Hej kobietki

jak tam wasze przygotowanka swiateczne?

wszystkie przy garach czy raczej podchodzicie na spokojnie do tej calej bieganiny?
Emma jakie ciacha pieczesz w tym roku? ;p
ja nie pieke raczej nic w tym roku

moj karol bedzie piekl dwie karpatki jedna jakas z kremem czekoladowym ;p
ja mysle ciagle nad upieczeniem szarlotki ;p ale... poszlabym na latwizne heh ;p kupilabym jablka w sklepie w sloiku bo moje juz sie pokonczyly w sloikach na szarlotke ;[ a szkoda bo pyszne byly takie slodko kwasne papierowki ;d
dzis ugotowalam bigos, i strogonofa zaraz bede robic na 1 dzien swiat bo mamy 18 osob goscic.. ;]
powinnam tez dzis udekorowac moje 2 domki piernikowe bo wolaja mnie z kuchni ;p
jutro robie tak- salatke z wedzonym kurakiem, rybe po grecku, jarzynowa, barszcz czerwony, sos tatarski do jajek, bede marynowac karkowke i boczek i albo upieke je jutro wieczorem albo w wigilie wstawie ;p
u ans nei r obi sie kapusty z grochem, i kuti... a u was?

?? i co jeszcze jest an waszych swiatecznych stolach?

?
a zapomnialam - mysle tez nad zrobieniem kilku galaretek drobiowych i roladzie serowej ;p
jak zwykle przepraszam za moje pisanie za te bledy itp, mam nadzieje ze mi wybaczacie ale to tak na szybko zawsze pisze i poziej sa tego efekty ;[
co do prezentow ja robilam w tym roku dla wszyyyyystkich, poplynelismy z karolkiem troche ale... wiem ze najbliżsi sie uciesza ;p
nam kupilam pod choinke od mamy w prezencie.... PRZEWODNIK PO DUBAJU ;] wspolny prezent ale jak bedzie cieszyl juz go podczytuje z tajniaka i moge czytac codziennie od poczatklu ;p
no a dla karola pare neispodzianek tez mam o ktorych nci neiw ie ;p
moj prezent od karola natomiast wczoraj pojawil sie w domku... dostalam ... OKAP

haha wiem ze wiekszosc kobiet nie cierpi takich prezentow a ja sie ciesze tak bardzo jak byto byl;y brylanty hihi pomyslal nie ma co ;]