Autor Wątek: DO ślubu pozostało 9 miesięcy, 2 tygodnie i 1 dzień! Moje odliczanko =)  (Przeczytany 64622 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Dobre rady zawsze w cenie  ;D ;D ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
ta AnioOlek, już buty sznuruję... :D :D :D  będę za pol godzinki  :D :D :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Emma, to podjedź po mnie po drodze ;D ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
emmo nie zdziwilabym sie gdybys faktycznie byla u mnie za pol godzinki, biegnac :D:D:D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
hehe...czytajac "sznuruje buty" juz widzialam emme w wyjsciowej kiecce i buty do biegania ;D taka mala przebiezka na koniec dnia by nie zaszkodzila nie? ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
ojeje, jakie śmieszne  :D :D :D ubaw po pachy...boki rwać... :D :D :D

malinowa, Ty sobie grabisz... :diabel_3:
 ;) :D :D :D :D

Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
w koncu na dworzu powietrze takie rzeskie  :D :D :D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
oj emma emma :-* :-* :-*

Offline emm-a

• Chuck Norris
tak w ogole to jestescie psychiczne i dłuzej tu z Wami dzis nie wytrzymam, dlatego idę spać...i trochę dlatego że po 7 się na biegi niecierpliwa obudzilam i się nie wyspalam jakoś... zatem kororowych snów, karaluchy pod poduchy a szczypawki do zabawki  :P :D :D :D i bądźcie grzeszne, znaczy grzeczne  ;) :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
a Ty fizyczna :hopsa: :hopsa: :hopsa:
 ;) :D :-* :-* :-*

dobranocniaki :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
nie wiem jak Wy ale ja juz nie spie ;) pije kawke w kuchni  :kawa: zaraz pewnie moj ksiaze sie obudzi i bedzie chcial sniadanie  :obiad: :obiad: ;D

tak w ogole to musze Wam powiedziec, ze ostatnio snia mi sie jakies glupoty, nawet nie sa zwiazane ze slubem ale te sny sa straszne.... wczoraj po takim sie obudzilam to dziekowalam ze to tylko sen byl  :blagam: :blagam:

Offline emm-a

• Chuck Norris
ja juz po śniadanku  :D herbatkę zieloną piję  :D a co Ci się takiego śniło?

ja mialam niedawno pierwszy ślubny koszmarek  :D śnilo mi się że sala weselna jakaś strasznie mala byla, normalnie jak większy pokoj i ciasnota taka....a my mielismy pierwszy taniec tanczyc i nie bylo gdzie... :P
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
snia mi sie rozne sceny ciezko to opisac, ale jakies szczeniaki mi sie snily ostatnio, zapchana wanna :O dzisiaj tez mi sie cos snilo glupiego ale juz naszczescie nie pamietam :o ogolnie nie wiem czym to jest spowodowane ale moze tym, ze przenieslismy sie do malego pokoiku jak bylo zimniej, a w duzym nie snia mi sie takie glupoty.

ja mialam jeden sen o slubie, ze byl juz czas szykowania sie a ja sukni nie mam, butow, obraczek nie ma, Maciek pojechal i przywiozl jakies takie kolorowe brzydkie :P jak na razie ten jeden sen o slubie mialam, zobaczymy jak dalej bedzie :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
mnie się wydaje, że sny ślubne biorą się stąd, że się o tym ślubie myśli, np. przed snem.....ale mogloby się przyśnic coś milego... :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
dokladnie, mogloby sie przysnic cos milszego a nie same koszmary slubne ;D

moj ksieciuniu wstal, zaraz bedzie wolanie o jesc! hehe

dziewczyny tak w ogole, jestem agentem ubezpieczeniowym wiec jakbyscie mialy jakies pytania albo np chcecie zebym Wam skladke na auto wyliczyla to piszcie do mnie na prv postaram sie pomoc :) :) w koncu trzeba sobie pomagac prawda? ;D ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
hhhmmm...mi się kończy ubezpieczenie na auto chyba w maju, zatem jeśli mi tanie jakieś w miarę znajdziesz, to chętnie się u Ciebie ubezpieczę  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
emmo nie ma problemu na pewno cos najtanszego Ci znajde jesli chodzi o OC :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
spoko, OC mi wystarczy  :D

nakarmiłaś Pana?  :D :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
Pan jeszcze milczy ;D ale pies mi lezy pod krzeslem i widze ze chce na dwor juz isc, a ja w szlafroku i nie chce mi sie du*py ruszyc :P

Offline emm-a

• Chuck Norris
:-) niech Maciek z Tolą wyjdzie  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
Maciej wychodzi wieczorami i popoludniu ;) z rana jemu ciezej sie ruszyc z lozka niz mnie dlatego sie przyjelo ze z rana ja wychodze ;) pelno kotow na dworzu harcuje, juz na nich czas aby sie rozmnazac :D szlam z Tola to psy juz ujadaly, wiec cieczka wykryta :o katastrofa bedzie za pare dni, pelno psiakow bedzie czekac pod klatka az tylko z nia ktos wyjdzie :) a ja bede gonic  :Kill:

Offline emm-a

• Chuck Norris
dasz radę Kochana  :D :D :D najwyzej będą maluśkie  :D jakiedys mialam pieska, jeszcze jak w Slupsku mieszkalam, no i niestety nie upilnowalam i szczepiloa się suczka z jakims psem  :-\  ale potem miala aborcję - polączoną ze sterylizacją....niestety niewykonaną dobrze, co dalo znac o sobie po kilku latach  :(
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
ja bym ja z checia dopuscila do jakiegos wescika, ale wlasnie boje sie ze moge ja stracic w wyniku jakichs powilklan ciazowych... :( a boje sie tez tego, ze jesli nie bedzie miala malych to zaczna sie urojone ciaze itd i tez zwiariuje! ;/ ech chyba pojdzie do sterylizacji i bedzie po klopocie cos tak czuje...

wlasnie ogladam ponczoszki na allegro :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
 :D :D :D  ale takie welniane???? :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
tak takie grrrrube zebym w kosciele nie zmarzla :D :D :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
jezuu.. jak ja bym wazyla 10kg wiecej niz wy to bylabym najszczesliwsza na swiecie..
nioe skomentuje jak sie na waszym tle czuje ;/
a i dodam mimo ze nit mnie nei pytal ze ja tez jestem skorpion ;D z krwi i kosci, prawdziwy hehe

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
Anio0lek Weź się spytaj przy okazji tego ammelia wedding zeby mi wysłali te zaproszenia w końcu bo zaczynam tracić cierpliwosc i zaraz zrobie sie wulgarna :////

a ty sylwusa nie marudź, ładną masz buźkę, teraz biegasz, masz przynajmniej z kim. i to kimś kto cię mobilizuje...

ja tez mam wielki bebzol i z roku na rok przychozi mi kilogram... ale mnie nie ma kto mobilizowac do czegokolwiek ;(
więc niedługo będziesz miała 10 a może i 20 kg mniej ;)

a ja jestem strzelec :) dlatego tyle pomysłów i wariactwa we mnie :P

Offline _patka_

• Chuck Norris
hej dziewczynki! jak Wam dzisiaj poczatek tygodnia sie zaczal??? my wstalismy z Maciejem on wlasnie wychodzi do pracy, ja pije kawke :kawa: no i musialam wejsc na forum zeby zobaczyc co u Was sie dzieje ;D ;D ;D na 10 jade do biura wiec mam jeszcze troszke czasu :D:D:D:D

moj tesc jest albo skorpion albo strzelec wlasnie i dobrze (juz!) sie z nim dogaduje, a tak nie bylo zawsze... widocznie musielismy sie dotrzec a ja musialam troche dorosnac bo jak go poznalam to bylam gowniara 17-letnia :P

wczoraj wazylam sie u tesciow na el. wadze i po obiedzie pokazala mi 54 kg, to jest moj niewielki sukces bo wczesniej mialam 56 kg  :waga: :waga: ;D

z kolei Maciek schudl w ciagu miesiaca 4 kg :o :o teraz ma 80kg ;D i to dzieki mnie bo nie jemy jasnego chlebka, ziemniakow, zadko makaron i ryz :D

mysle ze w tym tygodniu jak bedzie czas to pojdziemy zalatwic wszystkie formalnosci zwiazane ze slubem, powiedzcie mi tylko po co ja mam isc do mojej parafii, po jakas zgode proboszcza na slub w innej parafii???

xanth bede miala chwilke to sie przejde tam i spytam o co chodzi, czemu tak dlugo czekacie...

[\color]

Offline Pandi
  • maniak
licencje potrzebujesz .. chwala, ze mnie to ominie  :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
w mojej parafii jest straszny proboszcz... powiedzcie mi czy on moze nie wydac licencji na slub w innej parafii? czy musze mu cos zaplacic za ta licencje???