliczylam dzis jeszcze nasze wydatki i okazalo sie ze brakuje nam kasy

spokojnie, przede wszystkim spokój najważniejszy  :P  tak więc nerwy na wodzy..

co do kasy.. ehm w sumie powiem tak, gdyby nie wesele to pieniędzy na wesele by nie było..
bowiem opłata za zespół, kamerzystę i ostatnia część za salę była zaplacona juz po weselu.. z zebranych tam pieniążków  :oops:

moze i głupie, ale nie dalibysmy rady sami uzbierać  :(

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #483 dnia: 17 Sierpnia 2006, 11:32 »
Cytat: "Madzialena"
bowiem opłata za zespół, kamerzystę była zaplacona juz po weselu.. z zebranych tam pieniążków

U nas Madzialenka będzie dokładnie tak samo hihi miejmy nadzieję, że wystarczy  :wink:

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
« Odpowiedź #484 dnia: 17 Sierpnia 2006, 11:58 »
Cytat: "gosiaczekk"
miejmy nadzieję, że wystarczy

cóż.. u nas trzeba było po ślubie dopłacic za te rzeczy prawie 5 tysięcy.. spokojnie starczyło.. i jeszcze zostało  :lol:
także dzięki Wam goście za prezenciki  :oops:

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #485 dnia: 17 Sierpnia 2006, 12:06 »
Co my bysmy zrobily bez gosci................i ich prezencikow :)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #486 dnia: 17 Sierpnia 2006, 16:02 »
Narwanko nosek do góry!!! My tez przeliczyliśmy ostatnio wydatki...i kamerzysta plus sesja z Este na bank pędą "prezentem" od naszych gości  :| Tak to już jest niestety, jak samemu sie finansuje większość spraw... ale widzisz, jak mężatki się na ten temat wypowiadają - WARTO!!  Także staraj się nie przeliczać kasy i nie myśleć co za nią byście mogli kupić...bo wspomnień z Waszego dnia nie da się kupić za żadne pieniądze.

A co do przyjaciółki... nie masz z nią żadnego kontaktu?? mailowo? esemeskowo?? Powinna już dać Ci znać co i jak...  :|

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #487 dnia: 17 Sierpnia 2006, 16:06 »
A kiedy masz odbiór kiecuni, bo nie doczytałam?? Ja odbieram we wtorek...moze się spotkamy w CMŚ? :D

Offline narwanka

• entuzjasta
« Odpowiedź #488 dnia: 17 Sierpnia 2006, 21:09 »
uh bede w CMS ale w srode i czwartek bo na bolerko nie bylo materialu i dopieor beda je robic. Dzis mialam lekcje u pani Moniki uczenia się siedzieć, chodzić, klekac, wchodzic do samochodu wychodzic ...PRZERAZAJACE!!!!! Ja bym o tym wszystkim zapomniala gdyby nie pani Monika. Jest niezastapiona.

Proponuje jednak po naszym slubie pojsc razem do CMS z naszymi fotkami w kiecuniach :D Zbieraja do galeri :) Nie wiem czy widzilas juz tam jest zona piotrasa :D Caluski

Ahm zapomnialam, wlasnie wrocilam z czyszczenia zebow :D Auh.. mam teraz fajne zabki na jakis czas :D
Agata

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #489 dnia: 18 Sierpnia 2006, 08:11 »
Proponuje jednak po naszym slubie pojsc razem do CMS z naszymi fotkami w kiecuniach  Zbieraja do galeri  Nie wiem czy widzilas juz tam jest zona piotrasa  Caluski

Jasne!! Super sprawa!! Wybierzemy się tam razem!  A Anię widziałam :D

Offline narwanka

• entuzjasta
« Odpowiedź #490 dnia: 18 Sierpnia 2006, 11:16 »
Po wczorajszej przymarce wrocilam usmiechnieta i zadowolona (w koncu!) Czuje się w sukni dobrze i ladnie :) (a to u mnie zadkosc ;) Musze jeszcze ze 2 razy sie tam zjawic na przymierke bolerka, miejmy jednak nadzieje ze nie bedize potrzebne... jak narazie zadne prognozy sie nie sprawdzaja to moze i ta na moj slb tez sie nie sprawdzi.

Potem bylysmy z znajoma ktora bedzie na slubie w sex shopie na woj. polskiego. Ogromiasty i pelno rooznych dzinych rzecyz na wieczoor panienski ;) ale ceny porazajace niestety :|

Mam problem z plenerem. Mam dwa dni do wyboru niedziele i poniedzilek. W neidziele bede musiala sie urwac z poprawin :/ ale bede miec makijaz i fryzure moze, no i wiecej czasu Ale nei bedzie mnie to mial zawiesc do Chojny :/ A w poniedzilek zadnych szans na makijaz i fryz ale za to transport. Ale o 17.30 mamy pociag do Zakopanego... :| I teraz nie wiem co zorbic..  :shock:
Agata

Offline jagodka24

• Chuck Norris
« Odpowiedź #491 dnia: 18 Sierpnia 2006, 16:29 »
no to chyba lepiej w niedzielezawsze będziesz świeżej wyglądać

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #492 dnia: 18 Sierpnia 2006, 16:59 »
Narwanka ja też myślę że w niedzielę. Dacie radę :) Na pewno wszystko będzie takie piękne że nie będziesz żałować ani złotóweczki :) Główka do góry! Ps. Obrączki PIĘKNE!!!

Offline narwanka

• entuzjasta
« Odpowiedź #493 dnia: 18 Sierpnia 2006, 21:30 »

MY  :serce:  :serce:  :serce:
Agata

Offline narwanka

• entuzjasta
« Odpowiedź #494 dnia: 18 Sierpnia 2006, 21:40 »
Gadlam wlasnie z moja swiadkowa i sie zalamalam. Wystawila mnie w ostatnia przymierke bo nagle gdzies wyjechala, a jak dzis jej powiedzilam ze pani Monika mowila pare waznych rzecyz na temat tego jak powinna swiadkowa zadbac o tren Panny Mlodej to stwierdzila ze to dziwaczne i ze dobrze ze jej nie bylo i nie slyszala :/ i co ja mam myslec ?

Na pytanie o panienski ktory ma sie odbyc w czwartek mowi mi ze jeszcze nic nie wie :/ a to przeciez ja musze zawiadomic wszystkie kobietki ...
Agata

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #495 dnia: 19 Sierpnia 2006, 00:18 »
W temacie śwadkowej hmmmm ....hmmm....no nie wiem co napisać....
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #496 dnia: 19 Sierpnia 2006, 07:36 »
Gadlam wlasnie z moja swiadkowa i sie zalamalam. Wystawila mnie w ostatnia przymierke bo nagle gdzies wyjechala, a jak dzis jej powiedzilam ze pani Monika mowila pare waznych rzecyz na temat tego jak powinna swiadkowa zadbac o tren Panny Mlodej to stwierdzila ze to dziwaczne i ze dobrze ze jej nie bylo i nie slyszala :/ i co ja mam myslec ?

Na pytanie o panienski ktory ma sie odbyc w czwartek mowi mi ze jeszcze nic nie wie :/ a to przeciez ja musze zawiadomic wszystkie kobietki ...

Pzreciez to sama przyjemność pojsc z panna mlodą na przymiarke, posłuchac o jej sukni, o radach, etc. .... O co Twojej swiadkowej chodzi to ja nie mam pojecia :( Bardzo mi przykro. Myśle, ze po tych moich "doświadczeniach" i ostatnich przezyciach związanych z przyjaźnią i świadkowaniem, bez wahania powiedziałabym co o tym myśle. To jest dobra sytuacja na sprawdzenie, czy to jest przyjaźń czy odwalanie jakiejś maniany. Trzymam za Ciebie kciukasy :] Na pewno bedzie wszystko cacy :)

Zapraszam do mojego odliczanka :)

Offline narwanka

• entuzjasta
« Odpowiedź #497 dnia: 19 Sierpnia 2006, 18:23 »
dzisiejsza produkcja :) 25 woreczkow z garstka ryzu (zeby nie przyszlo im do glowy rzucanie z workow do gotowania  :roll: :roll: ) bedzie jeszcze 24 pojemniczki z platkami roz, dla kazdego cos dobrego ;)

:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Agata

Offline anetka161
  • 16.06.2007-nasz wspaniały dzień
  • maniak
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #498 dnia: 19 Sierpnia 2006, 19:39 »
Narwanko świetny pomysł z tymi woreczkami.Fajnie to zrobiłaś :P

a.katarzyna
  • Gość
« Odpowiedź #499 dnia: 19 Sierpnia 2006, 21:07 »
no  widzę, że u ciebie też nerwy przewyższają sprawę końcowych przygotowań....ale no cóż ten dzień zbliża sie niubłagalnie i.............no przecież same go pragnęłyśmy :twisted:
będzie dobrze, przeżyjemy i będziemy mogły wspominać, wspominać i wspominać i śmiać sie z rezczy, które teraz nas przerażają :lol:  :lol:  :lol:

pozdrawiam  :wink:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #500 dnia: 19 Sierpnia 2006, 22:27 »
narwanka, jestem pod wrażeniem...widzę, że nerwy opanowane...a przynajmniej się starasz...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #501 dnia: 20 Sierpnia 2006, 23:11 »
Hej Narwanka!!! Wróciłam z podróży poślubnej... zakochana jeszcze bardziej...  :serce:  Jako I czytam Twój wątek, później biorę się za Lilian i Dziubaska  :mrgreen:
Powiem krótko, Twoje koszmary to sprawa najnormalniejsza na świecie, na Twoim miejscu martwiłabym się gdyby ich nie było, wiem to z autopsji...
Świadkowa- cóż moja też olała moje przymiarki i mój panieński wieczór, a jednak w dzień ślubu okazała się niezawodna :)
Woreczki z ryżem i płatkami.... cudowne
Jedyne, co mogę Ci radzić, to pij Calcium byś nie miała jakiejś smutnej niespodzianki na buziaku w dniu ślubu i głowa do góry!!!!!

Ps. Proszę o dokładną godzinę Waszego ślubu i miejsce :)

Offline narwanka

• entuzjasta
« Odpowiedź #502 dnia: 21 Sierpnia 2006, 13:41 »
Ninko :

Kościół znajduje sie na ulicy Słowiczej. To niedaleko Bandurskiego, przedłużenie Cienistej (tam mieszkam) :] poszukaj na mapie (www.szczecin.pl)
Agata

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #503 dnia: 21 Sierpnia 2006, 18:16 »
narwanka, nic się nie przejmuj świadkową. Jak bedzie wychodziła za mąż to sama się przekona ile dla niej będzie znaczyc pomocna dłoń jej świdkowej (chyba że juz jest mężatką  :?: )  :wink: Nosek do góry, wszystko będzie piekne.

Ps. Woreczki świetne :)

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #504 dnia: 21 Sierpnia 2006, 18:44 »
Moja świadkowa mieszka kilkaset kilometrów ode mnie i przyjechała nad ranem dzień przed slubem. Ona w ogóle nie jest zainteresowana modą i takimi babskimi sprawami, więc i tak nie miałabym co liczyć na jej rady odnośnie strojenia się. Ale i tak nie zamieniłabym jej na żadną inną, bo w dniu ślubu była mi najbardziej zaufaną osobą (oprócz męża oczywiście) i nie odstępowała mnie ani na krok.

Narwanko, mam nadzieję, ze Twoja świadkowa stanie na wysokości zadania w TYM dniu.

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #505 dnia: 21 Sierpnia 2006, 23:04 »
Narwanko - do Waszego ślubu już tak bliziutko  :D
Myślę, że będzie cudownie i życzę aby nikt i nic nie zepsuło Wam nastroju w ten dzień!
Już tylko 5 dni  :mrgreen:

Offline narwanka

• entuzjasta
« Odpowiedź #506 dnia: 22 Sierpnia 2006, 10:42 »
No blisko....   :boje_sie:    :boje_sie:    :boje_sie:  

Dzis mam stresa bo w domu balagan a ja mam problem z wizazystka bo jest bardzo powaznie chora (to kolezanka ktora miala byc na slubie ) i nie bedzie na moim slubie. Jednak obiecala przyjsc mnie umalowac, ale od tego czasu jak mi to powiedziala sie nie odzywala i martwie sie ze nie bedzie mogla mnie umalowac :/ nie moge sie do niej dodzwonic i powoli mam stresa... co robic ?
Agata

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #507 dnia: 22 Sierpnia 2006, 13:15 »
Dzis mam stresa bo w domu balagan a ja mam problem z wizazystka bo jest bardzo powaznie chora (to kolezanka ktora miala byc na slubie ) i nie bedzie na moim slubie. Jednak obiecala przyjsc mnie umalowac, ale od tego czasu jak mi to powiedziala sie nie odzywala i martwie sie ze nie bedzie mogla mnie umalowac :/ nie moge sie do niej dodzwonic i powoli mam stresa... co robic ?

W razie w daj znać podam Tobie namiary, na panią, która  malowała moją mamę i zrobiła to cudnie :) GŁowa do góry!!!

Offline narwanka

• entuzjasta
« Odpowiedź #508 dnia: 23 Sierpnia 2006, 06:33 »
Wizazystka zadzwonila (ma strasznei slaby glosik, biedna :( ) organista tez dal znac ze skrzypaczka zalatwiona ;) dzis idziemy zalatwic z nim wsio i dac mu pieniazki. Zostaje mi dzis
 :arrow: wykonczyc wizytowki,
 :arrow: oddac liste gosci do Zamkowej,
 :arrow: pojsc z KK do fryziera,
 :arrow: na 13 pojsc na przymiarke do CMS,
 :arrow: kupić bilet do Zakopanego,
 :arrow: kupić rajstopki i pończoszki (noc poślubna  :twisted: )

a wieczorem przyjezdza siostra z Angli.

Lilli ja przy Tobie to juz zupelnie wpadne w kompleksy :D Sliczna suknia :D
Agata

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #509 dnia: 23 Sierpnia 2006, 09:59 »
narwanka, a jaki rozmiar pończoszek nosisz i czy mają być białe?
Mam nadwyżkową rezerwową parę Gatty, rozmiar 4, w buieli właśnie, która światła dziennego spoza opakowania nie widziała :)