Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...  (Przeczytany 1049407 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ilka2

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.09.07 cywilny, 22.09.0
Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...
« Odpowiedź #8460 dnia: 20 Marca 2007, 17:58 »
Cytat: "tylunia"
ilka2 dlaczego chcesz zmieniac model Wasze tez sa bardzo ladne :brawo_2:

nie chce zmieniać tylko Ani też sa bardzo ładne, a że kupujemy u jednego jubilera to pozwolę sobie też je przymierzyć, może będa ładniej wyglądały na paluszkach????  :brewki:

Spox, nie załamuj się, też jakoś mi umknęła Twoja sytuacja z teściami i mamą, ale wszystko sie ułoży zobaczysz.

Offline Gosiaaa

• uzależniony
  • Nadzieja jest ryzykiem, które trzeba podjąć
  • data ślubu: 28.04.2007
« Odpowiedź #8461 dnia: 20 Marca 2007, 18:14 »
Epox, przykro mi z powodu Twojej sytuacji! Jeśli Cie to pocieszy, ja mam podobną ;-) No może oprócz tego, że moi rodzice są za nami. Tomka niestety nie. Ale wiesz ... zauważyłam, że Tomka matka im bliżej ślubu, tym Ona pokazuje bardziej ludzkie serce ... pewnie to gra pozorów ... ale mi jakoś lepiej ;)
Trzymaj się ... i nie przejmuj tym  :przytul:

Offline Katrinka
  • My:)
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.08.2007
« Odpowiedź #8462 dnia: 20 Marca 2007, 19:17 »
Epox mnie rowniez przykro ze tak jest.. ale najważniejsze ze macie siebie i bardzo sie kochacie!!
a tak na marginesie to widzialam was dzisiaj w usc:)
pozdrowionka!!

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #8463 dnia: 20 Marca 2007, 21:31 »
Cytat: "Katrinka"
Epox mnie rowniez przykro ze tak jest.. ale najważniejsze ze macie siebie i bardzo sie kochacie!!
a tak na marginesie to widzialam was dzisiaj w usc:)
pozdrowionka!!

Katrinka dlaczego nie podeszłaś i się nie ujawniłaś???,fajnie by było poznać Ciebie i inne dziewczyny z forum

Dziewczyny bardzo dziękuje,że jesteście,zawsze moge Wam o wszystkim powiedziać,zawsze jesteście wyrozumiałe,naprawde bardzo Wam dziękuje  :i_love_you:

Offline Katrinka
  • My:)
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.08.2007
« Odpowiedź #8464 dnia: 20 Marca 2007, 21:49 »
epox, nie bylam pewna czy to Ty ! ja mam tam biurko wiec widze kto wchodzi i wychodzi :)
nastepnym razem powiedz kiedy bedziecie to na bank podejde!
Będzie dobrze musi być :przytul:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #8465 dnia: 21 Marca 2007, 00:49 »
Cytat: "Katrinka"
najważniejsze ze macie siebie i bardzo sie kochac

dokladnieepox,  tylko dlaczego Oni tak postepuja przeciez jestescie ich dziecmi i powinni liczyc sie z Waszymi decyzjami...ja tego nigdy nie zrozumiem :drapanie:

Offline Gosiaaa

• uzależniony
« Odpowiedź #8466 dnia: 21 Marca 2007, 06:47 »
Cytat: "tylunia"
tylko dlaczego Oni tak postepuja przeciez jestescie ich dziecmi i powinni liczyc sie z Waszymi decyzjami...

Tylunia, mi się wydaje, że niektórzy rodzice nie dorośli do tego, że ich dziecko może mieć własne zdanie, może dokonywać własnych wyborów ... że nie jest juz maleńką córeczką czy synkiem mamusi czy tatusia. I jeśli im się nasze wybory nie podobają, to postępują tak a nie inaczej ... nie próbuja zrozumieć, tylko oznajmiają, że nie przyjdą, że nie pomogą czy nie zrobią tego czy tamtego.
Mojego Tomka mama jak mnie poznała (widziała mnie pierwszy raz) oznajmiła Tomkowi, że jeśli będzie chciał wziąć ze mną ślub, Ona nam nie pobłogosławi ... ile ja wtedy dni i nocy przepłakałam, po czym po rozmowie z przyjaciółką uświadomiłam sobie że to nie ma sensu ... to nie ze mną jest coś nie tak tylko z Nią ...
Także są ludzie, którzy uważają,że dzieci są ich własnością i mogą za nie decydować.
No to popisałam sobie troszkę przed pracą ... aż lepiej będzie mi sie pracować ;-)
Miłego dnia
A Ty Epox jeszcze raz ... nie przejmuj się ... i jedno jest pewne ... nie zgotujesz takiego losu własnym dzieciom, po swoich przeżyciach ;-) Trzymaj się kochana.

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #8467 dnia: 21 Marca 2007, 08:45 »
Ewuniu kochana moja  :przytul:  :przytul:  :przytul:
Naprawdę bardzo Ci współczuję i zaczynam inaczej patrzyć na moją sytuację... mama R nie jest cudowna, ale w porównaniu do Twojej teściowej to anielica  :popija:

Bedę bardzo mocno trzymała kciuki za Ciebie Ewciu i Gosie, żeby wszystko sie ułożyło i kiedys sytuacja się odwróciła..... Mooocno Was ściskam  :przytul:  :przytul:  :przytul:
I przytoczę ulubiony cytat mojego R (zawsze mi to mówił przed egzaminami i w trudnych momentach): "Pamiętaj zesr.. się, a nie daj się !!!" Mam nadzieję, że nikogo nie zniesmaczyłam :) Nie wiem jak Wam ale mnie to zawsze pomagało !!!!

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #8468 dnia: 21 Marca 2007, 10:44 »
epox, , Ewciu kochana nie przejmuj się i ciesz się zblizajacym ślubem. :uscisk:

Pozatym, ciesze sie ze juz w urzedzie wszytsko zalatwione. A jak sukienka, w koncu wybralas "smietane" czy dalej sie zastanawiasz??
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #8469 dnia: 21 Marca 2007, 10:48 »
Zapomnialam dopisac w poprzednim poscie, ze wczoraj mialam ostatnia poradnie przedmalzenska i wyszly z tego niezle jaja :los:  
Oczywiscie za zadanie mialam prowadzic obserwacje temp. i sluzu :dno: a ze nie jestem do tych rzeczy stworzona to wykresik sobie wymyslilam i tak go wymyslilam, ze kobieta moiw, ze chyba sobie go zmyslilam bo za dlugo temp. za wysoka i ze mam sie przyznac :hahahaha: .  A ja stwierdzila, ze jak klamac to do konca i uparcie trwalam w tym, ze taki wykres mi wyszedl. Babka kazala mi przyjsc jeszcze raz bo ona "w zyciu takiego wykresu nie widziala" i musi to z lekarzem skonsultowac :szczeka:  Ups....ale sie narobilo :dno:

Ale karteczki juz podpisane wiec mamy z glowy :pijaki:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #8470 dnia: 21 Marca 2007, 10:52 »
anusiaaa, ale numer :D zawsze możesz powiedzieć, że Ci się termometr zepsuł :)

Offline agi_82
  • bywalec
  • data ślubu: 11.08.2007r.     godz. 15:00
« Odpowiedź #8471 dnia: 21 Marca 2007, 11:35 »
anusiaaa, niezła z Ciebie aparatka  :przytul:  :skacza:

Offline agi_82
  • bywalec
  • data ślubu: 11.08.2007r.     godz. 15:00
« Odpowiedź #8472 dnia: 21 Marca 2007, 11:43 »
Dziewczyny  epox, Gosiaaa, szczerze wam współczuję :przytul:  :przytul:  :przytul:
Njaważniejsze jest jednak to, że się kochacie i żeby wasz ukochany był za wami, a co mówi teściowa to ją olewajcie. Niech nie zepsuje wam tego jedynego najszczęśliwszego dla was dnia w życiu. Trzymam mocno za was kciuki, żeby się wszystko udało  :przytul:  :przytul:  :przytul:  :przytul:  :przytul:

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #8473 dnia: 21 Marca 2007, 11:57 »
Katrinka szkoda,że nie wiedziałam jak wyglądasz,bo bym podeszła,a byłam tam wczoraj dwa razy i raczej już tam nie będę miała po co jechać,ale jedno co moge powiedzieć to w tym urzędzie są przefajne panie urzędniczki,naprwde rewelacyjne :los:

Gosiaaa,Ty też się trzymaj kochana widze,że i u Ciebie nie jest wesoło,ale po tym czego ja się dowedziałam i to po tylu latach to poprostu przykro mi się zrobiło,ale mój ostatnio cały czas mówi "kto nie jest z nami jest przeciwko nam-w jedności siła" dobrze,że mamy siebie,ale do sierpnia napewno nam jeszcze wiele przykrości narobią,ale co tam damy trade,a i z Waszą pomocą jakoś lżej na sercu-DZIĘKUJE WAM KOCHANE  :serce:

jeżeli chodzi o sukienke,to nadal nie wiem,ale chyba to będzie "bita śmietana",w kwietniu jade jeszcze raz i napewno już zdecyduje

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #8474 dnia: 21 Marca 2007, 14:03 »
jeżeli chodzi o sukienke,to nadal nie wiem,ale chyba to będzie "bita śmietana",w kwietniu jade jeszcze raz i napewno już zdecyduje

A w Katosach bylas?? Widzisz, ja tez szukalam daleko, a znalazlam tutaj:)

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #8475 dnia: 21 Marca 2007, 14:06 »
:skacza: Anusiaaa padłam ze smiechu !!!!!!!!!!!!!!  :skacza:
Napisz jak sie to dalej potoczyło :)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #8476 dnia: 21 Marca 2007, 14:11 »
Cytat: "AndziaK"
Anusiaaa padłam ze smiechu !!!!!!!!!!!!!!

Kurde wiecie co, bo na poczatku to mi sie tez chcialo smiac ale teraz zastanawiam sie co zrobic.

Bo umowilam sie z nia na dodatkowe spotkanie, ale powiedziala ze nie musze przychodzic, ale jak nie przyjde to wyjdzie na to, ze klamalam :oops: No i sie zastanawaim co by tu wykombinowac :drapanie:

Napisz jak sie to dalej potoczyło

Jak sie sprawa rozwiarze, dam znac heheeh :blant:

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #8477 dnia: 21 Marca 2007, 14:16 »
mój też mi mówi,że może jeszcze pochodze po salonach,bo przecież tylko z Anią byłam,ale ja myśle,że nie będe sobie w głowie mieszać podobały mi się tam dwie sukienki i z nich będę wybierać-no chyba,ze coś wpadnie mi w oko  :los:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #8478 dnia: 21 Marca 2007, 14:54 »
Cytat: "anusiaaa"
Bo umowilam sie z nia na dodatkowe spotkanie, ale powiedziala ze nie musze przychodzic, ale jak nie przyjde to wyjdzie na to, ze klamalam  No i sie zastanawaim co by tu wykombinowac

Ja myslę, że baba ma świadomość że wszyscy (a napewno większość) to olewają, bo to dla nich przykry obowiązek....

Ja bym nie szła.... mam papier i najważniejsze, bo po to przecież tam chodziliście nie?

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #8479 dnia: 21 Marca 2007, 14:58 »
mam papier i najważniejsze, bo po to przecież tam chodziliście nie?

No, na pewno moim celem nie bylo nauczenie sie metody termiczno-objawowej :brewki:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #8480 dnia: 21 Marca 2007, 16:01 »
Anusiaaa moja szwagierka tez tak miała i to u tej samej babki co my niby mielismy chodzić ale nam podpisała bez chodzenia!
No i ona jej to podpisała i kazała jej przyjść za jakis czas z tym zrobionym wykresem na nowo!Ale ona ją olała i nie poszła!

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #8481 dnia: 21 Marca 2007, 19:20 »
anusiaaa, niezła aparatka z Ciebie. Ja miałam to samo w poradni a wykresik ściągnełam z netu i wprowadziłam delikatne zmiany :skacza: Nie martw się. przecież możesz powiedzieć że termometr ci źle mierzył temperaturę a teraz już masz nowy i zaczniesz na nowo (oczywiście to tylko dla tej pani).
Gosiaaa i Epox nie martwcie się. To na pewno nie jest miłe jeśli ktoś psuje Wam to co dla Was najwazniejsze, ale może jeszcze się zreflkektują i wszystko będzie dobrze. pamiętajcie że macie jeszcze swoje drugie połówki.................................................................. no i forumki oczywiście :przytul:  :przytul:  :przytul:  :przytul:  :przytul:

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
« Odpowiedź #8482 dnia: 21 Marca 2007, 19:32 »
Zapomnialam dopisac w poprzednim poscie, ze wczoraj mialam ostatnia poradnie przedmalzenska i wyszly z tego niezle jaja :los:  
Oczywiscie za zadanie mialam prowadzic obserwacje temp. i sluzu :dno: a ze nie jestem do tych rzeczy stworzona to wykresik sobie wymyslilam i tak go wymyslilam, ze kobieta moiw, ze chyba sobie go zmyslilam bo za dlugo temp. za wysoka i ze mam sie przyznac :hahahaha: .  A ja stwierdzila, ze jak klamac to do konca i uparcie trwalam w tym, ze taki wykres mi wyszedl. Babka kazala mi przyjsc jeszcze raz bo ona "w zyciu takiego wykresu nie widziala" i musi to z lekarzem skonsultowac :szczeka:  Ups....ale sie narobilo :dno:

Ale karteczki juz podpisane wiec mamy z glowy :pijaki:

Ups to ja sie musze bardziej postarac bo u tej samej pani poradnie robimy;) hih
Hmm  szczerze mowiac nie znam nikogo kto by mierzyl ta temp.. Wszyscy robia wykresiki z powietrza...

Offline Gosiaaa

• uzależniony
« Odpowiedź #8483 dnia: 21 Marca 2007, 20:48 »
Ja jutro się dowiem czy będę musiała rysować wykresik czy nie ... jeśli tak, to może być mały problem ;) bo jestem w połowie cyklu i nawet jak bym chciała prowadzić obserwacje i pomiary, to jest to nierealne ... po prostu nie zdążę do ślubu ;-)
A najprostszym wytłumaczeniem do wykresu jest ... albo że się wyjeżdżało i w związku z tym były zmiany klimatu ... albo choroba ... albo imprezka ;-)

Offline ilka2

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.09.07 cywilny, 22.09.0
« Odpowiedź #8484 dnia: 21 Marca 2007, 21:25 »
Patrzcie dziewczyny do czego to wszystko prowadzi. Poradnia małżeńska jest jednym z wymogów kościoła....a ucza nas tam tylko kombinowania  i kłamania.....jakby to zrobić żeby wykresik wyszedł i pani sie nie skapła......

Po kiego czorta robienie jakiś durnych wykresów...jak bede chciała stosować tą metode to się jej naucze.....Ludzie takie uszczęśliwanie na siłe doprowadza mnie do białej gorączki :nerwus:  :nerwus:  :nerwus:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #8485 dnia: 22 Marca 2007, 08:04 »
Ale cos wam jeszcze napisze, Pani owa zaproponowala i zapraszala nas, abysmy zadzwonili do niej na 2 miesiace przed porodem (jak bede kiedys w ciazy) to ona nam dokladnie wytlumaczy jak liczyc wykres po porodzie.....heheheeh wolne zarty :hahaha:

A dzis Gosia o ile dobrze pamietam :drapanie:  ma stworzyc odliczanko...czekam zniecierpliwoscia :tupot:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #8486 dnia: 22 Marca 2007, 08:15 »
A dzis Gosia o ile dobrze pamietam  ma stworzyc odliczanko...czekam zniecierpliwoscia

dziś będzie na pewno :) tylko troszkę się odkuje w pracy i cosik tam skrobnę..jakies może dwie fotki rzuce, cobyście koleżanki mogły nas zobaczyć :)
Cytat: "ilka2"
Patrzcie dziewczyny do czego to wszystko prowadzi. Poradnia małżeńska jest jednym z wymogów kościoła....a ucza nas tam tylko kombinowania i kłamania.....jakby to zrobić żeby wykresik wyszedł i pani sie nie skapła......

dlatego nie widzę sensu chodzenia do takiej poradni..mam prawie 30 lat i będą mnie uczyć, jak się mierzy temperaturkę :) w niedziele bedziemy wiedziec, co z naszymi naukami..ale mysle, ze uda się to w dwa dni załatwić..jest szansa..

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #8487 dnia: 22 Marca 2007, 08:22 »
Cytat: "oosta"
tylko troszkę się odkuje w pracy i cosik tam skrobnę..jakies może dwie fotki rzuce, cobyście koleżanki mogły nas zobaczyć

:brawo: Ale bedzie fajnie, fotki, opowiastki :hahahaha:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #8488 dnia: 22 Marca 2007, 08:25 »
oosta napisał/a:
tylko troszkę się odkuje w pracy i cosik tam skrobnę..jakies może dwie fotki rzuce, cobyście koleżanki mogły nas zobaczyć

Ale bedzie fajnie, fotki, opowiastki

będzie fajnie, jak będziecie mi towarzyszyć w ciągu tych 100 dni :)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #8489 dnia: 22 Marca 2007, 08:46 »
Cytat: "oosta"
będzie fajnie, jak będziecie mi towarzyszyć w ciągu tych 100 dni :)

Na mnie mozesz liczyc :los: A Vall i Andzia to na pewno Ci nie odpuszcza :brewki:  :brewki:  :brewki: