Autor Wątek: Jak stara panna zamienia się w pannę młodą ;-) nie tylko gra słów;-)  (Przeczytany 126285 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _patka_

• Chuck Norris
pandi ja tez chce taki przypinany z przodu szal z tiulu, ale u emmy sweterek jest jak najbardziej uzasadniony z reszta delikatny nie welniany wyglada naprawde elegencko i z gustem :)

Offline Pandi
  • maniak
nie widziałam go nawet  ;)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Mi nie chodziło o to, że nie będzie pasować bo będzie ;)

Sama miałam taką myśl ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
do mnieniesety nie przemawia ;D ale tak jak pislaam jzu nei raz super w takim arzie ze jestesmy tak inne to jest piekne bo i siwat piekniejszy ;D
na niektorych co prawda fotkach mi sie podobal ale.... zastanawia mnie czy ten srebrny sweterek nie bedzie przesadzony jzu ;D wiadomo co za duzo to nie zdrowo ;D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
hmmm mi sie akurat nie widzi, ale moze jakbym Cię w nim zobaczyła to bym zmieniła zdanie ? w koncu sa sweterki i sweterki :)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Będę w poniedziałek o 16 ;)

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
mi się sweterki nie podobają :P ale każdy ma inny gust ;)

co do spotkania, ja będę najwcześniej przed 17, bo o 16 kończę pracę, a nie wiem ile mi w korkach zejdzie

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
jeżeli o mnie chodzi to jestem jak najbardziej za niestandardowymi rozwiazaniami ;D ;D ;D uwielbiam kombinowac i mieszac... :)
na kwiecien sweterek w sam raz :) ale koniecznie blyskotkowy :Uu: srebrny lub bialy z jakas swiecaca nitka :brewki:
http://www.welonimuszka.pl/index.php/2010/11/zamiast-bolerka/

Offline emm-a

• Chuck Norris
pomysł ze sweterkiem wbił się mocno w moja  głowę  :D zobaczymy jak go oceni krawcowa, u której jestem umówiona o 18  :D
chyba zabiorę ze sobą srebrne butki, biżuterię i założe w domu stanik ślubny  :D

tak w ogole to ja już po pracy i po biegu  :D :D :D jest mi cudownie, choć...żołądek znowu mnie denerwuje, ale już mi się nie chce nawet o tym pisac... :-\

na spotkanie poniedziałkowe na pewno przyjdę, ale nie wiem czy zdążę na 16, czy będę trochę później
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ooo to najbardziej wstydliwa sylwia bedzie sama jako pierwsza? ;D
super z biegankiem ja juz nie moge sie doczekac jutra bo tez chceeeeee pobiec stracic ten tluszczyk ;D bo aj to stara grzesnica jestem.. jak bym napisala co dzis zjadlam to bys mnie udusila ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
no coś Ty sylwusia, ja uważam, że diety sa bez sensu i po prostu trzeba biegac, i wtedy można jesc co się chce  :D teraz musze sobie wielu rzeczy odmawiac ze względow żołądkowych, ale jak jestem zdrowa to jem co chcę i ile chcę, zero ograniczeń i mam figurkę idealną dla mnie  :D biegi poprawiają przemianę materii i sprawiają że możesz bezkarnie się objadać  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Mam nadzieję, że nie będę sama o 16  ::)

Offline emm-a

• Chuck Norris
z sylwusią będziesz  :D poza tym ktoś przecież musi być pierwszy  :D na każdym spotkaniu tak jest  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Anjuszka ja bede o 16 juz ;D mieszkam 5 min od kocha wiec przylece na skrzydlach eheh ;D
zdarzymy dziabnac browara zanim reszta wpadnie na rozluznienie hahah

Offline emm-a

• Chuck Norris
sylwusia, Ty alko!!!  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
aj tam aj tanm ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
pewnie dotychczas na nasze spotkania z jakąś piersiówką przychodziłaś i jak nie patrzyłyśmy to sobie do herbatki dolewałaś... :D a niby taka porządna dziewczyna, herbatkę tylko zamawia...oj sylwusia...Ty diablico mała  :diabel_3:
 :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ej dziewuszki, a o ktorej jutro smigacie? bo mialam cos konczyc wczesneij w tym tyg. i nie koncze, ale za to jutro mam wolne, bo doktorstwo na jakies konferencje wybywa  :skacza:
może bym sie podpiela jakos :P ???

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Ja cały post nie piję! i choć ze słodyczami 2 razy złamałam obietnicę, to z alko nie złamię :D :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
gratki Ania! trzymam kciuki za Cie! ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Już niewiele mi zostało ;D ;D

Emma gdzie jesteś? Chcemy zdjęcia z przymiarki ;D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ja też czekam i czekam i nie ma ::)

Offline emm-a

• Chuck Norris
dziewczyny fotek nie ma, bo nie bylo co fotografować; pani Arleta przygotowała taki "szablon" z jakby grubszej bawełny, ktory przymierzalam, dopasowywala wielkosc gorsetu, wycięć, długość sukni, jej szerokość oraz próbną halkę- naprawdę nie bylo co fotografowac, ale będzie już na następnej przymiarce, ma być już uszyta podstawa sukni z materiału, ktory wybrałyśmy i falbany, będziemy ustalały gdzie dokładnie będą przyszyte; jestem mega, mega kosmicznie zadowolona, bo p. Arleta slucha uwaznie czego chcę i mowi jak to uszyje - nie ma dla niej rzeczy niemozliwych  :D :D :D  

cudowna wiadomosc jest taka, że sukni nie trzeba będzie zabudowywać, czyli nie jestem taka chuda  :D  a rękawki...to będzie coś, o co mi chodzi...ojej, jak superaście  :D no i nie będę musiała mieć odpiętych ramiączek od stanika  :D :D :D bo od gorsetu, z tego samego materialu będą szly takie jakby ramionka, od ktorych pojda krotkie organtynowe rękawki, a ramiączka od stanika będą dokladnie pod tymi ramionkami gorsetowymi, zresztą świadkowa mi je delikatnie przyfastryguje; cieszy mnie to niezmiernie, bo moj niewielki biust wygląda milion razy lepiej kiedy jest w staniku z ramiączkami, taki jest większy, pelniejszy  :D oczywiscie zakupię sobie dodatkowe, nieco większe wkładki push-upy  :D :D :D

p. Arleta pochwalila moje srebrne butki, powiedziala że śliczne i takie inne od typowych ślubnych  :D biżuterię też oglądala i chwalila, z podobnych kryształków wyszyje mi aplikację na pasku; wybrałyśmy też srebrny material na pasek, powiedzialam, że potrzebuję go trochę więcej na obwiązanie bukietu mojego i swiadkowej  :D na wszelki wypadek zamawiamy 2 metry, w razie gdyby trzeba bylo  jakiś szal czy cos do okrycia mi uszyć; choć moj pomysl ze sweterkiem zostal pochwalony  :D trzeba tylko teraz takie cudo znaleźć  :D

mowię Wam, jestem taka szczęśliwa  :D :D :D jak się ciesze że do P. Arlety trafiłam, już sobie wyibrażam moją cudną sukienkę  :D nie chcę nikogo obrazić, ale ona będzie najpiekniejsza  :skacza: :skacza: :skacza:
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Tak myślałam, że zdjęć nie będzie :)

Ale ten sweterek  ::) Nie upieraj się za bardzo ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Cieszę się strasznie, że jesteś zadowolona ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
:D bardzo bardzo Anjuszko  :D

karolka, a co Ty masz do tego sweterka? mów szczerze, w bawełnę nie owijaj
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Monika twoja na pewno bedzie jedyna w swoim rodzaju ;D
a tak ogolnie super ze tak fajnie wam ta przymiarka przebiegla ;D
ja za dwa tygdonie ide na zdjecie miary juuhuu.. ;p przymierze jeszcze raz wersje salonowa.. moze juz jest jakas roznica w koncu schudlam 5 kg ;D ;]

Offline emm-a

• Chuck Norris
jeśli nie przestaniesz biegac, to nie wiem jak z kilogramami, ale w centymetrach na bank będzie juz różnica, bo to już będzie po ponad trzech tygodniach biegania  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Nie chcę żebyś się nastawiała za bardzo bo nie kupisz srebrnego sweterka, biały owszem, znalezienie srebrnego graniczy z cudem ;) Wiem bo sama szukałam wcale nie tak dawno...

Offline emm-a

• Chuck Norris
kurczę, wiem, że możesz mieć rację...dlatego biorę pod uwagę biały ze srebrną nitką, jak sugerowala mi malinowa....choć nie ukrywam, że bardzo bym chciala srebrny....jejku...a intensywnie szukalaś? wszędzie na necie?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.