0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mariol,ja po 1ce nie tkne juz wiecej tego
Cytat: tete w 11 Lutego 2014, 14:27Mariol,ja po 1ce nie tkne juz wiecej tego tete wierz mi,że 2 część jest dużo mocniejsza
Ja przez różne opinie nie umiem zacząć tego "Hrabstwa...." a uwielbiam Julie
Nie wiem czy była tutaj opinia na temat serialu Breaking Bad No więc własnie skończyłam ostatni sezon.. NIgdy wcześniej żaden serial mnie tak nie zafascynował. To jest arcydzieło ! I gra aktorska i pomysł... Całość zrealizowana w genialny, nieco ironiczny, absurdalny sposób. Do ostatniego odcinka nie można rozszyfrować głównego aktora. Myślę że nikt już nie zrobi tak genialnego serialu.. szkoda że się skończył....
Złodziejka książek - obejrzałam wczoraj. Opinie o nim pewnie będą skrajnie różne, przede wszystkim patrząc pod kątem tego, jak zostali przedstawieni Niemcy (II Wojna Światowa). Mi się podobał.
Kto jeszcze nie ogladal Kapitana Philipsa niech czym predzej nadrobi zaleglosci. Film suuper.Trzyma w napieciu do ostatniej minuty.Wg mnie to Tom Hanks powinien zdobyc oskara.
Mi też się podobał, ale chyba najbardziej ostatnia cena jak już wrócił na statek i ta babka go badała... Jak głupia się poryczałam. Chociaż potem poczytałam, że film daleko odbiega od rzeczywistości