Autor Wątek: DO ślubu pozostało 9 miesięcy, 2 tygodnie i 1 dzień! Moje odliczanko =)  (Przeczytany 65075 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline emm-a

• Chuck Norris
no ale ostatecznie przyjął Wam te zapowiedzi czy nie??????

co za masakra  :-\ :-\ :-\

ja nie prasowalam koszul, w pralni chemicznej odświezene i wyprasowanie koszuli kosztuje 3,50zl, zatem stwierdzilam,ze zaplacę;

jejku, Kochana, to juz tydzień - jak ten czas śmiga  :D na następnym spotkaniu forumkowym będą juz 3 mężatki  :D :D :D :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
przyjal ale powiedzial, ze nie wie co z tego wyjdzie... czy dojdzie do slubu...  :o :o debil normalnie ;/

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Taa , teraz to sobie może mówić :P
nienormalny ksiądz i tyle, niech się nie zdziwi jak niedługo będzie miał cały pusty kościół :P

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
co za kretyn! ja pierd*** :-\
kicka zajebi***  :szczeka: :szczeka:

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
reszta zdjjec z panienskiego, nie kazda z Was widziala...

uuu kochana odważne zdjęcia wrzucasz w internet , oby ktoś ich kiedyś nie wykorzystał przeciwko Tobie  :-X
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline ela

• Chuck Norris
Ktoś będzie chciał zrobić Ci po złości i umieści je na niechcianych stronach
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline _patka_

• Chuck Norris
elu dziekuje Ci ale jakby  ktos chcial mi zrobic problem to i tak by cos znalazl z lat wczesniejszych  ;D ;D ;D nie mam jakis nagich zdjec ale.. dla chcacego nic trudnego, ale dziekuje, ze zwrocilas na to uwage :)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
A jeszcze co do zdjęć to te kapelusiki wymiatają  :skacza:

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
Anio0lku, buc z tego księdza... później się dziwią, że ludzie od kościoła odchodzą skoro tak usilnie niektórzy nas zniechęcają :/. Dobrze jednak, że są jeszcze księża z powołania i dla ludzi :). Niestety z parafii się przenieść nie można, prawo kanoniczne jako parafię wskazuje tą, która znajduje się najbliżej miejsca zamieszkania, przerabiałam temat więc wiem :D. No ale chodzić można gdzie indziej, tylko te formalności przed ślubem właśnie w swojej parafii trzeba załatwiać....
My zapowiedzi mamy do obioru od poniedziałku ;D, ogólnie w nowej parafii jest taki super ksiądz młody, aż się śmiejemy że szkoda, że nie udzieli nam ślubu, bo jest na prawdę spoko ;D

Co do zdjęć, to zgadzam się z elą ::), internet to kopalnia, a do forum nie trudno się dostać nawet na nasze odliczanka, o czym był przykład w wątku Manii.

Anio0lku!!! zaraz Wasz wielki dzień :D  :hopsa:
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
o tej porze za tydzien bede juz mezatka  ;D ;D ;D ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
kurcze, ciagle zapominam Ci napisać...co do tego stanika przyklejanego - może do sukni ślubnej, kiedy będzie sciśnięty gorsetem, to ok, ale...moja koleżanka kupila sobie taki do sukni bez placów i kiepsko  :-\ mimo że się nie balsamowala, stanik się zsuwał, kiedy sie spociła i cale wesele się męczyla  :-\
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
slyszalam wlasnie ze sie zsuwa ale ja przykleilam i wszystko bylo ok, jak bedzie z nim cos nie tak to go odkleje na weselu :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
ty odliczasz do slubu ja do panienskiego ;D
super super super ;D

Offline ela

• Chuck Norris
Ja miałam ten stanik przyklejany i byłam zadowolona ...ale było to 7 lat temu :P miałam gorset który ładnie mi go trzymał :) Ba  ! nawet mogę powiedzieć że miałam lekkie ślady po odklejeniu bo tak się przyssał :P

Offline nusiak
  • maniak
Tak mi się przypomniało, ja kiedyś na wywołanie @ (jak miałam zachwiania) piłam malwę czarną :), albo naciskałam takie punkty na nadgarstku lub kostce (wg. akupresury) odpowiedzialne za jajniki ;D. Może śmieszne, ale działało:). teraz jak mam plasterki, to mam @ jak w zegarku, ale kiedyś jak mi się przesuwało i nie chciałam, aby było w jakiś ważny dzień, to ratowałam się malwą;). Pisałaś chyba w wątku Sylwusi o tym? Ja już się gubię, bo podczytuję wszystko na bieżąco w telefonie, a później na kompie odpisuję ;)
[/url]  [/url]

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Właściwie to od dziś już można do Twojego ślubu w godzinach odliczać :los: :los:

Offline _patka_

• Chuck Norris
ja mam juz 35 dzien cyklu i ciagle nic... test a nawet dwa zrobione wiec to nie ciaza... :p no nic poczekam, moze po slubie przyjdzie jak juz bedzie po wszystkim, jak bralam tabletki to zadko kiedy mi sie spoznial i tylko o jeden dzien a tu cos takiego, ale przed panienskim sie tak stresowalam, ze az mnie tam na dole strasznie bolalo codziennie wiec to pewnie przez to...

moj stanik tez sie mocno przykleil, zassal sie tak jak u Ciebie elu wiec mysle ze bedzie okej ;)
to ile godzin jeszcze zostało???   :D :D :D

Offline nusiak
  • maniak
no tak, po tabletkach to może i się coś unormować musi::), dlatego ja odstawiam plastry dopiero po ślubie;)
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
ja bralam non stop przez 6 lat tabletki, wczesniej krotko ale mialam plastry, jednak nie byly one dla mnie bo strasznie po nich spuchlam, a pozniej dostalam tabsy intima chyba czy cos takiego to mnie brzuch bolal zaraz jak wzielam, w koncu trafilam na novynette ktore mi bardzo przypadly do gustu i dobrze sie po nich czulam. ja juz wczesniej zamierzalam odstawic, ale Maciek sie bal, nie chcial jeszcze miec dziecka, ale w tym roku juz sobie przemyslal, ze nie ma na co czekac, bo on juz ma 30 w tym roku, wiec pozwolil mi odstawic.

wczoraj bylysmy na sol ze swiadkowa Kasia i umowilysmy sie, ze w przyszlym roku jak dobrze wszystko pojdzie to obie bedziemy chodzily  z brzuszkami :D ona co prawda juz ma synka 3,5 letniego, ale juz jest gotowa na drugie, odchowa i spokoj ;) ;)

Offline anka332

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009-09-05
po odstawieniu anty moze byc ze i 2 miesiace nie bedzie @ ale wedy to najlepiej isc do gina po tabletki na wywolanie, zanim organizm sie ureguluje po szoku moze troszke minac
Pawel 26.06.2013
Dominik 18.11.2016
Malwinka 28.06.2020

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Ja też z moimi dwiema kumpelami ustaliłam, że razem w ciąży będziemy, ale nie wiem czy to tak wyjdzie :P
na temat tabletek się nie wypowiadam, bo nie biorę i się nie znam ;)

Offline ela

• Chuck Norris
141 godzin

8493 minut

;D ;D ;D ;D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Minut to Ci jeszcze duuuuuużo zostało :D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
ojej ojej, jak przeczytałam o księdzu to padłam... w parafii mojej mamy jest taki jeden powalony i w zeszłym roku był tylko 1 ślub ! okropne jest to, co Ci powiedział !!!! mam nadzieję, że więcej Cię problemów nie spotka !

co do stanika to mam nadzieję, że będzie się trzymał - zdasz mi relację hehe :) ja planuję go mieć w dniu ślubu i na poprawiny, ale może lepiej kupić inny? hmmm

jak tam,jak tam? czas leci niesamowicie szybko :) ogarniasz wszystko? ja już czasem mam stresa :)

Offline lusi251

• Chuck Norris
  • data ślubu: 28 04 2012
:D ale to brzmi .. za mniej niz 150 godzin bierzesz slub! zaraz bedzie 100h .. potem 50h.. a potem 2h :) .. i już :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
Hej dziewczyny! Dzisiaj siedze w domku, robie winietki, bylam tez na zakupach do niezbednika panny mlodej  :D jeszcze kilka rzeczy musze skompletowac. Dzwonil Macka tata, ze dochodzi Nam jedna osoba, kuzyna Macka dziewczyna, pogodzili sie i przyjada razem. Musze niedlugo jechac do Atrii dopisac ta osobe, pokoj dla nich zarezerwowac. Mialam napisac menu jakie mamy wiec teraz mam chwile zeby to zrobic:

obiad:
wiejski rosol z makaronem
koltlet belweder lub udko faszerowane w skorce
polmiski pieczyste - piers w sezamie, schabowy, roladki schabowe
ziemniaki
zestaw surowek (buraczki, kapusta i marchewka)
sos

przystawki zimne:
karkowka pieczona
rolada z boczkiem
schab pieczony
szparagi na salatce jarzynowej
salatka krolewska (nie pamietam co tam jest dokladnie)
ryba po japonsku
ryby wedzone (wegorz, losos i cos jeszcze)
galaretka drobiowa
galantyna drobiowa (cos w rodzaju wedliny)
sledzik po kaszubsku, i sledz w ziolach
pieczywo :p
3-4 rodzaje ciast (moja mama robi)
owoce
tort

dania na cieplo:
gulaszowa
golonka pieczona
szaszlyki drobiowe
zeberka w kapuscie
barszcz z pasztecikami
golabki meksykanskie

napoje:
kawa, herbata, soki, napoje gazowane - bez ograniczen

menu jest juz zatwierdzone :D

musialam sobie kupic meliske, bo z nerwow brzuch mnie boli znowu, ale juz jest lepiej.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Od samego czytania się już chce jeść ;)
I nie denerwuj się, bo wszystko będzie pięknie :-*

Offline lusi251

• Chuck Norris
  • data ślubu: 28 04 2012
:) oddychaj gleboko i nie denerwuj sie niczym. Wszystko jak widac jest pod super kontrola :)

a propo niezbednika to moge polecic aby wziac takie male opakowanie zelu antybakteryjnego do rak.. wiesz taki do 'mycia bez wody'. Sama na to nie wpadlam ale u mnie kuzynka miala i bylo to bardzo praktyczne w upale.

Offline Pandi
  • maniak
mm.. smacznie :]

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
fajne menu, parę pozycji też mam, aŻ mi się jeść zachciało :)