Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...  (Przeczytany 1050287 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...
« Odpowiedź #7830 dnia: 15 Lutego 2007, 20:04 »

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #7831 dnia: 15 Lutego 2007, 20:07 »
Tyle zdj udalo mi sie zrobic bo potem baterie padly...Na jednym zdj ja sie zalapalam;)

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #7832 dnia: 15 Lutego 2007, 20:21 »
Cytat: "Netula"
Na jednym zdj ja sie zalapalam;)

Którym? :hahahaha:

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #7833 dnia: 15 Lutego 2007, 20:37 »
4 i 7:) jak dobrze policzylam

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
« Odpowiedź #7834 dnia: 15 Lutego 2007, 20:48 »
Rzeczywiście, oglądałam same kiece, ale jak mogłam Cię nie zauważyć  :drapanie:
Będąc na targach zresztą się zastanawiałam ile wtedy forumek też w spodku było, ale tłum był taki, że się pogubiłam z moim T i kumpelą  :|| A właśnie się dowiedziałam, że jutro wyprawa do salonów będzie właśnie z ta przyjaciółą  :tupot:  :tupot:  :tupot:  Aparat zapakowany, może przymiarki będą i foty jakimś cudem  :brewki:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #7835 dnia: 16 Lutego 2007, 08:19 »
Netula  niektóre kiecuszki ,które zrobiłas sa fajnee! Ja juz nawet nie oglądam bo im bardziej oglądam tym bardziej moja mi sie nieciekawa wydaje!
Kasiula fajnie Ci ,ze na przymniarke idziesz moze Ty tez coś zmierzysz!
A do mnie nie zadzwoniła wczoraj pani w sprawie moich bucików! :dno:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #7836 dnia: 16 Lutego 2007, 09:17 »
No więc tak (ojj nieładnie tak zdanie zaczynać ;) ) Cieszę się, że biżu Wam się podoba :)

Wklejona biżu ze sztucznych perełek to koszt 44 zł plus koszty wysyłki, więc chyba nie tragedia :)

Epox sama jestem ciekawa jak to będzie w realu wyglądało  :drapanie:  

Netulka ależ sesyja !!!!  :skacza:

Katrinko ale suuuper, szukaj szukaj zdjątka i nam wklej szybciutko  :tupot:

Anuisaaa ja mam gdzieś przesądy !!!! Cantadeskie, perły, nic niebieskiego :)

Aniutek Ty znów zaczynasz z ta kiecką !!!!!!!  :boks_4:  :boks_4:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
« Odpowiedź #7837 dnia: 16 Lutego 2007, 09:27 »
Cytat: "Aniutek83"
Kasiula fajnie Ci ,ze na przymniarke idziesz moze Ty tez coś zmierzysz!

Ja się nawet nie odważę, pewnie i tak bym się w nic nie zmieściła

A do mnie nie zadzwoniła wczoraj pani w sprawie moich bucików

Aniu i co z butkami :?: dadzą radę :?:

Offline Gosiaaa

• uzależniony
  • Nadzieja jest ryzykiem, które trzeba podjąć
  • data ślubu: 28.04.2007
« Odpowiedź #7838 dnia: 16 Lutego 2007, 09:27 »
moja mi sie nieciekawa wydaje!

Aniutek, nie przesadzaj! Masz piękną suknię. Dobrze się w niej czułaś i pasowała do Ciebie to jest najważniejsze.
Mi się spodobał gorset serce czy jak to nazwać i na żaden inny nie chciałam patrzeć, ale okazało się, że źle się w nim czułam, wogóle mi nie pasował i wybrałam inny. I mimo wszystko spodobał mi się, a co najważniejsze - dobrze się w nim czułam.
Każdej z nas podoba się co innego i każda zakocha się w innej sukni ... i o to chodzi, bo każda z nas jest inna. Nie martw się na zapas ... i nie patrz na inne suknie, żeby nie kusiło i żeby nie nachodziły Cie chwile zwątpienia ;-)

Offline Gosiaaa

• uzależniony
« Odpowiedź #7839 dnia: 16 Lutego 2007, 09:40 »
Wiecie co ... im bliżej do ślubu tym ja bardziej się boję. Nie boję się tego, że coś się nie uda czy coś w tym stylu. Ja źle się czuję będąc w centrum zainteresowania. A na własnym ślubie i weselu raczej trudno nie być w centrum zainteresowania. Nie mam pojęcia jak sobie z tym poradzić :-(

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #7840 dnia: 16 Lutego 2007, 09:47 »
Cytat: "Gosiaaa"
Każdej z nas podoba się co innego i każda zakocha się w innej sukni ... i o to chodzi, bo każda z nas jest inna. Nie martw się na zapas ... i nie patrz na inne suknie, żeby nie kusiło i żeby nie nachodziły Cie chwile zwątpienia

:brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:
Dobrze napisane :) Ja właśnie stwierdziłam, że żadna z wklejonych przez Netulkę sukni mnie nie urzekła i baaardzo dobrze, bo byłby problem :)  :blant:

A na własnym ślubie i weselu raczej trudno nie być w centrum zainteresowania. Nie mam pojęcia jak sobie z tym poradzić

No raczej nie..... Gosiu musisz to przejść... a może mały teścik typu Twój Luby gania Cie z kamerką, musisz coś powiedzieć, cyka Ci fotki :)

Offline jumi_1979

• uzależniony
  • samodzielna mama
« Odpowiedź #7841 dnia: 16 Lutego 2007, 09:53 »
Gosiu, nic się nie przejmuj :przytul: Zainteresowanie gości będziesz wspólnie z własnym mężem dzielić, więc tylko połowa na Ciebie przypadnie,a to już nie tak źle :brewki: Poza tym to będzie tak szczególny dzień i tak szczególne emocje, że będzie inaczej niż zazwyczaj. A do tego w tym dniu będziesz najpiękniejszą kobietą i na pewno najszczęśliwszą :brawo_2: Będzie dobrze, Kochana :przytul:

Offline Gosiaaa

• uzależniony
« Odpowiedź #7842 dnia: 16 Lutego 2007, 09:53 »
Cytat: "AndziaK"
a może mały teścik typu Twój Luby gania Cie z kamerką, musisz coś powiedzieć, cyka Ci fotki :)

To nie przejdzie ;-) nie lubię jak się ludzie na mnie patrzą ... ale i nie lubię oglądać siebie na filmach czy zdjęciach. To jest właśnie problem. Może nie do końca siebie akceptuje i tu tkwi problem ... pewnie jakoś to przeboleję i przemęczę się i będzie spokój ;-)

Offline Gosiaaa

• uzależniony
« Odpowiedź #7843 dnia: 16 Lutego 2007, 09:55 »
Cytat: "jumi_1979"
Zainteresowanie gości będziesz wspólnie z własnym mężem dzielić, więc tylko połowa na Ciebie przypadnie,a to już nie tak źle

jumi dzięki, ale jakoś nie bardzo mnie to pocieszyło, ale rozsmieszyć jak najbardziej ;-)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #7844 dnia: 16 Lutego 2007, 09:55 »
Andzia zapomniałam o tych perełkach- śliczneeee!
A co do pereł to te przesądy sa różne- podobno jak Ci ktoś kupi to toi oznacza płacz czy cos takiego!
Ale ja tam w to nie wierzę!
A co do kiecek wiadomo ,ze kazda z nas ma inne wyobrazenie o sukni i o sobie! Ja lubie prostote i skromnośc i dlatego sie zdecydowałam na taką! NIedobrze mi w gorsecie i bedzie jednoczęściowa!
Kazdemu jest ładnie w czyms innym i nieraz to co na wieszaku nam sie podoba to na nas juz nieszczególnie!
ale każda z Was bedzie Iekną Panna Młodą- bo każda z was jest sliczna i miła  to uśmiech i cały strój beda tego dopełniać!
niestety na aprobate mojego W. w tym dniu nie moge liczyć bo jemu to obojetne, byleby powiedz nic nie było na wierzchu! Jeszcze mi nigdy nie powiedz ,ze ładnie wyglądam! To i wtedy nic nie powie!

Offline jumi_1979

• uzależniony
  • samodzielna mama
« Odpowiedź #7845 dnia: 16 Lutego 2007, 10:02 »
Może nie do końca siebie akceptuje i tu tkwi problem

Kochana, to skończ szybciutko z takim podejściem. Od dzisiaj pełna akceptacja - stań przed lustrem i głośno powiedz sama sobie, że jesteś fajna kobitka. Głowa do góry, cycki przodu i super jest. :skacza:

Offline Gosiaaa

• uzależniony
« Odpowiedź #7846 dnia: 16 Lutego 2007, 10:03 »
Aniutek, a nie możesz Mu powiedzieć, że chciałabyś czasami usłyszeć, że podobasz Mu się jak jesteś w coś ubrana? Mój mi ciągle mówi. Mój poprzedni partner nigdy mi nie mówił, było mi wtedy przykro. Ale bardzo mnie zaskoczył,jak przyszedł po mnie na studniówkę jak szliśmy i powiedział mi, że wyglądam pięknie. Czułam się wtedy wyjątkowo szczęśliwa.
Wiesz, jak to jest z facetami ... oni czasami są niedomyślni ;-) czasami trzeba do nich łopatologicznie ;-) Bo Jemu możesz się podobać, ale w życiu nie przyjdzie Mu do głowy, żeby Ci to powiedzieć.

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #7847 dnia: 16 Lutego 2007, 11:31 »
Cześć kochane,mam pytanko do anusiaaa co z tym 3 marca??? pasuje Ci wiesz juz coś więcej???

no i dzisiaj trzymać ładnie kciuki za mnie,bo załatwiam autko do slubu-spełniam moje marzenie  :los: ,wczoraj napisałam w nocy maila do goscia,a dzisiaj go jeszcze pomecze na gg- o ile będzie,a jak nie to załatwie go komórą  :telefon:  :cool:

Aniutek moja rada,mój tez nie jest wylewny,ale ostatnio jak się odwaliłam to stanęłam przed nim i zapytałam  i jak wygladam,a on mi bardzo ładnie wygladasz,a ja mu na to i coś jeszcze,a on no poprostu ślicznie  :los: ,to ja mu na to dziekuje i poprosze czesciej takie słowa,bo jak nie to inni faceci sa bardziej wylewni i z chęcia połechtają moją próżną naturę   :los:  i wiecie,że zaczyna działac  :brewki:

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #7848 dnia: 16 Lutego 2007, 11:44 »
wkleje Wam jeszcze kilka fotek

Offline jumi_1979

• uzależniony
  • samodzielna mama
« Odpowiedź #7849 dnia: 16 Lutego 2007, 11:48 »
Cytat: "epox"
wczoraj napisałam w nocy maila do goscia,a dzisiaj go jeszcze pomecze na gg- o ile będzie,a jak nie to załatwie go komórą

Jak drzwiami wyrzucą, to wrócę oknem  :skacza: Ale brawo, epox, tak trzymać, o marzenia trzeba walczyć.

Podejście do komplementów też pierwsza klasa :brawo_2:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #7850 dnia: 16 Lutego 2007, 12:21 »
Cytat: "jumi_1979"
Kochana, to skończ szybciutko z takim podejściem. Od dzisiaj pełna akceptacja - stań przed lustrem i głośno powiedz sama sobie, że jesteś fajna kobitka. Głowa do góry, cycki przodu i super jest.

:brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:
Wiesz, jak to jest z facetami ... oni czasami są niedomyślni  czasami trzeba do nich łopatologicznie  Bo Jemu możesz się podobać, ale w życiu nie przyjdzie Mu do głowy, żeby Ci to powiedzieć.

Ot co !!!! Mój też rzadko mi to mówi, ale czuję, że jest OK, a w dniu ślubu on  Aniutku :mdleje:  :mdleje:  :mdleje: na Twój widok więc jest możliwe, że nie powie nic :)  :taktak:  :taktak:  :taktak:
no i dzisiaj trzymać ładnie kciuki za mnie,bo załatwiam autko do slubu-spełniam moje marzenie

Trzyyyymam !!!!!
Aniutek moja rada,mój tez nie jest wylewny,ale ostatnio jak się odwaliłam to stanęłam przed nim i zapytałam i jak wygladam,a on mi bardzo ładnie wygladasz,a ja mu na to i coś jeszcze,a on no poprostu ślicznie  ,to ja mu na to dziekuje i poprosze czesciej takie słowa,bo jak nie to inni faceci sa bardziej wylewni i z chęcia połechtają moją próżną naturę  i wiecie,że zaczyna działac

Ewciu Ty to masz pomysły, ale z nimi tak trzeba !!!!!!  :taktak:  :taktak:  :taktak:

Mój R. jak powie może być to w tłumaczeniu znaczy REWELACJA !!!!!!!  :skacza:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #7851 dnia: 16 Lutego 2007, 12:33 »
Cześć kochane,mam pytanko do anusiaaa co z tym 3 marca??? pasuje Ci wiesz juz coś więcej???

Ewcia, mozemy jechac :los:  Mam wolne!!!!

Torciki wywalone w kosmos.
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #7852 dnia: 16 Lutego 2007, 22:01 »
anusiaaa to mozemy jechac,załatwiłam sobie wolna sobote  :los:,to jak sie umawiamy?? spotykamy sie w Krakowie pod sukiennicami czy jak??

Offline Netula

• Chuck Norris
« Odpowiedź #7853 dnia: 17 Lutego 2007, 17:02 »
Bylam dzis w Myszkowie w Jola-moda i wybralam sukienusie;) teraz musze wybrac sie tam z  zaliczka i na  wymierzenie mnie;)Jeszcze dla pewnosci i dla przyjemnosciw  czwartek odwiedze Rybnickie salony ale wiem ze mam juz ta jedyna;) Aa i kupilam sobie biale buciki takie niby baletki na przebranie w pierwszy dzien bos a na plaskim i bardzo wygodne;)

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #7854 dnia: 17 Lutego 2007, 17:17 »
dziewczynki,dziękuje za trzymanie kciuków,niestety moje autko juz jest zarezerwowane na ten termin  :pogrzeb:  :buu: ,a tak chciałam nim jechać  :Placz_1:

Natula gratuluje wyboru sukienki,praktycznie jeden wielki krok za Tobą

Offline Gosiaaa

• uzależniony
« Odpowiedź #7855 dnia: 18 Lutego 2007, 19:25 »
niestety moje autko juz jest zarezerwowane na ten termin

epox, przykro mi. Może znajdziesz lepsze i ładniejsze?

Cieszę się, że mało pisałyście, bo nie miałam za wiele do nadrabiania :-)
W końcu mamy zrobione te nauki. Trochę inaczej to sobie wyobrażaliśmy, ale dało się przeżyć.
Miał być trochę inny plan, ale jak to bywa z planami, zmienił się ;-) w związku z tym, nie mieliśmy w sobotę rano czasu, żeby zobaczyć naszą salę, bo nauki zaczynały się o 9, a nie jak było pierwotnie o 10. Cieszę się że mamy to z głowy ... jeszcze tylko poradnia rodzinna nam została.
A za nauki zapłaciliśmy 100 zł od pary. Bo w sobotę mieliśmy obiad ... którego i tak nie tknęłam - dietka :(
To chyba tyle z relacji z nauk przedmałżeńskich ;-)

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #7856 dnia: 18 Lutego 2007, 21:40 »
dziewczyny jak macie namiar na kogoś kto ma "garbuska" to  :blagam: ,dajcie namiary,ja musze jechać garbuskiemmmmmmmmmmm  :buu:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #7857 dnia: 18 Lutego 2007, 21:55 »

A co do pereł to te przesądy sa różne- podobno jak Ci ktoś kupi to toi oznacza płacz czy cos takiego!
Ale ja tam w to nie wierzę!

ja też nie wierzę, zwłaszcza, że imię Małgorzata pochodzi od słowa "perła", a jakoś jeszcze nikt przeze mnie nie ronił łez :)

co do kiecek wiadomo ,ze kazda z nas ma inne wyobrazenie o sukni i o sobie! Ja lubie prostote i skromnośc i dlatego sie zdecydowałam na taką! NIedobrze mi w gorsecie i bedzie jednoczęściowa!

ja też źle się czuje w gorsetach i żle wyglądam..

we wtroek jestem umówiona z krawcową na zakup materiałów..mam nadzieję, że wybiorę jakąś śliczną koronkę..

dziś było spotkanie naszych rodziców :) pierwsze..było super..bez alkoholu, elegancko..tato zasypywał nas różnymi opowieściami, a ja mogę go słuchać godzinami :) najważniejsze, że rodzice się polubili i nie brakowało im tematów do rozmowy, a i nie obywło się beż żartowania..

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #7858 dnia: 19 Lutego 2007, 08:21 »
epox moja kolezanka ( a własciwie kolezanka kolezanki) miała garbuska! Ja popytam jakby co! Ta dziewczyna jest z DG wiec dam Ci znać!
I fajnie ,ze juz wybierasz sie na mierzenie!
Gosiu to miło ,ze spotkanie rodzioców przebiegło w miłej i sympatycznej atmosferze! U nas ono było w maju  i tez przebiegło w sympatycznej atmosferze!Potem nasi rodzice widzieli sie tylko raz  i chyba to wystarczy! Pewnie przed weselem jeszcze z raz sie spotkają!Ale zapewne nie będzie pomiedzy nimi bliższych więzów! Pewnie ze wzgledu na odległość!
A u nas sprawy slubne sie nie posuwają- głownie skupiamy sie na sprzedaży autka! I zakupie nowego! Pewnie za jakis miesiąc lub 2 wrócimy do tych spraw!
A w ten weekend chyba odbędziemy poradnie- i sprawa z naukami zostanie zamknięta!
A dziś mój dziadzio jest na wizycie w Gliwicach w szpitalu! ehhh zobaczymy!

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #7859 dnia: 19 Lutego 2007, 09:19 »
niestety moje autko juz jest zarezerwowane na ten termin

Ewciu kochana nie smutaskuj się widać jest gdzieś jeszcze ładniejsze tylko musisz je znaleźć :) :) :)
Cytat: "Netula"
Bylam dzis w Myszkowie w Jola-moda i wybralam sukienusie;)

Fotka, fotka !!!!!!
W końcu mamy zrobione te nauki.

Alleluja !!!!!
dziewczyny jak macie namiar na kogoś kto ma "garbuska" to  ,dajcie namiary,ja musze jechać garbuskiemmmmmmmmmmm

Ewciu może w necie poszukaj.... ja mam jedynie namiary na syrenkę :) :) :)
Cytat: "oosta"
a jakoś jeszcze nikt przeze mnie nie ronił łez

Oj, oj, oj nie byłabym taka pewna... niejedno serducho złamałaś (nawet nie wiedząc o tym) ;)
we wtroek jestem umówiona z krawcową na zakup materiałów..mam nadzieję, że wybiorę jakąś śliczną koronkę..

Jupik !!!!!!  :skacza:
dziś było spotkanie naszych rodziców  pierwsze..było super..bez alkoholu, elegancko..tato zasypywał nas różnymi opowieściami, a ja mogę go słuchać godzinami  najważniejsze, że rodzice się polubili i nie brakowało im tematów do rozmowy, a i nie obywło się beż żartowania..

No to cudnie !!!! Najważniejsze za Wami :) Nasi rodzice znaja się juz ok 7 lat :) Spotykaja się nawet czesto :)
A dziś mój dziadzio jest na wizycie w Gliwicach w szpitalu! ehhh zobaczymy!

Aniutek bedzie DOBRZE !!!!!