Hej

Kurde taki piekny weekend a ja w szkole buuuuuuuuuu..... ;[
wczoraj na chwile popoludniu wyrwalam sie na dzialke ale ledwo przyjechalam a trzeba bylo sie zbierac eh....
dzis iddziemy z dwoma zaproszeniami... mamy ich jeszcze tyyyyle do rozdania ze az plakac sie chce ;]
zaraz do dziadkow pozniej do taty mojego na chwile, pozniej znow na dzialke, i do skzoly ;[ a pozniej rozdac zaproszenia

rtakze mial byc leniwy dzien a bedzie zapierdziel jak zawsze.. ;]
dziewczyny tak jak mowilam wklejam fotke bukietow ;]
pierwszy to taki ktory keidy pokazywala zonka, spodobal mi sie ale cos w nim mi brakuje

Uploaded with
ImageShack.usdrugi dostalam od Karinki jako propozycja i zauroczyl nas ale jest mega wyzywajacy i odwazny

mi i Karoolowi podobaja sie wlasnie takie wyrazne odcienie kwiatow ;p nie wazne jakie bo nie mamy swoich wymarzonych i ulubionych

jakos nie fascynuja mnie kwiaty ;p mam caly dom w storczykach i je bardzo lubie ale nei wiem czy chcialabym je miec w bukiecie.. a z drugiej str pani fryzjera powiedziala ze takie mini storczyyki trzy pieknie wygladaja w upieciu..
hm tu storczykow nei ma w kazdym arzie hehe

Uploaded with
ImageShack.usja bym widziala moj bukiet tak ze gora od tego nr 2 bo jest piekny, a dol z nr jeden.. czyli listki i tiul ;p tylko czy ja nie za abrdzo naciapie tego wszystkiego wtedy?
podoba mi sie tez w bukietach slubnych taka zwisajaca trawka ;p ale to jzu chyba w ogole byloby przegiecie