Autor Wątek: Jak stara panna zamienia się w pannę młodą ;-) nie tylko gra słów;-)  (Przeczytany 124415 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline emm-a

• Chuck Norris
jaka ona niewyżyta... :D :D :D ale wiesz...jaki pan... ;) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Tak, ja wiem, że bieganie jest fajne, tylko ja do połowy bym nie dobiegła tylko padła ja długa ;D
Ale cieszę się, że biegi na Ciebie tak dobrze wpływają ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
aniolku, sylwusia niedawno myslala jak Ty, a teraz - rakieta!!!  :) moze warto sprobować? ale sugeruję,żeby to zrobi np.w towarzystwie osoby ktora lubi biegac,bo może zmotywowac, jak ja probuję motywowac sylwusię  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
i sylwusia bardzo ci za to dziekuje kochana ;*;*;*
ale z ta rakieta to troszke cie ponioslo ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
sylwusia nie badz skromna, na pewno idziesz jak burza!! ;D ;D ;D

dobrze mowisz emmo, trzeba biegac z kims kto to kocha bo jak dwie osoby biegna i nie kochaja tego to sie szybko te bieganie konczy hehe

ja to lubialam sprint na 100m :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
cała przyjemność po mojej stronie  sylwusiu :D pożyjemy, zobaczymy jak z tą rakietą będzie....

AnioOlek - to dopiero śmigacz  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Mam zamiar zacząć biegać z Agatą ;D
Tylko, że my to takie dwa leniwce, a poza tym ona jest szczupła, ale to nic może się jakoś będziemy nawzajem motywować ;)
Sylwia mówisz,że za każdym razem jest coraz lepiej? :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
u mnie tak..
pomijam tylko fakt ze dzis znow wypilam sobie wineczko ze swiadkowa bo wpadla z neizapowiedziana wizyta hehe

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
oooc też bym sobie wypiła :)

i też bym poszła na rower ale nie ma kto mi go ściągnąć a jest dla mnie za ciężki (i za wysoki ale do pedałów dosięgam) już nie będę wspominać o wciąganiu go na moje 5 piętro i koło niedopompowane :(

chce na rooooweeeeeeerrrr !!!!

Offline emm-a

• Chuck Norris
Pani Arleta (moja krawcowa) zaprasza mnie na pierwszą przymiarkę na czwartek  :D :D :D superaście  :D :D :D :D wreszcie  :D :D :D

tylko będę musiala w związku z tym odwolac spotkanie ze świadkową i Adą kwiaciarką, bo mialysmy się spotkać w sprawie ogolnych ustaleń odnośnie wieczoru panieńskiego, a z Adą jeszcze dodatkowo sprawę kwiatkow mialam trochę obgadać, no ale trudno, spotkamy sie innego dnia. Wizyty u krawcowej nie przekladam, bo już się doczekać nie mogę !!!!!  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
super!:D cieszymy się razem z Tobą i czekamy oczywiście na zdjęcia:P
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
:D :D :D
a wczoraj wieczorem dzwonila do mnie organistka od Dominikanów z pytaniem, czy tylko ona ma grać na ślubie, czy jeszcze jakaś oprawa muzyczna - podoba mi się że jest taka zorganizowana i się już tym zainteresowała  :D
powiedzialam że będzie smyczkowe trio, ktore się do niej odezwie, no i zadzwonilam do owego trio, żeby się z organistką skontaktowali  :D

Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Bardzo się cieszę, że Ty się cieszysz :D

Offline nusiak
  • maniak
no to super! wszystko idzie do przodu:). My niestety zostaniemy tylko przy organistce, koszt końcowy wesela już i tak się zwiększył i jak na razie prawie 37tys.:/, a kilka rzeczy nie jest wliczone ehhhh, ale pociesza fakt, że sporo rzeczy też już załatwionych:D
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
moje koszty tez ciągle rosną  :(

karolka, czy już lepiej?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Monia superrrrrr!!! juz chce fotki ;D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
No  ::)

Offline emm-a

• Chuck Norris
to dobrze :-)

oczywiście pamiętam o fotkach  :D choć w mailu było napisane, że to dopiero przymiarka gorsetu i ustalenie wszystkich szczegółów - mówiąc wprost, krawcowa obiektywnie stwierdzi, czy trzeba górę sukni zabudować bo jestem za chuda i kości sterczą, czy nie jest tak źle i możemy pozostać przy rękawkach  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
superascie emmo, wreszcie zobaczysz swoja wymarzona wysniona suknie slubna :D ciesze sie rowniez, ze ty sie cieszysz :D juz sie nie moge doczekac kiedy Cie w niej zobacze! :)

fajnie ze sprawy u Ciebie ida do przodu :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
no powolutku do przodu... :D

dziś do koleżanki z życzeniami imieninowymi dzwoniłam, przy okazji spytalam czy będzie na weselu, bo ja zaprosilam, a ona mi na to, że strasznie rzadko do skrzynki zagląda i dopiero wczoraj je wyjęła  :D :D :D no i do 1 kwietnia da znać, czyli do wyznaczonego przez nas terminu potwierdzenia...

jejku, dlaczego ci goście tak zwlekają z potwierdzeniami... ???
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
ech daj spokoj tak ciezko podjac im decyzje?! ja nigdy nie mialam takiego problemu, pamietam jak kuzynka zaprosila za swoje wesele tylko mnie bez Macka, to od razu wiedzialam ze nie bede sie dobrze bawic wiedzac ze chlopak siedzi sam w domu... a kiedy od znajomych dostalismy zaproszenie czy od innej kuzynki to od razu potwierdzilismy! wesela sa tak zadko u nas ze trzeba korzystac z takich okazji do spotkan i rozmow!

Offline emm-a

• Chuck Norris
zgadzam się w stu procenatach Kochana...no ale coż zrobić... :-\ mają jeszcze 2 tygodnie  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline emm-a

• Chuck Norris
dziewczyny, czy Wasze koleżanki, znajomi wiedzą jak wygląda Wasza slubna kreacja?

U mnie wygląda to tak, że wie moja Mama, świadkowa i Ada kwiaciarka, która pomagała modyfikowac projekt, no i ... Wy  :D

kiedy ktos mnie pyta o suknię, mowię że to moja tajemnica i dowie się 28 kwietnia  :D nie chcę nikomu wcześniej pokazywać, oczywiscie oprocz tych, ktore sa już wtajemniczone...

A Wy jak to rozwiązalyscie? nie robicie z sukni tajemnicy jak ja?  :D

Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
u mnie też wie Świadkowa i moja Mama:D, Tato i Brat widzieli zdjęcie, ale jak to faceci pewnie nawet nie pamiętają jak ona wyglądała:D
Oczywiście Wy też wiecie jak wygląda suknia, a reszta niech czeka na ten wielki dzień i zaskoczenie;D
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
ja nie rozpowiadam ale jak ktos zapyta to pokazuje model na modelce ;) ale i tak wiekszosc nie zobaczy :)

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
emm-a co ja słyszę, że Twoja suknia się już szyje ;D super :) koniecznie musisz zrobić fotki na przymiarce ;)
jeśli chodzi o moją suknie to widziały mnie w niej mama, siostra i najbliższe przyjaciółki, reszcie nie pokazuję ;)

co do spotkania...niestety w środę pracuję do wieczora, więc jak dla mnie środa odpada :(

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ja pokazywałam koleżankom, niektórym tylko na modelce, a niektórym też na sobie :) w dzień ślubu i tak się całkiem inaczej wygląda - dochodzi fryzura, makjiaż, pięęęęęękne długie rzęsy, bukiet etc. więc i tak dla wszystkich byłam mega niespodzianką ;)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
mnie tylko Mama widziala :3
i 3 psiapsioly na modelce ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ja naj[ierwpokazywali mowilam o wsyztskim co ze slubem zwiazane, az sie wnerwilam i nie pokazuje juz nikomu ;p
suknie widzialo kilka najblizszych kolezanek ;p

hm Aniolek Pati- czy ty na pewno dojedziesz do ans do kocha jak bedziesz miec szkolenie? bo jesli nie wiesz na 100% to moze lepiej nei ryzykowac i sptokac sie w poniedzilek? tym bardziej ze duuuzo z nas mowi ze pon bylby najlepszy ;D
femme Natyska a moze i ty ANjuszka? bylybyscie? ja bede nusiak moze, i emma kto jeszcze sie pisze?
 Sarcia? Malinowa? xanth
i wszytskie ze szcz ktorych nie wymienilam, bo za duzo ans tyu hehe

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
A o której? Ja kończę lekcje o 14.10, więc mogłabym podjechać ;)