Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 127117 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pandi
  • maniak
je je je pomarancz na oczach :D  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
uwielbiam pomaranczowy ;D chce kupic marynarke w takim kolorze ;]

Offline Pandi
  • maniak
ja mam dwa cienie w mniej lub bardziej intensywnym odcieniu - robie nimi kreski na powiekach - wygladaja kolorowo i zupelnie inaczej :)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
To trzymam kciuki za wolny termin na makijaż  ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
wl;asciwy jest wolny jeszcze ale probny jeden odpada a drugi czkam na odp.. ;]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
dziewczyny najpierw fryzura a pozniej makijaz????????
czy an odwrot?
mam slub na 17.. w moim domu bedzie blogoslawienstwo..
jak sie umawiac gdozinowo?

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ja miałam ślub na 16, to do fryzjera na 10 i na 12.30 makijaż ;) więc Ty dodaj godzinkę tu i tu ;D

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
sylwusia ja też mam na 17:00 i makijaż mam na 12:00, a fryzurę jeszcze nie wiem na którą;D, ale na pewno przed:), ale malowane będą jeszcze Mamai Świadkowa, więc jak się u fryzjera zasiedzę to nic nie będzie:P
[/url]  [/url]

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Najpierw fryzurka, potem makijaż :P

Offline sylwiq

• Chuck Norris
oki czyli na 13 mysle ze bedzie ok ;p a nawet 13;30 ;]

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Właśnie dotarło do mnie, że o 13:30 w sierpniu będziemy się zbierać już do kościoła :o
No, a jak chcesz być uczesana? ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ja mam fryza na 9 i make-up odrazu po, bo w jednym miejscu...troche wczesnie, ale make-up na dwie tury robimy 10 i 11, bo obie Mamy jeszcze i swiadkowa :) więc do 12 i tak tam bede z nimi siedziec :P slub na 16, ale trza dojechac do Goleniowa...a to piatek...roznie moze byc...a w centrum nie mieszkam, wiec jeszcze przez cale miasto musze sie przebic ;) gdzies o 14-14.30 pykniemy blogoslawienstwo :P akurat zdaze cos zjesc, rozplakac sie ze trzy razy i wcisnac sie w slubne opakowanie :D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
ja mam slub na 15ta, fryzure na 8 rano (masakra - nienawidze wczesnie wstawac) a makijaz na 11, wszystkie miejsca sa oddalone od siebie wiec tak ogolnie nasze wesele to jedna wielka skomplikowana logistycznie impreza :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
fryzjerka powiedziala, ze ok. 1,5h potrzebuje...na makijaz licza tez godzine...jak masz w roznych miejscach to jeszcze dojazd...

przyszlazono wiem co czujesz ;)

Offline nusiak
  • maniak
malinowa, znalazłaś jakiegoś fryzjera w naszej okolicy? czy dalej?:D
[/url]  [/url]

Offline przyszlazona
  • uzależniony
to dobrze, ze nie jestem sama malinowa mambo :) ja nie wiem jak to logistycznie wyjdzie, ale tak --> bedziemy na pogodnie, na 8 rano mam fryzjera w cegielni (mowi,ze potrzebuje 2 h i specjalnie nawet otwiera o 8, a nie o 9 dla mnie), a na 11 makijaz na podhalanskiej (to okolo godzina),

potem juz chyba pojade na prawobrzeze do rodzicow ubrac sie i ogarnac i w ogole,a moj PM zostanie na pogodnie i przyjedzie z kwiatami na prawobrzeze, kamerzysta to chyba najpierw bedzie u PM i pozniej pojedzie na to prawobrzeze, no i wszyscy juz jak tam bedziemy to mysle, ze byloby dobrze kolo 13tej zrobic blogoslawienstwo

i jak wszystko dobrze pojdzie to kolo 14tej pojedziemy na lewobrzeze do kosciola, a po kosciele i zyczeniach w strone prawobrzeza do Goleniowa i wesele planowo ma sie zaczac o 18tej... jeszcze bedzie rodzina PM z poludnia PL i nie wiem jeszcze jaki och zgarniemy na msze i gdzie beda mieszkac-bo jedni chyba na prawobrzezu,a inni w Goleniowie,

ogolnie to chyba sie wlasnie troche zestresowalam hahahahaha :) musze zaczac juz trenowac wstawanie o 7 rano - przynajmniej w dniu slubu nie bede musiala sie malowac i czesac to szybciej mi pojdzie hahahaha ;-p

Offline nusiak
  • maniak
przyszlazono w cegielini? ktoś sprawdzony?:D, dawaj tu info czy już korzystałaś z ich usług:P, szukam do fryzurki ślubnej kogoś blisko, a do cegielni mam rzut beretem;)
[/url]  [/url]

Offline przyszlazona
  • uzależniony
nusiak ja idę do studia L'OR - znam wlasciciela i on zawsze mi mowi w zaleznosci od tego, co chce zrobic do kogo mam isc i nigdy sie nie zawiodlam-na fryzure ide do Beaty i poniewaz ja nie mialam za bardzo pomyslu na fryzure tylko jakis tam "rys" to mi pomogla i zaproponowala i nawet wziela maila,zeby mi wyslac jakies fryzury jeszcze, takze dla mnie pozytywnie, probna mam w maju,wiec moge wtedy cos wiecej powiedziec, a bede miec fotki na pewno to moge wrzucic jeslo chcesz :)

Offline nusiak
  • maniak
byłoby super:), ja pod koniec kwietnia chcę iść do salonu fryzjerskiego, który mam blisko siebie, ale jakbym nie była tam zadowolona to się przymierzę do tego L'OR:), bo fryzurę mam wybraną tylko szukam kogoś kto to ogarnie:D i nie zrobi mi na głowie sztywnej konstrukcji z lokow i tony lakieru:D
[/url]  [/url]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
nusiak sie wypytuje, bo to nasze rejony ;D ja w koncu sie zdecydowalam na Wiktorie ta co kiedys na Obrońców Stalingradu była...teraz razem z Nogalowymi na Podhalanska sie przeniosla...bede miala wszystko w jednym miejscu :) duzo babek czesze wiec ma wprawe(ale oczywiscie na probny tez pojde)...kiedys do niej chodzilam nawet :D ale nigdy upiec nie robilam...

Offline nusiak
  • maniak
mam nadzieję, że będziesz zadowolona:D mi na Podhalańską jechać się nie chce, dlatego z wygody szukam w swoim rejonie;D
[/url]  [/url]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
make up tam mam, wiec i tak musze dojechac... ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
a ja sie umowie do ejdnej babki na dniach na probny.. nie mam zadnej imprezki  na ktorta moglabym sie uczesac w probna..  chyba ze sobotnie balety w pinokiu nahhaha
chce miec wlosy zaczesane do gory, a moze z przedzialkiem na bok.. jakis taki artystyczny nielad ale upiety ;p
nie chcialam miec kwiatka we wlosach ale jak tak aptrze na fotki kobiet to do takiego uczesania pasuje jakis malutki kwiatuszek ;]

Offline przyszlazona
  • uzależniony
Sylwusia ja poki co bede miala kwiatka we wlosach - biala frezje z paczkami- taka wpleciona w zawiniete wlosy z tylu no i loki na bok upiete - tzw romantyczna fryzure, zobaczymy jak to wyjdzie :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
sylwusia a kto Cię będzie ostatecznie malował? na kogo się zdecydowalas?

ja jeszcze nie wiem, o ktorej fryz wlasciwy będzie, natomiast makijazystka zjawia sie u mnie na chacie o 12  :D :D :D maluje Mamę, świadkową i mnie na końcu  :D ślub na 17, 10 minut drogi ode mnie, błogoslawienstwa nie mamy; zatem myślę, że fryz okolo 12  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Monika najprawdopodobniej decyduje się na Panią Justynę Doręde.
dzis podejme decyzje. I chyba na 13 sie umowie zeby pozniej w spokoju wypic herbatke zjesc kanapke i miec duzo czasu na stresowanie sie ehehhehehe
POkazywalam mojej mamie wczoraj prace pani Justyny, Pani Anety i Pani Sylwi Babicz mama stiwerdzila ze ta pierwsza najladniej maluje ;D tez mi sie najbardziej w sumie podobaly jej prace, ale  moim nr jeden ejst pani Sylwia Kochelska ;]
jej makijaze sa takie jakby mialy byc dla mnie ;D
niestety mam info ze u niej ejst mala szansa na makijaz w czerwcu ;[
napisalm czekam na odp a noz widelec ;p

Offline emm-a

• Chuck Norris
mam nadzieję ze będziesz zadowolona  :D mnie Aneta Zych ma na probnej malowac tak długo aż będę zachwycona  ;) :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Pandi
  • maniak
ja bym sie bała, ze dnia nie starczy

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Pandi to na ktora ty idziesz?

Offline Pandi
  • maniak
10:00, ale nie wiem czego sie spodziewać ;). Nie mam zadnego pomyslu - a na codzien tylko rzesy tuszuje, wiec bede chciala zeby efekt byl ciekawy a nie taki sobie  :P