To ja nadrobię swoje opinie

Filmy obejrzane w czasie wakacji :
Ki - polski film. Obsada aktorów super, temat ciekawy a sama realizacja dośc przydługa i nudna. Ogólnie szału nie ma.
Jedyna prawdziwa rzecz - nieco nudnawy . Film ratuje Maryl Streep. Nie wróciłabym do niego.
Wszyscy mają się dobrze - bardzo ciekawy film. Polecam obejrzeć. Dal mi dużo do myślenia. Jest taki prawdziwy i bardzo dzisiejszy - polecam.
Małe dzieci - bardzo dobry film. Widziałam go już 2 raz i robi tak samo duże wrażenie. Polecam.
Oblicze miłości - w sumie zwykłe romansidło. Ale ciekawy pomysł, dobrze zagrany. Dobrze się ogląda.
Last Vegas - bardzo bardzo pozytywny. Usmiałam się potwornie, ubawiłam się

Fajny
72 godziny - Taki średni... spodziewałam się czegoś więcej po tym filmie. Moim zdaniem raczej średni.
Ten niezręczny moment - nuuuuda
Donnie Darko - dziwny film... ale ja lubię dziwne filmy więc polecam zobaczyć

Informator film jest dobry. Ale moim zdaniem dużo traci tym że trwa prawie 3h... wolę krótsze filmy i bardzo mnie męczą te które trwają tak długo
Zdjęcie w godzinę Rewelacyjny !! Bardzo polecam. NIeco dziwny, nieco śmieszny. Super !
Benny i Joon - cudowny film. Dołącza do moich ulubionych. Zabawny, śmieszny, mądry...
Pułapka - trzyma w napięciu, dobrze się ogląda. Dla mnie jednak troszke zbyt przesadzony i taki mało prawdopodobny... Ale warto zobaczyć
Grand Budapest Hotel - film totalnie dziwny, abstrakcyjny... fantastycznie zrobiony., Pomysł niesamowity. Warto zobaczyć
Jestem Bogiem - Bardzo mi się podobał. Fajnie zrealizowany. Ciekawy, trzyma w napięciu.
Godsend - bardzo dziwny film... zakończenie zaskauje i to na plus. Warto zobaczyć
Serce nie sługa - bardzo fajnie się ogląda. Maryl Streep jak zawsze genialna
Transfer - dobry ale za długi i zbyt rozwleczony.
Dziś jestem blondynką - zryczałam się straszliwie ! Wyciskacz łez, smutny. Ale na pewno długo pozostanie w mojej głowie. Warto !
Potęga strachu - Dobry film. Trzyma w napięciu, ciekawy pomysł. BArdzo dobrzy aktorzy.