Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 127919 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
ja dopiero wycielam szablony na ten moj piernikowy domek... teraz probouje sie zmobilizowac an ogarniecie ciasta ;p

Offline sylwiq

• Chuck Norris
upieklam i skleilam moj domek piernikowy ;p
teraz studze szykuje sie na niemcy ;] dekorowac bede albo za niecala godzinke albo jak wroce z niemiec i jak zrobie go juz to wstawie wam fotke ;p
na pewno nie ma co porownywac do tych z galeri ale.... wyglada calkiem zacnie ;D mimo krzywizny i luk w domku ;p

Offline emm-a

• Chuck Norris
sylwusia szybko wklejaj fotkę domku!!!

i nie poddawaj się z bieganiem!!! jakoś mi żadne suche powietrze ani podobne fanaberie nie przeszkadzają!!!! :nerwus:
niedawno Cię chwaliłam, że taka wytrwała i dzielna jesteś, a tu co????? :nie: :nie: :nie:
nie poddawaj się!!! moze masz jakis gorszy okres, przejdzie Ci!!! nie poddawaj się!!! juz ja Cie jutro przeszkolę ;D ;D ;D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ja też chcę zobaczyć :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
emma ja sie n ei poddaje tylko o 21 jak idziemy biegac pluca rozwalao wczoraj.... mam nadziejez e jutro nie bedzie tak bolalao ;] bo mi tak sie beiga ok ;p szybciej czas eci jak moj K. w swindeminde ;p

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Napisz, gdzie macie wesele, jaki fotograf i kamerzysta :P

Co do sukien, to żadna mnie nie powaliła, może dlatego, że wszędzie widać ramiączka od biustonosza, co od razu przykuwa moją uwagę.. napisz w jakich salonach byłaś? wybierasz się gdzieś jeszcze?

Jeszcze kiedyś więcej poczytam wstecz - obiecuję  ;D ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
a wiec tak sala- to sala na ogrodach dziaalkowych- derdowskiego ;)
kamera- rec video
fotograf- studio na pietrze ;)
byalm w 3 salonach- mariette, nikol, i pretty women... decyduje sie raczej na mariette ;] ramiaczek nie zdjem nawte do fotki bo... wyda sie to dziwne ale mam tak ogromny biust ze kazda suknia byla w nim za mala i nie dalo rady manewrowac cycem ;p daloby sie jakso an pewno ale za duzo zachodu ;]
oki trzymam za slowo ;p chociaz.... mowi sie ze co bylo a nie ejst nei pisze sie w rejestr hehe wiec  nie musisz wracac bo niebawem zaktualizuje liste spraw a wstecz mozesz jedynie poczytac o moim smutku zwiazanym z wyjazdem ukochanego od pol roku w  cholernie dlugie i meczace delegacje ;[ dzis akurat zrobil niespodzianke i wrocil jeden dzien szybciej ;D ale jutro jedzie znow... tyle ze nocka  w domu ;D to mnie mega pociesza ;p
to tak w skrocie hyyhy ;]

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Masz czym oddychać, nie ma czym się martwić :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ojjj taaaaaak ;p tlenu biore wiecejh niz przecietny czlowiek hihiih

Offline Pandi
  • maniak
 ;D mozna sie tylko z tego powodu cieszyc

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Dziewczyny!!!!
a wiec dzis prawie podpisalismy umowe na podroz poslubna ;D Jedziemy do DUBAJU ;] ogolnie na 99% 1% niepewnosci jesli chodzi o wize....
jutro sie okaze ;p
jesli sie uda to jedziemy w takim terminie ze od razu chcemy wykupic bilety na F1 ;D jestesmy meega podekscytowani jesli to wyjdzie ;p jutro dam znac ;D
milego wieczorku dla was ;p

Offline emm-a

• Chuck Norris
ojej!!! sylwusia :skacza: rewelacja :skacza: Dubaj!!!! super :skacza: no i formuła1 ....  o kurcze!!!!  :skacza:  też chcę!!!!  :skacza: a mogę spytac o finanse takiej wyprawy?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
niestety formula nie wypali raczej ;[ wylot mamy 18,10-1,11 umowa juz podpisana. bardzo duzo promocji bo lecimy z reinbown a do 16 grudnia sa first minute ;p
formula nie wypali bo wyscig jest 4.11 czyli 3 dni po naszym wyjezdzie trudno mpoze zalapiemy suie chociaz na treningi ;p bo tor zwiedzimy na pewno ;]wyjazd na 8 dni objazdu + 7 dni w hotelu 4* w centrum dubaju kosztuje nas 9tys z groszami bez wyzywienia.. i tak roznica w cenie z reinbown a z tui jest mega w tui za tydz zaplacimy jak za 2 tyg w reinbown ;]
meeeeeeeega szczesliwi jestesmy ;D  moze to nie ejst mega oferta jesli chodzi o koszta ale/./// doszlismy ze to ma byc podroz naszego zycia wiec wybieramy sie ;p 

Offline emm-a

• Chuck Norris
zazdroszczę Wam bardzo :-)

Mam jednak nadzieję, że na przełomie października i listopada takie eskapady nie będą dla mnie wskazane...z wiadomych powodów ;)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
hyhyhy wiadomo ;] a my moze wrocimy juz we troje ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
hmm cos ostatnio cisza na tym moim watku ;p
a w ogole to witam w srode ;p
u mnie standart- gile leca, samopoczucie do bani, weekend szkola i kilka zaliczen ;[ ehh na dodaek teraz ten tydz w pracy ;[ moj K. standart w delegacji ;[ eh jakos szaro buro i ponuro..
do tego mam ochote na cos ekstra na obiad i nie wiem na co ;[ 
wczoraj upieklam 2 osttanie domki z piernika raczej wiecej nie upeike chyba ze mi sie bedzie nudzilo ;p ale raczej nie bardzo/.. w przyszlym tyg zakupy ostatnie na swieta, prezenty, i powoli gotowanie wiec czasu bedzie miniii minii ;p
a co uwas kobietki??

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Hm.. czy az tak nudno u mnie ze nikt nie zaglsda???

Offline Delaila

• entuzjasta
  • data ślubu: 01.09.2012
Ja zagladam i pamiętam, że pierścionkiem to się nie pochwaliłaś ::) ;D

Offline niecierpliwa

• bywalec
  • data ślubu: 21.04.2012
Ja tez zagladam :) a chyba większość dziewczat pochłonięta jest przed świętami dlatego jest spokojniej. A pierścionek z checią też bym zobaczyła :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
jak tam sylwusia będziecie święta spędzali? :)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Hej kobietki ;)
jak tam wasze przygotowanka swiateczne????
wszystkie przy garach czy raczej podchodzicie na spokojnie do tej calej bieganiny?
Emma jakie ciacha pieczesz w tym roku? ;p
ja nie pieke raczej nic w tym roku ;D
moj karol bedzie piekl dwie karpatki jedna jakas z kremem czekoladowym ;p
ja mysle ciagle nad upieczeniem szarlotki ;p ale... poszlabym na latwizne heh ;p kupilabym jablka w sklepie w sloiku bo moje juz sie pokonczyly w sloikach na szarlotke ;[ a szkoda bo pyszne byly takie slodko kwasne papierowki ;d
dzis ugotowalam bigos, i strogonofa zaraz bede robic na 1 dzien swiat bo mamy 18 osob goscic.. ;]
powinnam tez dzis udekorowac moje 2 domki piernikowe bo wolaja mnie z kuchni ;p
jutro robie tak- salatke z wedzonym kurakiem, rybe po grecku, jarzynowa, barszcz czerwony, sos tatarski do jajek, bede marynowac karkowke i boczek i albo upieke je jutro wieczorem albo w wigilie wstawie ;p
u ans nei r obi sie kapusty z grochem, i kuti... a u was?????? i co jeszcze jest an waszych swiatecznych stolach?????

a zapomnialam - mysle tez nad zrobieniem kilku galaretek drobiowych i roladzie serowej ;p

jak zwykle przepraszam za moje pisanie za te bledy itp, mam nadzieje ze mi wybaczacie  ale to tak na szybko zawsze pisze i poziej sa tego efekty ;[

co do prezentow ja robilam w tym roku dla wszyyyyystkich, poplynelismy z karolkiem troche ale... wiem ze najbliżsi sie uciesza ;p
nam kupilam pod choinke od mamy w prezencie.... PRZEWODNIK PO DUBAJU ;] wspolny prezent ale jak bedzie cieszyl juz go podczytuje z tajniaka i moge czytac codziennie od poczatklu ;p
no a dla karola pare neispodzianek tez mam o ktorych nci neiw ie ;p
moj prezent od karola natomiast wczoraj pojawil sie w domku... dostalam ... OKAP ;D haha wiem ze wiekszosc kobiet nie cierpi takich prezentow a ja sie ciesze tak bardzo jak byto byl;y brylanty hihi pomyslal nie ma co ;]

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
Dzis cały dzien w kuchni :) Ale za to sporo zrobione. Ze słodkosci mam dzis z glowy pierniczki dekorowane lukrem ( przepis z margaryny kasi, bardzo dobry, polecam!), do tego ciasteczka "orzeszki" nadziewane masa kakowa z platkami owsianymi, ciasto pijak lub cycki cyganki, jak zwal tak zwal :) Jesze jutro sernik zostanie, babeczki czekoladowe nadziewane orzechami i rodzynkami z kremem czekoladowym, rolada ( u nas uwielbiaja slodkosci). Pierogi dzis zrobione, wlasnie zabieram sie za farsz do krokietow, jutro ryba po grecku i japonsku i robienie nalesnikow na krokiety :) Barszcz bedzie INSTANT z torebki :) hehehe

Offline sylwiq

• Chuck Norris
tez myslalam o tej rybie po ajponsku ale.... zobaczymy czy mi sily zostanie ;]
ale u was duuuuuuuuuuzo slodyczy ;p
narobilas mi ochote na rolade biszkoptowa ze smietana i galaretkami ;D taka lubie ;]
z tego co napisalas i ja wywnioskowalam to neizle dzisiaj dalas zcadu w kuchni i pewnie padasz na ryjek co? ;]

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
Oj padam padam , ale jeszcze lece robic nalesniki, zeby jutro juz to miec z glowy :) ryba po grecku sie w zasadzie tez juz robi :)
Dzis mam jakiegos powera normalnie :) Ale nozki i plecy juz pobolewaja :/

Offline sylwiq

• Chuck Norris
oj to widze ja sie cos opierdzielam w sumie dzis ;]
ale coz nadrobie jutro z nawiazka pewnie ;]

Offline emm-a

• Chuck Norris
sylwusiu, cherrypie - ale z Was kucharki nr1!!!! :skacza: 
ja piekę 2 torty, a raczej ciasta z kremem śmietanowym i galaretką i owocami, sernik gotowany, ciasto marchewkowe z kremem i chyba pierniczki :-)

ale za to nic nie gotuje :P

Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
No proszę, proszę jakie z Was kuchareczki :) Ja świeta spedzam u rodziców i dopiero dziś popołudniu zabiorę sie za pomoc w kuchni, pewnie pierogi bedą do lepienia :)
A, że nie dorobiłam się jeszcze piekarnika u siebie ( na nowym obowiązkowo będzie, bo lubie piec ciacha) to zrobiłam wczoraj  mega szybkie ciasto, tzw. STEFANKA na herbatnikach bez pieczenia. Mam tylko nadzieje, że będzie smakowała i nie zepsuje się do Świąt :)
Musze dziś u mamy zrobić jakieś ciacho z kremem obowiązkowe, bo mój K. tylko z kremem jada :)

A tak, gdybyśmy się już nie spisały to Wesołych Świąt dla Was Dziewczynki :)

Offline Delaila

• entuzjasta
  • data ślubu: 01.09.2012
Najserdeczniejsze życzenia ciepłych, rodzinnych, spokojnych Świąt w miłej atmosferze i otoczeniu tych, co sercu najbliżsi skladają Karolina, Łukasz, Tina i Ryszard  :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Dzieki Dziewczyny i dla Was też najlepsze życzenia, rodzinnych Świąt bożego Narodzenia!!!!!!!!!!

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
Sylwusia powiedz mi, Wy naklejki na Krupnik będziecie naklejać na czyste butelki? (zrywacie oryginalne naklejki?)
My kupiliśmy dziś wódkę, też Krupnik;) 16,99zł za 0,5L, bo faktycznie lepiej niech sobie stoi i czekana wesele;).
Zastanawiam się teraz nad tymi naklejkami, które Wy macie, bo oglądam na allegro i na prawdę są fajne - idealnie dopasowane na Krupnik i nawet wzór jak oryginał;), jak możesz to podaj mi namiary od kogo kupowałaś, bo pamiętam że swoje już testowaliście w zamrażalce, czy wilgoć ich nie niszczy :D
[/url]  [/url]