Autor Wątek: DO ślubu pozostało 9 miesięcy, 2 tygodnie i 1 dzień! Moje odliczanko =)  (Przeczytany 64830 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _patka_

• Chuck Norris
nie dziekuje ;) a jeszcze dzwonil do mnie tesciu i prosil zebym sie na razie wstrzymala z wysylka zaproszen do M. rodzinki hmmm.....  ??? ??? o co kaman???  :drapanie: :drapanie: znowu cos wymyslil!! w piatek jedziemy do Atrii porozmawiac o ustawieniach stolow i mysle, ze wtedy sie dowiem o co mu chodzi...

Offline emm-a

• Chuck Norris
może wpadł na jakiś genialny pomysł ;-)  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
tia... tesc ma same niezle pomysly ;D mozliwe, ze po rozmowie z wlascicielka ustala ostateczne ceny za menu i moze chce kogos domowic czy co... ale to czemu mialabym tych nie wysylac??? hmm.. no nic musze poczekac to sie dowiem :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
moze osobsicie pojedziecie na weekendowa wycieczke ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
niestety w sobote ostatnie 3 egzaminy :( a z checia bym gdzies pojechala ;D zwlaszcza w rodzinne strony Macka taty, bo mieszkał w dzierzoniowie kolo wroclawia :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
dziewczyny biore dzisiaj zloto ktore dostalam od mamy i ide do zlotnika obejrzec obraczki, wezme aparat i zrobie troche fotek, rozmawialam z M. i dal mi wolna reke co do wyboru ;D ;D ;D ide z nasza forumka saintmichele, pozniej idziemy na kawke pogadac o slubie :) milego dnia Wam zycze! :*

Offline Pandi
  • maniak
Powodzenia :)

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
No to Kochana życzę również miłego dnia!
i owocnych łowów!!! Koniecznie czekam na zdjęcia :tupot:

miłej kawki i pozdrowienia dla forumki :)

p.s. dziękuję Kochana za przepis! :*

Offline sylwiq

• Chuck Norris
super!!!!!
czekamy na foteczki... jedyna moja arda- znajdz kilka wzorow bo neiktore na palcu twojego pm-a moga wygladac brzydko ehhe ;p

Offline _patka_

• Chuck Norris
Hej dziewczyny ja juz po wizycie u zlotnika i po pysznej kawce latte z Michele :D okazalo sie ze mam 20 g zlota na przerobienie wiec sporo tego, obraczki wstepnie wybrane, ale za brylanty trzeba doplacic 1000 zł, a tego nie liczylam i nie wiem czy mozemy sobie na to pozwolic :( myslalam nad tym zeby zastapic brylanty cyrkoniami, bo nie zalezy mi na tym a gole brzydko wygladaja...

dwa modele najbardziej przypadly mi do gustu :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
oba wzory mi się podobają, ale nie brałabym brylantów ani cyrkonii - podobają mi sie takie proste  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
przymierzylam proste i u mnie brzydko wygladaja :(

Offline emm-a

• Chuck Norris
Kochana to wybierz tak, żeby Ci sie podobało, żebyś była zadowolona  :D Ja trochę patrzę przez pryzmat swoich upodobań - nie chcę się zarzekać, ale wątpię, abym zdecydowała sie na obrączkę z błyskotkami, które tak poza tym uwielbiam :-) dla mnie obrączka to obrączka - ma być prosta i klasyczna  :D choć jednocześnie przyznaję, że wiele obrączek, które forumki wklejają, podoba mi się, mimo iż mają brylanciki  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Mi się te pierwsze nie podobają, damska wygląda jak oko kosmity  ::)

Drugie ładne :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
doprawdy karolinko Twoje porównania....są bardzo obrazowe  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Sabineczka

• uzależniony
  • data ślubu: 26.08.2017 slub cywilny
  • Ślub w: Dąbrowa Górnicza
jeśli mogę się wypowiedzieć to również drugi komplet najładniejszy

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
doprawdy karolinko Twoje porównania....są bardzo obrazowe  :D :D :D

Ha!  :skacza: :skacza: :skacza:

Offline _patka_

• Chuck Norris
faktycznie te pierwsze jak oko ktore sie patrzy na mnie!  :o hehe :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
A nie mówiłam  ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
to oko nie kosmity ale bazyliszka  ;) :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
z tych pierwszych co jest meska podba mi sie bo moj k ma bardzo podobna meska ;p
ogolnie czemu szukasz obraczek dwoch roznych?????? albo ja mam dziwne oczy bo dla mnie one nie sa jak z komletu ;p

Offline saintmichele

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.06.2012
kurcze one i tak wyglądają zupełnie inaczej na żywo, a popatrz na te tylko nie sugeruj się cenami bo masz swoje złoto więc jedyne co ci potrzeba to wzór. Zapomniałam ci jeszcze powiedzieć najważniejszej rzeczy, ale nie chciałam cie zniechęcać i dobijać, ale siostra mojego ojca tez miala dwukolorową obrączkę z brylantami i po 9 latach kiedy urosły jej paluszki nikt nie chciał się podjąć poszerzania tego więc pytaj się od razu jak to z tymi przeróbkami będzie. Bo ona sobie po prostu ją przetopiła na żółtą obrączkę klasyczną i  białą zawieszke na łańcuszek. I mówie Ci pojedź jeszcze do Nawrockiego jak będziesz w Szczecinie to będziesz miała naprawde co przymierzać bo ten gościu za wiele wzorów nie miał.

http://fajngold.pl/index.php?products=product&prod_id=660

http://www.sklep.a-gat.pl/?127,obraczki-z-brylantem-vvs-g

http://chaton.pl/obraczki-slubne-z-brylantami.html

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ale te 3 ladne.. ;p

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
te drugie najbardziej mi sie podobaja, bo ja niestety tez nie lubie brylancikow w obraczce - nawrockiego polecal mi kolega :) robi tam dwukolorowe.

Offline _patka_

• Chuck Norris
michel dzieki za te obraczki te z 3 linka ktory wstawilas mi sie podobaja :) popatrze jeszcze za obraczkami, co do wyjazdu do szczecina na razie sie nie wybieram i wlasnie nie wiem kiedy znajdziemy czas na to... cena za brylanty mnie dobila, bo kolejny tysiak by poszedl, Maciek jakos sceptycznie do tego podchodzi ;/
sylwusiu - moze na zdjeciach tak wygladaja, ale w rzeczywistosci pasuja do siebie :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
no ja mam mini brylanciki i mam za 100zl kazdy..

Pati- mam do ciebie dziwna prosbe....

czy bylabys w stanie napisac  mi w wolnej chwili na prv jak sie zabrac za robienie zaproszen.. po koolei co robic czy to w wordzie czy w paincie.. jakie wymiary czym to rysowac itp hehe ;p no i np co najpierw drukowac wycinac czy jak.. ooglnie mysle aby sprobowac na zwyklej kartce papieru z bloku technicznego...  moze by cos  ztego wyszlo.. kuzwa jak pomysle ze mam 300zl zaplacici za te zaproszenia i winietki to plakac mi sie che ;D

Offline Sabineczka

• uzależniony
  • data ślubu: 26.08.2017 slub cywilny
  • Ślub w: Dąbrowa Górnicza
Tyle kasy za to wszystko, to powiem ci szczerze że bardziej ci się opłaca kopić potrzebne rzeczy i samemu zrobić, to naprawdę wieli koszt tego wszystkiego

Offline _patka_

• Chuck Norris
wlasnie ze wzgledu na koszty sama robie zaproszenia, winietki i zawieszki :) zaoszczedzilam ok 300 zł, niby nie duzo przy calkowitym koszcie wesela ale mozna na cos innego to przeznaczyc :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
hejka! dzisiaj postanowilam zrobic wkladki do zaproszen :)
chcialam z drugiej strony wydrukowac wierszyk z prosba o kase, ale zaden moim zdaniem sie nie nadaje, wiec stwierdzilam, ze nie daje nic tylko gosciom ustnie bede przekazywac informacje o prezencie czyli kasie :) :D zadzwonilam dzisiaj do Dj'a zeby sie umowic na spotkanie organizacyjne :D ma sie odezwac jak bedzie w Goleniowie i wtedy gdzies sie umowimy :D nazywa sie DJ Tambo, moze ktos cos slyszal o nim??? mielismy jechac z M obraczki przymierzyc, ale zdaje sie ze nie wroci tak jak mowil i nie zdazymy do 18 :( ech chlopy do czopy :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
emmo tak jak mowilam, skorzystalam z wierszyka ktory tez wykorzystalas u siebie :D sa jeszcze nie wyciete ale mama zostawila mi mala gilotyne wiec raz dwa i beda gotowe :D odnosnie prosby mojego tescia, ze wstrzymaniem sie z wysylka zaproszen dalej nic nie wiem i denerwuje sie troche, bo lubie klarowne sytuacje a nie jakies niespodzianki  >:( ale moze jutro sie czegos dowiem jesli pojedziemy do Atrii oczywiscie