Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...  (Przeczytany 1050270 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...
« Odpowiedź #7590 dnia: 1 Lutego 2007, 11:34 »
Tyluniu przyjeżdżaj do nas na targi :grin:

Epox dziękuję :uscisk:

Jak to jest, że wirtualne osoby potrafia tak podnieśc na duchu, a niby bliskie, nie

Przecież jak się komuś nie podobałam w sukience mogli nic nie mówic, albo jakoś delikatniej, a nie tak prosto z mostu "brzydko"

Ale nic to, olewam to :lol:

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #7591 dnia: 1 Lutego 2007, 11:45 »
napisałam to co myśle i to co zobaczyłam na fotce opisałam  :los: ,a jeszcze w dniu ślubu to dopiero bedzie super,zrobione włosy itd...
i masz racje OLEJ TO  :mrgreen:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #7592 dnia: 1 Lutego 2007, 11:58 »
Gemini zazdraszczam wyprawy po obrączki :) To Ty miałaś takie nietypowe czy Epox :drapanie:  Mozesz zapodać fotkę :)

Anusiaaa kochana nawet nie wiesz jak ja będę tęsknić :) No ale necika niet  :los:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #7593 dnia: 1 Lutego 2007, 12:18 »
epox foty z targow :los:
och Gemini chcialabym bardzo :brawo_2:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #7594 dnia: 1 Lutego 2007, 12:28 »
My jeszcze nie mamy wybranego żadnego wzoru obrączek, więc chyba nie ja :skacza:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #7595 dnia: 1 Lutego 2007, 13:00 »
Gemini mam nadzieje, ze jak cos wybieresz to szybciuchno sie pochwalisz :los:

A co do targow to pewno niektore sie spotkamy w Spodku, ja mam egzamin ale mam nadzieje, ze szybko sie skonczy i bede mogla szybko przyjechac, a moze jakas kiecuszka rzuci sie w oko ehhh
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #7596 dnia: 1 Lutego 2007, 13:20 »
Cytat: "Gemini"
My jeszcze nie mamy wybranego żadnego wzoru obrączek, więc chyba nie ja

to pewnie Epox.....

Ja już na targi nie jeżdżę boi nie mam po co :)

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #7597 dnia: 1 Lutego 2007, 15:00 »
Smutno mi :(
Odkąd powstało multum odliczań to tutaj już mało kto zagląda....

Do wtorku lasencje, jadę w podróż-niespodziewajkę !!!!!  :skacza:

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #7598 dnia: 1 Lutego 2007, 16:01 »
AndziaK  :przytul:  ja tu jeszcze jestem i inne kobietki,mniej zaglądaja,bo odliczaja,ale napewno jeszcze ktoś nowy dojdzie,nie smutkaj sie  :uscisk: , a jak wpadne do Krakowa (o ile jeszcze ktoś bedzie chciał jechac ze mna mierzyć kiecki) to poplotkujemy,skoczymy na piwko-bezalkoholowe  :wink: i bedzie git  :los: ,a teraz nie mysl o tym i baw sie dobrze na uroczym weekendzie  :los:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #7599 dnia: 1 Lutego 2007, 19:11 »
AndziaK, ja zagladam czesciej niz do odliczanek b nie sposob ogarnac tego wszystkiego :dno:
Szkoda, ze dziewczyny, ktore zawsze tu byly znikly lub bardzo zadko sie pojawiaja.
Ale tobie zycze superowej zabawy na wycieczce no i czekam na relacje po powrocie :brewki:

epox, jak juz pisalam ja chetnie po sesji pojade  :skacza:

Offline Katrinka
  • My:)
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.08.2007
« Odpowiedź #7600 dnia: 1 Lutego 2007, 19:14 »
A my dzisiaj bylimsy w M1 i oglądaliśmy obrączki:) wkleje wam fotki ale moze jutro bo jestem tylko na chwilke:) a zagladac tu musze poprostu codziennie:)
najbardziej nam sie podobaja  z firmy WK :) takie 5 mm szerokosci cudne ale cena tez cudna ;) ale moze uzbieramy bo jedna kosztuje 799zl!
ANiutekpisalas cos ze macie podroz poslubna! napisz mi na priv w jakim biurze bo dzis bylam ale nie bylo ciekawych ofert!
anusiaaa, ja moze wpadne na targi z moja siostra! kurcze dlaczego jest taki wybor sukien heh nie moge sie zdecydowac!?!? moze na targach cos zobacze:):)

Offline Gosiaaa

• uzależniony
  • Nadzieja jest ryzykiem, które trzeba podjąć
  • data ślubu: 28.04.2007
« Odpowiedź #7601 dnia: 1 Lutego 2007, 19:56 »
Cytat: "AndziaK"
Smutno mi :(
Odkąd powstało multum odliczań to tutaj już mało kto zagląda....

AndziaK ja tu zaglądam często!
Ufff, przebrnęłam w końcu przez to 70 postów. Pół godziny mi zeszło.
To pochwalę Wam się co załatwiłam. Tak, tak ... w końcu zaczęliśmy załatwiać sprawy! :D
Więc wczoraj byłam w Kraśniku (tam się urodziłam i byłam chrzczona-musiałam wybrać odpis aktu urodzenia i akt chrztu). W USC obeszło się bez większych problemów, o tyle ksiądz tam mnie zaskoczył ... i to niemile!
Jeszcze dobrze nie weszłam do kancelarii i nie usiadłam, zdążyłam tylko powiedzieć po co przyjechałam, a On do mnie ... "oj jest mi bardzo przykro ... ale będzie to panią drogo kosztowało - 50 zł" mi mówi! Normalnie zatkało mnie i nie wiedziałam co mam powiedzieć ... Dotarło do mnie co mi powiedział dopiero po wyjściu stamtąd na chlapę i wiatr. Ktoś musiał ostudzić moje zapały ... nie wszędzie jest tak dobrze jak w mojej parafii ... czyli co łaska! ... i trzeba było to przeżyć na własnej skórze.
Później byliśmy w USC już w moim mieście po te papiery do kościoła. No a wieczorem wizyta u mojego proboszcza i spisanie protokołu. Byliśmy tak przejęci, że zapomnieliśmy dać na zapowiedzi! ;-) a ksiądz się nie upominał ;-) Prawdopodobnie u mnie w parafii zapowiedzi bedą już w tą niedzielę. No i dostaliśmy karteczki do spowiedzi. A i ksiądz nas nie pytał czy mieszkamy razem czy nie ... ani żadnych tego typu rzeczy.
A za zapowiedzi mamy dać, jak będziemy zanosić kartki o tym, że zapowiedzi wyszły, zaświadczenia o odbyciu nauk ... czyli dzień przed ślubem (bo chciałam naprawić nasz błąd dziś i dać na te zapowiedzi ... ale ksiądz stwierdził, że rozliczymy się dzień przed ślubem).
W międzyczasie oglądaliśmy obrączki ... ostatecznie mamy się zdecydować 16 lutego ... i wtedy zamówimy. Co do zaproszeń mamy problem ... pewnie też zdecydujemy się 16 lutego ... no i będziemy wtedy załatwiać następne sprawy ... przede wszystkim nauki ...
Ale esej napisałam ... mam nadzieję, że nie usnęliście :D  :skacza:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #7602 dnia: 1 Lutego 2007, 20:39 »
Witajcie dziewczynki!
No i ja juz po wycieczce po aplikacje- NIE PRZYSŁali! ale pani zasdzwoniła przy mnie do pracowni i ich tam zjechała i maja na wtorek przysłac! I to az 2 i moze zapłace jak za jedna- skoro tak zwlekali!
AA i byłam ogladac obraczki i przymierzyłam i jednak nie dla mnie z brylancikami! nie pasuja do pierscionka i do mojej małej ręki! Pasuja mi klasyczne sciete, nie za szerokie tak 4  lub 5 mm! i jakies takie dziwnie cieniowane jakby z rowkami ale niewidocznymi! i chyba sie na nie zdecydujemy! po bokach jakies diamentowane!
no ii udało sie załatwic NAUKI!! nie musimy chodzic! ksiadz nam podpisze ot tak tylko da broszurki , które to mamy przeczytac! i moze pradnie tez nam tak załatwi!
katrinka juz Ci posyłam na PRIV!
a wiecie ogladałam zaproszenia te same co mi sie podobały na allegro- w sklepie u nas sa po 2,20 a na allegro po 1,30! i tam je chyba zakupie!
a niestety z moim dziadkiem spełnił sie czarny scenariusz! przyszły wyniki z histopatologii!

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #7603 dnia: 1 Lutego 2007, 20:53 »
Cytat: "Aniutek83"
a niestety z moim dziadkiem spełnił sie czarny scenariusz! przyszły wyniki z histopatologii!

Aniu, bardzo bardzo Ci współczuje :(
Cytat: "Aniutek83"
a wiecie ogladałam zaproszenia te same co mi sie podobały na allegro- w sklepie u nas sa po 2,20 a na allegro po 1,30

ja tez dzis byłam na etapie zaproszen..jednak chyba zdecydujemy sie sami je zrobic..zakupiłam dzis papier czerpany, kalkę kreślarską, złotą taśmę, złoty lakier do paznokci i kopertę..i całkiem całkiem podoba mi się to, co wyszło :) koszt zaproszenia: 1,06 zł..musze jeszcze dopracowac nasz pomysł i poddac pod ostateczną ocenę memu kochanie..

Offline anelle82

• uzależniony
  • data ślubu: 13.10.2007r, godz.16
« Odpowiedź #7604 dnia: 1 Lutego 2007, 22:22 »
Aniu, trzymaj się dzielnie :przytul:
Mocno trzymam kciuki za Ciebie i Twojego Dziadka :uscisk:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #7605 dnia: 1 Lutego 2007, 22:53 »
Cytat: "anelle82"
Aniu, trzymaj się dzielnie

dokladnie trzymaj sie Aniu bedzie dobrze...musi byc :przytul:

u mnie ze spraw slubnych zastoj...i wyjezdzam o mojego R na pare dni ...ale bede miala nadrabaiania  :mdleje:

zazdroszcze wam tej gali slubnej my mielismy niedawno 2 a ja z mila checia bym poszla na kilka jeszcze :los:

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
« Odpowiedź #7606 dnia: 2 Lutego 2007, 08:16 »
My zaproszenia zamówimy na allegro. koszt z nadrukiem, tekst zaproszenie/zawiadomienie do wyboru oraz koperta w cenie 1,30zł, więc myślę że warto. Zamówiliśmy jedną sztukę na próbę i okazała się na prawdę super. W sobote lecimy oglądać obrączki u producenta, też namierzonego na allegro.

PS. Znalazłam buty ślubne idealne w Giżycku, ale... 36 numer i za duże ;(. Pani powiedziała, że na razie producent nie robi białych i nie sprowadzą. Nie chciała też powiedzieć, kto jest producentem, a buty stały w innych pudełkach  :drapanie:

Offline Kasia-Wrocław

• uzależniony
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #7607 dnia: 2 Lutego 2007, 09:24 »
Cytat: "oosta"
i całkiem całkiem podoba mi się to, co wyszło :)

I myślisz, że my Ci tak na słowo honoru uwierzymy?? Fotki moja droga, fotki!! :)

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #7608 dnia: 2 Lutego 2007, 09:46 »
Cytat: "Kasia - Wrocław"
I myślisz, że my Ci tak na słowo honoru uwierzymy?? Fotki moja droga, fotki!!

jak dojdziemy do ostatecznej wersji, to na pewno fotki umieszcze..na razie musicie mi wierzyć na słowo :)

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #7609 dnia: 2 Lutego 2007, 13:55 »
Aniu bardzo mi przykro :przytul: Trzymaj się :przytul:

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
« Odpowiedź #7610 dnia: 2 Lutego 2007, 13:57 »
Dziewczyny jak ja wam zazdroszcze że juz w tym roku bedziecie szcześliwymi mężatkami. :skacza:  Mi pozostało jeszcze troche na to poczekać...

Buziaczki  :przytul:

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #7611 dnia: 2 Lutego 2007, 14:30 »
Satine ale zleci Ci zobaczysz jak szybko! Ja pamiatam jakmiałam tyle do ślubu co i Ty!
To był kwiecien i mówiliśmy rodzicom o slubie, potem w maju szukanie sali i takk to zleciało!
Teraz mam 6 miesiecy i to pewnie tez szybko zleci!
A potem my bedziemy juz po wszystkim a Ty bedziesz sie do tego przygotowywać my Ci bedziemy zazdroscić!!!
Dziewczynki a jak byłam wczoraj po moja aplikacje to były nowe modele w salonie!
Powiem Wam niektóre tak szkaradne ,ze szok! Zielono- brazowa np. rybka ale straszna u góry obcisła a na dole wielki wystajacy o róznych długosciach tiul i tam jeszcze powpinane kwiatki!
TRAGEDIA dosłownie!

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
« Odpowiedź #7612 dnia: 2 Lutego 2007, 14:33 »
Aniutek83, wiem wiem , chociaz powiem ci że ta cała atmosfera tych przygotowań super na mnie wpływa :D Chociaż nie należy tez przesadzać jak powiedziała któraś z forumek "żeby nie przeżyć swojego ślubu jeszcze przed"

Dobrze że jest to forum bo naprawde dużo się dowiaduję dzieki wam  :przytul:

Buziaczki, uciekam na zajęcia

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #7613 dnia: 2 Lutego 2007, 15:22 »
Aniutek83, no widzisz czyli sprawa nauk i poradni ladnie sie rozwiazala pomimo tych wszytkich niepowodzen:ok:

Co do obraczek, to widac na kolejnym przykladzie ze nie to co na zdjecie pozniej musi koniecznie na naszych paluszkach ladnie wygladac, ja tak miala, widze ze ty tez.A z twojego opisu wydaje mi sie ze twoje sa barzo podobne do moich, czyzby :brewki:

SaTine, powiem to samo co Aniutek czas biegnie niemilosiernie szybko i ani sie ogladniejsz a juz jestes jedna noga na weselu :)

Ja wczoraj bylam na kolejnym spotkaniu w poradni, zostalo jeszcze 1 uffff.
 smiesznie bo caly czas uczymy sie tej metody jakies wykresy rozwiazujemy, a ja tez musze to prowadzic, tylko ze mi sie nie chce i byle copowpisywalam i ta babka zaczela to interpretowac i wyszlo, ze jestem ufoludkiem  :los: bo nic sie nie zgadza z normami, dziwne :brewki:

oosta, no czekam z niecierliwoscia na efekty twojej pracy :)

Offline Gosiaaa

• uzależniony
  • Nadzieja jest ryzykiem, które trzeba podjąć
  • data ślubu: 28.04.2007
« Odpowiedź #7614 dnia: 2 Lutego 2007, 19:30 »
Cytat: "anusiaaa"
smiesznie bo caly czas uczymy sie tej metody jakies wykresy rozwiazujemy, a ja tez musze to prowadzic, tylko ze mi sie nie chce i byle copowpisywalam i ta babka zaczela to interpretowac i wyszlo, ze jestem ufoludkiem

anusiaaa, to u mnie nawet jakbym rzetelnie prowadziła zapiski wyszłoby, że jestem ufoludkiem ;-) mam nadzieję, że nie będe musiała na tych zajęciach z poradni rodzinnej robić wykresów.

Offline anetka161
  • 16.06.2007-nasz wspaniały dzień
  • maniak
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #7615 dnia: 2 Lutego 2007, 20:35 »
Dziewczyny w ostatnią sobotę byłam w salonie ślubnym i mierzyłam suknie :skacza: Wiem co najbardziej mi pasuje  :taktak: mam moją ulubioną suknię,ale jej koszt jest niesamowity 900 funtów sama suknia :dno: w Polsce kupię ją taniej :taktak:

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
« Odpowiedź #7616 dnia: 2 Lutego 2007, 20:43 »
Ja tez dzis mierzylamw  TG w 2 salonach sukinki i juz wiem czego szukac;) ladnie wygladamw  gorsecie ale nie na prosto tylko z wycieciem  serek;) Bez ramiaczek. Sukienki proste wygladaja na mnie marnie. O dziwo szerokie i dosc zdobione sa tym co mam szukac. Mam dwie faworytki ale bede ejszcze mierzyc. Aaa i jeszcze myslalamz e bialjest dla mnie ale ladniej podobno mi w ekri...

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #7617 dnia: 2 Lutego 2007, 22:32 »
Witajcie dwano tu nie zaglądałam i bardzo się za Wami stęskniłam. Jeszcze dwa tygodnie i wyjeżdżam z Polski, więc znowu będę częsciej na forum.  :tupot:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #7618 dnia: 2 Lutego 2007, 22:36 »
Mogę Wam już napisać że jestem po naukach w Kościele i jednych zajęciach w Poradni życia rodzinnego, kolejne mam we wtorek. nauki w Kościel nie były takie złe. Cieszę się jednak że to już zza Nami. Właściwie mamy już wszystko pozałatwiane, umowy pospisywane itd. Od jutra zaczniemy roznosić zaproszenia ponieważ do Polski wrócimy dopiero 3 tyg. przed ślubem. no i to chyba tyle. Nie mogę Wam jednak pokazac sukienki, poniewaz w salonie nie można było robić zdjęć a w internecie jeszcze jej nie ma :drapanie:

Offline anelle82

• uzależniony
  • data ślubu: 13.10.2007r, godz.16
« Odpowiedź #7619 dnia: 2 Lutego 2007, 22:55 »
Aniutek, mam nadzieję, że oprócz tych brzydactw które się pojawiły w salonach w Dąbrowie, zostały jeszcze jakieś ładne dla mnie :wink: Bo ja zamierzam znaleźć moją Wymarzoną sukienkę w tydzień,czy to jest w ogól możliwe...I hope so :taktak: