Witam wszystkie kocie mamy. Jak dotad nie udzielalam sie na forum, wiec sie ladnie przedstawie. Na imie mam Joanna i mam totalnego swira na punkcie kotow, a szczegolnie mojej kotki, ktora obecnie na okolo 1,5 roku.
Mam do Was pytanko. Decyzja w 100% nie zapadla, trzeba to mozno przemyslec i dlatego potrzebuje Waszej pomocy.
Zastanawiamy sie z mezem nad drugim kotem, i wlasnie tego dotyczy pytanie. Czy w przypadku kotki lepszym kompanem bylby kocur czy kotka? W jakim wieku?
Dodam, ze Mika ma bardzo lagodny charakter, jest bardzo grzeczna, a przy tym wszystkim bardzo wdzieczna, z tego co zaobserwowalam wydaje sie opiekuncza. Nie wychowujemy jej od malenstwa, wzielismy ja z ochronki, balam sie ze bedzie agresywna albo bardzo zamknieta w sobie, przestraszona a okazalo sie zupelnie inaczej. Wiem ze zawsze miala kontakt z innymi kotami, wiec nie boje sie, ze drugi kot to zly pomysl. Acha Mikula jest wysterylizowana

nie grozi nam wie tupot kocich lapek, zreszta jesli nawet wezmiemy kocurka z koniecznosci bedzie musial zostac wysterylizowany.
Pomozcie kocie mamy

Pozdrawiam