Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 127846 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Mania ja zrozumiałam to tak,że masz wybrane zaproszenia, a facet chce Ci ludowe zrobić, a Ty takich nie chcesz ::)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ojej...Mania...toż to nie tak :glaszcze: my sie nie smialysmy z folklorowych zaproszen tylko myslalysmy, ze zamowilas takie klasyczne, a facet Ci ni z gruszki ni z pietruszki zaproponowal ludowe...dlatego tak sie dziwowalysmy :) chyba zadna z nas nie zrozumiala :-[ :-[ :-[

nie gniewaj sie :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany:
ja sama sie zstanawialam nad takimi, ale by mi do niczego nie pasowaly(sale itp.)

Offline _patka_

• Chuck Norris
NO DOKLADNIE!! Maniu niech ne bedzie Ci przykro juz!!  :przytul: :przytul: Zrozumialysmy to tak, ze on w ogole Ci inny styl chcial narzucic, ale skoro ogolnie sie na taki zdecydowalas to przeciez zadna wiocha!! Co prawda ten kogutek mi sie nie podoba w tym wzorze, bardziej ten 8, ale sam pomysl jest swietny :D dla mnie musi byc motyw przewodni wesela, albo ustalona kolorystyka, a nie wszystko do siebie nie pasuje :D

a na nas nie patrz tak serio, wiesz ze sie wyglupiamy bo jestesmy swirniete  :glupek: :glupek: :glupek: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
nie no ja też myślałam, że ty nie chcesz folklorowego, tylko jakieś np. czarne szlaczki a on ci właśnie folklora zaproponował!!

ja sama się nad tym zastanawiałam żeby użyć folklor, ale zdecydowałam się na science fiction :)

:*:*:*:*:*:*:*

FOLKLOR JEST *cenzura*

Ale i tak bym się zastanowiła nad Miśkiem krakowskim i zespołem góralskim!

Fajna taka atrakcja by była!!

nie czuj się tak brzydko!!!  :*

Offline xanth

• entuzjasta
miało być że folklor jest zaje**isty ale mi ocenzurowało :D:D

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
Ok, spoko dziewczynki :) w kazdym razie projektu jeszcze nie ma :)

Motyw ludowy jest uzasadniony, jak dla mnie to są takie wzory łowickie ( dawno dawno temu babcia miała takie talerze z cepeli :D) ale korzenie mojego PM pochodza z Łowicza i stamtad tez wielu gości i jak je zobaczyliśmy powiedzieliśmy czemu nie ... A jak dziadek PM zobaczył to juz mu sie tak micha ucieszyła :) Chcieliśmy jakies inne, jak pewnie pamiętacie wczesniej miały być wycinane laserowo, ale że mnie kobita z próbkami 2 tyg. zwodziła to zrezygnowałam...
Wiem, ze niektórzy  mogą myslec, ze to wiocha, sama czasem mam wątpliwości :) Ale jeśli chodzi o motyw w nawiązaniu do wesele, to maja mieć napisy i te kreseczki bordowe :D
Ok, bo zaśmiecamy Sywlusi wątek, przepraszam Sylwuś

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
weź się puknij Mania ;D...świetny pomysł skoro goście z tych rejonów! :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :ok:
a Ty masz wątpliwości...
weź się ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
kurcze, jak ja bym miala wesele w moich rodzinnych stronach, a pierwotnie byl taki plan, to pewnie bym myslala nad wzorami kaszubskimi  :D uwielbiam je  :D i mam w domu sporo ceramiki z takimi wzorami  :D w ogole to lubię bardzo starocie ceramiczne, np. takie komplety filiżanka ze spodeczkiem + talerzyk  :D i zawsze jak jestem na jakimś jarmarku staroci, to sobie taki komplecik kupuję  :D i jak przychodza do mnie goscie, to dostają kawę albo herbatę i ciasto na takich naczyniach  :D co prawda każdy gosc na inny, bo nie chce dwoch takich samych  :D ale i tak jest fajosko  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ja w ogole starocie lubie :Serduszka:

sylwusia -> a powiedz mi jak dieta?...znaczy wiem, ze raz tak raz siak...chodzi mi czy cokolwiek waga ruszyla, bo w sumie juz konczymy 1 faze wg. zalecen...u mnie licho :-\ -2kg...w sumie dobrze, ze cokolwiek, bo moj organizm po tych wszytskich kuracjach juz tak latwo nie daje sie nabrac :-\  ale mialo byc niby 4-6... :-[ z drugiej strony 1kg na tydzien to takie akuratnie tempo...jeszcze z 4 kg do mini szczescia i 6 do mega euforii ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
Pomysl super, tym bardziej ze rodzinka z tamtad pochodzi bo u mnie nie ma podstaw do tego zeby taki motyw zastosowac :)

Offline Mania82
  • zapaleniec
hehe, no to sie zrobiło zamieszanie u Sylwusi :)
Malinowa_mamba, my tez z PM w poniedziałek kończymy 1 faze SB u mnie 4 kg mniej u PM-6 KG, FACECI CHUDNA SZYBCIEJ!! :( Własnie zjedliśmy na obiadek faszerowana paryke, mniam :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
Mania...HATE YOU :'( :'( :'( też chce tyle :-[

Offline Mania82
  • zapaleniec
Bo Ty malinowa_mambo to chudzinka jesteś z tego co tu dziewczyny piszą i niestety z kości na ości sie nie da :) Im ktoś ma wiecej do stracenia tym szybciej chudnie :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
to emma takie ploty rozsiewa.... :bredzisz:klamczucha jedna ;)
chudzinka to bede jak te 6 pojdzie w odstawke :Serduszka:

Offline emm-a

• Chuck Norris
taaaa.... jak malinowa jest gruba, to ja też ... Nie mowie że chuderlawa, ale szczupła, absolutnie nie ma z czego chudnąć, chyba że ma tluszcz w uszach  :P :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
mamba ile masz wzrostu i ile wazysz??? przyznaj sie bez bicia ;D ;D ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
w uszach to miod ;D ;D ;D

nie powiem  :Nie_powiem: :Nie_powiem: :Nie_powiem:

mam 160 w kapeluszu ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
ona jest taka drobna,

poza tym nosi skorzane czarne spodnie  :D na nauki przedslubne  :D ksieży chciala szczuć zmijka  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Mania ale czym ty sie przejmujesz? ;]
pisalas u siebie czemu akurat takie chcesz i aj uwazam to za sweitny pomysl wie nie martw sie niczytm kochana, tylko dopilnuj zeby ten gosc zrobil wam takie jakie chcecie
;*;*;* usmiech an buzce chce widziec ale jzu

ja wybieram sie qlasnie na mega imprezke na na na ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
Ty co weekend imprezujesz  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
co to za balet sylwusia? gdzie sie wybierasz? :)

emma jestem niska nie drobna >:(
widze, ze obczajka poleciala na naukach ;D niech sie cieszy, ze skorzanych szortow nie zalozylam, bo mam takowe w swojej szafie ;D   

(rany jaka prezentacja :-[ teraz wszystkie sobie wyobrazaja takiego solara w lateksie ;D )

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
No to udanej imprezki! ;D

Offline xanth

• entuzjasta

malinowa, każdy sobie wyobraża co chce, bo ja pustaka nie widziałam tylko jakąś rockmenke :D i do tego kurtke skórzaną z frędzlami :D jee :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
no i pomyślcie dziewczyny, czy ktoś kto nie jest szczupły zakladalby skorzane spodnie, albo skorzane szorty?????? zatem malinowa sama sie wydalas - jestes szczupła, a na dodatek perwersyjna  :D :D :D w lateksach się lubujesz, pewnie niejeden pejczy masz w szafie schowany  :skacza: :skacza: :skacza:
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
haha mamba nie wiedzialam ze taki perwers z Ciebie! i ty do kosciola chodzisz? ty do szatana powinnas isc hahaha

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
mam bez fredzli :'( :'( :'( ale jakoś specjalnie rockowa nie jestem...choć bym chciała... ;) i tak sie na mnie patrza na uczelni jak na aliena  :D
rany...u nas to chodza kosmici :lol: :lol: :lol:

pajcza nie mam ;D od razu sie przyznaje ;D
ale mam czarne futerkowe kajdanki ;D dostałam na 18 zeby nie bylo :P

Offline _patka_

• Chuck Norris
aq tak w ogole nie napisalas ile wazysz bo nie moge ocenic czy faktycznie potrzebujesz tej diety czy tylko wymyslasz jak tu dziewczyny mowia  :hopsa: :hopsa:
ja imprezke sama sobie zrobilam haha pije redsa juz mi sie w glowie wesolo robie i slucham muzyczki nananana  :disco:

a ty sylwus gdzie lecisz ZNOWU?!?!?! tylko mi w alkoholizm nie wpadnij haha  :pijaki: :pijaki: :pijaki:

Offline emm-a

• Chuck Norris
sylwusia alko  ;) :D ciekawe jak będzie potem z kondycją  :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3:

malinowa pewnie ma jeszcze inne ukryte gadżety  ;) :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Monika, ależ z Ciebie ostra trenerka ;D
Od razu Sylwii przypominasz o kondycji ;)
Malinowa- kajdanki masz to i pejcz się niedługo u Ciebie znajdzie :los:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
no wiec wlasnie jest 3  i ja wrocilam hihi
bylam na mts-ach bo ciocia z wujkiem robnili dzapre ;D duuuuza ;d bylo super poza tym ze dop jak sielekko "zrobilam" to tancowalam i jak zaczelam to juz byl koniec impry ehhehe
ale ja i tak sie super bawilam ;D

Mania nie zasmiecacie watkuwiec luz nie gniewam sie ;D

Monika- moge biegac w poniedzialek, pasuje ci? ;]

ogolnie czuje sie zajefajnie ;D
ale ide spac bo edwo zipie ;D