Nadrobiłam w czasie wakacyjnym nieco braki filmowe, i tak:
-
Drugie oblicze (z Ryanem Goslingiem

) - bardzo mi się podobało i nie tylko ze względu na aktorów

Film wciągający, lekko przewidywalny, ale ogólnie godny polecenia

-
The Call - wszystko dobrze gdyby nie spier*li ostatnich momentów

Nie szło iść się wysikać, takie było napięcie

-
Szybcy i Wściekli 5 oraz 6 - mam do tego filmu sentyment

Bardzo mi się podobały obie części

-
Panaceum - świetny film! Polecam bardzo

Zarówno gra aktorska jak i scenariusz - rewelacja! Do końca nie wiadomo jaki będzie finał

-
Iluzja - mnie rozczarowała nieco. Nie wiem, może byłam zmęczona, ale nie wciągnęło mnie ani nie porwało.
-
Oblivion (nie pamiętam pl tytułu) - podobało mi się chociaż nie lubię Toma Cruisa. Ciekawy film z lekka fantasy

-
Uniwerystet Potworny - na niewymagający skupienia, przyjemny wieczór z komedią

Polecam

-
World War Z - bałam się jak cholera, ale warto było! Świetny film, na pewno nie kolejny takie se o zombie. To jeden z najlepszych filmów o chodzących trupach jaki widziałam! Polecam

-
Szklana Pułapka 5 - dno i bąble....
-
Dorwać Gringo - mimo osobistej niechęci do Gibsona - film świetny!!! Zupełnie inny niż wszystkie, polecam!
-
The Iceman - niesamowity film o człowieku z psychicznymi zaburzeniami, płatny zabójca z pl - jeden z najbardziej znanych ludzi w USA.. Główny aktor rozwalił mnie na łopatki swoją grą.. Był fantastyczny! Zagrał wręcz Oscarowo! Polecam, mocny, ale świetny film!
-
Sztanga i Cash - ................. przekonało mnie tylko to, że to się wydarzyło naprawdę... ogólnie jeden wielki chaos...... nie polecam..
-
Harry Brown - nie najnowszy film, ale cudowny! Michael Cain gra jak zawsze rewelacyjnie! Mój ostatni HIT! Polecam!
-
Nowy Superman - nie podobał mi się... Clark Kent beznadziejny.... W ogóle cały czas wygląda jakby ktoś mu pokazywał na kartkach co ma mówić... Warsztatu to on nie ma....
-
Kolonia - tania podróba World War Z... Nie polecam..
-
Złodziej tożsamości - wyłączyłam po 30 minutach... czyli nie polecam..
To chyba na tyle na tą chwilę

Mam nadzieję, że się na coś przyda
Choć są to moje SUBIEKTYWNE odczucia