Autor Wątek: DO ślubu pozostało 9 miesięcy, 2 tygodnie i 1 dzień! Moje odliczanko =)  (Przeczytany 65119 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _patka_

• Chuck Norris
dzięki Sylwusia :) chcecie to moge Wam zalatwic sesje ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
jak bym miala twoje ksztalty to chetnie ;D nawet akty  ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

Offline _patka_

• Chuck Norris
aj tam nie kazda nawet chudzina ladnie na zdjeciach wychodzi, a nie jest tez pwoiedziane ze dziewczyny majace troche kochanego cialka brzydko wychodza, kazda ma w sobie cos wyjatkowego co musi pokazac i juz :)

w ogole to zaniedbalam raczej swoj watek, ale to dlatego, ze nic sie nie dzieje wlasciwie odnosnie slubu... mamy jeszcze pare rzeczy do kupienia, ale to raz dwa i zrobione ;) teraz zaczelam robic winietki i zawieszki, ale w trakcie robotek skonczyla mi sie tasiemka i musialam dokupic na allegro, w przyszlym tygodniu przyjdzie wiec znowu zaczne swoje robotki ;) musze zrobic liste dokladna mojego niezbednika, oprocz tego liste rzeczy ktore mamy zabrac na wycieczke i co kupic jeszcze :)

ach to juz tak niedlugo!! :skacza: NIE MOGE SIE DOCZEKAC!!! 35 DNI!!  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline emm-a

• Chuck Norris
kochana, te tygodnie śmigną szybciutko - wiem co mowię  :D :D :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Aniolek to zglosze sie od twojego znajomego na sesje z brzuszkiem ;D wtedy kraglosci beda jak najbardziej wskazane ;D

Offline SarCia11122

• bywalec
  • ' ..Z Tobą przez świat za rękę iść..
  • data ślubu: 29.09.2012
widzę że masz tak samo jak u mnie ;) u mnie w sumie też już nie ma co do roboty ;)
a te kilka tygodni minął bardzo bardzo szybciutko ;)

Offline _patka_

• Chuck Norris
pewnie tak bedzie, teraz dni bardzo szybko gdzies uciekaja :P

z weekendu majowego zostala mi opalenizna z czego sie ciesze, dwa razy tylko bylam na solarium plus jeszcze 1 maja caly dzien w kajaku na sloneczku i sie troche zjaralam ale juz jest ok a kolorek super ;) splyw kajakami byl ekstra! 12 km przeplynelismy, na koncu padnieci ale szczesliwi ze dalismy rade :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ale fajowsko z tym splywem!!!!!! ;D
od razu przypominaja mi sie moje zareczyny ;D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
o ja kiedyś z moim byliśmy na spływie - super sprawa ! codziennie w kajaku, a wieczorem ognisko, piwko, ach, marzy nam się jakiś spływ w tym roku...

Offline _patka_

• Chuck Norris
ach taki kilkudniowy to fajowski musi byc :D my tylko jeden dzionek wlasciwie 6 godzin ale i tak bylo ekstra! :D

wrocilismy od tesciow, byli w Maroku, ach jacy zadowoleni i tak Nam polecaja zeby w nast roku leciec tam! ale ja chce Grecje teraz! zdecydowalismy ze zamiast lustrzanki kupujemy kamere, bo ogladajac zdjecia z Maroka brakowalo Nam dzwieku, mowili rodzice ze halas byl niesamowity, a my nie mielismy probki tego i stad nasza decyzja o kamerze ;)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
oj tak..ja Maroko też mogę polecić.......ocean.......mmmm.....

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
malinowa, a chodzisz jeszcze na nasza siłkę? Kurcze ja tak kalkuluję ten karnet i wejściówki na dodatkowe, a jak patrze w grafik to teraz tak mało dostępnego czasu na obwodowe:/, no chyba że ktoś nie pracuje :/
[/url]  [/url]

Offline nusiak
  • maniak
a kurde! jak zwykle nie tu napisałam heh, ja to jestem jednak agent:)

Zazdroszczę Wam tych kajaków:)
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
witajcie dziewczyny po dlugiej przerwie! wreszcie jest chwila zeby poczytac Wasze watki i napisac cos na swoim, ostatnio troche sie dzialo :P
Zaczne od tego, ze bylismy w Atrii, musielismy wszystko uzgodnic: menu, plan dnia, poprawiny, ustawienie stolow, dekoracje, noclegi i wiele wiele innych :P pojechalismy tam na 17 a wyszlismy o 21!! :O masakra! ledwo co dalam rade, w pewnej chwili zrobilo mi sie slabo az, duszno bylo tego dnia i jeszcze tyle osob w jednym ciasnym pokoiku... moj tata tez musial wyjsc... po zawale jest bardzo oslabiony i strasznie boje sie o niego... ale jest dzielny i daje sobie z tym wszystkim rade! :)
Dzwonilam do Pana od auta, ktorym mamy jechac do slubu (przypomne sliczny Rolls Royce ;) ) potwierdzil ze wszystko jest OK, wiec moge spokojnie czekac na ten dzien! :) Pozniej spotkalam sie z Dj, ktory ma grac na poprawinach. Mlody ale bardzo mily chlopak :) ustalilismy mniej wiecej muzyke, godziny, chwile pogadalismy i wszystko zalatwione :) W miedzyczasie odmowilo Nam jeszcze kilka osob z mojej rodziny... wiec bedzie z rodzin prawie po rowno ;) juz sie nie moge doczekac! Aaa
bym zapomniala... poniewaz chcemy kupic czekoladki ze zdjeciem w podziekowaniu gosciu za przybycie, uswiadomilam sobie, ze nie mamy zandego ladnego zdjecia ktore mogloby zostac wydrukowane na opakowaniu tych czekoladek, wpadlam wiec na pomysl, ze kolega z ktorym robimy sobie sesje, zrobi Nam sesje narzeczenska! :D juz z nim rozmawialam i mamy pewien fajny zamysl, jak cos fajnego wyjdzie to sie pochwale oczywiscie :)
19 maja mam panienski... nie bedzie to moj wymarzony panienski wieczor, ale moze za duzo sobie wyobrazalam w zwiazku z ta impreza... Maciek do tej pory nie wie co, gdzie i jak :P stwierdzilam, ze nie ma sensu na sile czegos robic, bo wtedy to nie wyjdzie nic... dziewczyny zaczely narzekac, ze do szczecina nie jada, ze za daleko!! ;/ i ogolnie ze im to nie pasuje... wiec bylam zmuszona zmienic plan i bedziemy sie bawic u nas w Goleniowie... wazne z kim w sumie... niewazne gdzie ;) przy okazji panienskiego umowilam sie na probny slubny makijaz :) zobaczymy jak mnie pomaluje, jestem bardzo ciekawa tego :)
wczoraj kolega przyjechal odkupic od Nas przyczepke ktora stala i czekala na nowego nabywce :) przy okazji dowiedzielismy sie, ze chlopak ma na sprzedaz autko fajne ;) audi a4 kombi a poniewaz mamy teraz malutka hondzinke dwu-osobowa ktora no... jest fajna ale za mala dla rodzinki ;) postanowilismy sie zamienic, kolega sie zgodzil i dzisiaj mam juz duze rodzinne autko kombiacza :D w tygodniu musze zalatwic rejestracje i bedzie mozna smigac :) ale sobie prezent przedslubny sprawilismy co? :) dobra chyba wszystko juz napisalam ;) buziaki dla Was dziewczynki :* :* :*

Offline przyszlazona
  • uzależniony
to dobrze, że już macie ustalone te szczegóły, ja bym chętnie już pojechała do Duetu i to wszystko ustaliła, więc muszę namówić PM :)

3mam kciuki za tatę !

sesja narzeczeńska to super sprawa ! my niedawno byliśmy i to niezapomniane wrażenia i świetne zdjęcia, pamiątka na całe życie, zastanawiam się nad podziękowaniami w formie czekoladek - to wtedy użyję tych zdjęć z sesji :)

nie mogę się doczekać, by zobaczyć fotki, również makijażu :)

a na panieńskim na pewno będzie super - ważne z kim - tak jak mówisz !

a propos samochodu - to kiedy powiększa się rodzinka ? :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Pati twoja ukochana hondzinka heheh ale tearz masz chociaz duze autko dla cale rodzinki i psa ;p
sesja narzezcenska... tez bym chiala ale ja nie fotogeniczna ;p

Offline _patka_

• Chuck Norris
ech dziewczyny dzisiaj juz nie mam takiego swietnego nastroju a to wszystko przez tesciow... strasznie wczoraj zamieszali odnosnie ustawienia stolow... juz mielismy wszystko ustalone z moimi rodzicami a oni po swojemu je zmieniaja zeby ich rodzinie bylo dobrze a nasza sie nie liczy, BA! nawet moje zdanie sie nie liczylo dopoki sie nie uparlam.. chcieli zeby kolo mnie siedzial swiadek i moja Kasia swiadkowa kolo Macka... przeciez to bez sensu.... ;/ ech ale powiedzialam ze inaczej nie chce i zmienili szybko :) wczoraj ok 22 jeszcze do nas wydzwaniali, ale ani ja ani Maciej juz nie chcial z nimi rozmawiac, bo juz troche mialam dosc na jeden dzien... za duzo tego wszystkiego. ;/

zonko rodzinki jeszcze nie mamy w planach powiekszac, ale jak sie trafi to juz przynajmniej autko bedzie hihi ;)

oprocz tych zlych wrazen z wczorajszego dnia, bylam w sobote u mamy i robilysmy szal z tiulu i welon :) mam zdjecia wiec pozniej je wkleje jak bede miala chwile, teraz musze sie juz zbierac, dzisiaj mam troche ganiania bo auto bede rejestrowac wiec dokumenty musze poskladac i odebrac :) ale obiecuje ze fotki beda :D jestem bardzo zadowolona i dumna, ze wszystko mojej mamie tak fajnie i sprawnie poszlo :) przy okazji pochodzilam troche w sukni... jest ciezka troche sama w sobie, ale wygodna naszczescie :)
[/color]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Pati wspolczuje sytuacji... dobrze ze oboje stawiacie na swoim... To wasz slub w koncu a tesciowie jak chca dyrygowac to niech sobie zrobia slub raz jeszcze ;) i wtedy moze byc po ich mysli

Offline _patka_

• Chuck Norris
dzieki Sylwusiu za wsparcie :przytul: dzwonilam do mamy i poprosilam o to zeby pojechala z Nami jeszcze raz na sale zobaczyc te ustawienie stolow i jak cos tesicowie wymysla to mama przynajmniej bedzie mogla mnie poprzec albo dac swoje inne rozwiazanie wiec bedzie mega mlyn... ;/

Offline emm-a

• Chuck Norris
świadkowa niech koło Ciebie siedzi - to bardzo wygodne!  :D

moja była ciągle przy mnie, kiedy czegos potrzebowalam,czy o cos prosilam,czy cokolwiek - zawsze była  :D rodzinka najbliższa będzie się wtrącać - to już tak jest, grunt to sie nie przejmować za bardzo  :D   ale....sie teraz mądruję  :D :D :D :D ;)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
Całe szczęście, ze my wesele robimy  za swoje pieniażki i nikt na razie nie ma w planach wtrącania się bo bym chyba zagryzła.

Chociaż z drugiej strony mogliby się powtrącać bo wszystko robie sama :(

A takie autko kombi jest super! I do przeprowadzek, i do wyjazdów ze znajomymi i na jakieś kempingi dwuosobowe albo duże zakupy!

Offline nusiak
  • maniak
xanth finansowanie wesela samemu nie zawsze daje gwarancję nie wtrącania się ;D, coś o tym wiem:P, ale my i tak robimy po swojemu :P, jesteśmy dwa uparciuchy, tyle że mnie szybciej nerwy ponoszą jak mi ktoś próbuje coś narzucić, a P jest po prostu stanowczy hehe :D

Anio0łku, fajnei z tym autkiem, na przyszłość jak znalazł:)
Nie przejmuj się tak bardzo, choć wiem że to irytuje, ale kurcze nasi rodzice mieli swoje 5 minut, więc niech dadzą się nacieszyć tym dniem i organizować po swojemu :D. To tak jakby dali na suknię ślubną pod warunkiem, że oni nam wybiorą..... może jak mają niedosyt to niech sobei odnowienie ślubu zrobią i machną imprezę ;D
[/url]  [/url]

Offline przyszlazona
  • uzależniony
kochana wiem, co czujesz... ale ustalcie wszystko tak jak oboje tego chcecie, a nie rodzice. mi jak ktoś coś narzuca to już mnie tak nie cieszy finalna decyzja, dobrze, że póki co sami wszystko organizujemy i nikt się nie wtrąca, ewentualnie jak prosimy o radę to wtedy i tak nam dobrze :) także nie daj się, może jak wytłumaczycie na spokojnie to zrozumieją, że to jednak Wasz dzień.

p.s. czekam na fotki :) aha i wiem, że nie planowałaś powiększać rodzinki, ale to autko mi tak podpowiadało hehe :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
Witam dziewczynki! Matko to juz w ta sobote mam panienski wieczor! :D Swiadkowa Kasia juz mi zapowiedziala, ze o 16 wybywam z domu i wracam na 18 a one cos tam beda robic :D co do ustawien stolow i gosci moja mama znalazla swietne rozwiazanie, mianowicie mamy dwa duze stoly przy ktorych beda siedziec goscie, przy Nas mieli siedziec starsi wiekowo goscie czyli rodzice, ciotki i babcie i dziadek a mlodzi mieli siedziec przy innym stole, a mama wymyslila zeby mlodych dac do Nas, a starzy pojda do tamtego stolu :D :skacza: wszyscy zadowoleni i My zwlaszcza :D ale bedzie zabawowy stol :D :skacza: fotki dzisiaj wkleje jak bede w biurze bo na tym kompie nie mam bluetootha :D buziaki :* ide sie szykowac do pracki :*
[/color]

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
Czyli wszystko sie ułożyło :D ja tam będę usadzać tylko swoja rodzinkę i naszych znajomych a rodzinką B. zajmie jego mama przydzielę odpowiedni stół i tyle :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
to super, ze znalezliscie rozwiazanie :) :) :)

ja dzisiaj na meeega nuudnej seminarce tez sobie gosci rozsadzalam :P te okragle stoliki swietnie wygladaja, ale trzeba sie niezle nawygimnastykowac, zeby tych gosci podzielic ;)

Offline _patka_

• Chuck Norris
dziewczyny w sobote mam panienski wieczor!! :skacza: chyba juz pisalam o tym :D ale teraz zaczynam sie cieszyc tym dopiero, co bedzie to bedzie ale ja mam zamiar sie dobrze bawic!! :skacza: dwie najwazniejsze osobki na nim beda wiec reszta sie w sumie nie liczy :P a teraz wrzucam kilka fotek, sorki za jakosc ale telefonem robilam no i u mamy w sypialni jak w burd*** czerwono hiihi :P
[/color]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
fajne rozwiazanie z tym szlaem!
a ty jestes kopia twojej mamci ;p

Offline _patka_

• Chuck Norris
z tylu widac moja mamusie ktora akurat robila mi welony :) wszystko wyszlo ekstra! nie patrzcie na moja facjate bo jestem bez makijazu :P a na jednym zdjeciu widac moje tyly w lustrze :P mialam tylko gore lekko zwiazana dlatego wszystko widac hahaha :P
[/color]

Offline emm-a

• Chuck Norris
na pewno będziesz sie dobrze bawiła  :D :D :D a pamietaj o fotkach  :D :D :D

co do sukni - wyglądasz śliczniutko, a jak dojdzie make-up i fryzurka, to wszyscy padną  :D :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.