Autor Wątek: Jeszcze narzeczona lecz niedługo żona 07.07.2012 - odliczanko start!:)  (Przeczytany 65657 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Bardzo ci wspolczuje Nusiaku tej niepewnosci, wierze jednak ze nerwy sa nie potrzebne bo to tylko jakas niegrozna narosl ktora szybko wytna i bedzie wsyztsko w porzadku ;*
co do butkow sa ok ;] on e maja byc do sukienki na poprawinki?

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
Dziękuję, dlatego staram się nie pogrążać w czarnych myślach i żyję dalej.... załamanie i nerwy nic nie pomogą, a szkoda też mojego zdrowia bo wczoraj z tej nerwówki to miałam sensacje niezłe... Dlatego mimo wszystko, będę się tu uśmiechać i cieszyć tym dniem, który już coraz bliżej :)
Butki na poprawinki:), najwyżej będę miała 184cm hehe, P i tak jest jeszcze wyższy
:P
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ee jak chlop wyzszy to nie ma stresu ;D

Offline nusiak
  • maniak
gorzej, że będę na Teściów z góry patrzeć ;D i na innych gości:P, ale co tam butki wydają mi się fajne, chyba zamówię, bo jak coś to można zwrócić:D, a już nie mam siły łazić po sklepach bo każde czółenko tak samo leży :(
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
no wygladaja fajnie i cene tez maja fajna ;]

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
fajne te butki i pomysł z panieńskim...ja chyba trochę żałuję, że wzięłam próbne fryzury,makijaże na sesję zdjęciową tylko.a mogłam połączyć z panieńskim, no trudno.

trzymam kciuki za tatę.

Offline nusiak
  • maniak
Witajcie niedzielnie :)
Pogoda paskudna, ale co poradzić... ::)

Odświeżyłabym listę, bo jutro będą 2 miesiące do ślubu, ale poczekam jeszcze tydzień, bo w sobotę jedziemy znów na zakupy ;D.
Stwierdziliśmy, że kamizelkę z krawatem zamówimy przez internet, bo jest akurat gładka (bez wzorów) kamizelka z krawatem w odcieniu delikatnego srebra, jeżeli będzie biała to wciągniemy białą:D na razie czekam na info. Komplecik jest błyszczący bo to satyna:). P ma koszulę w delikatny prążek, więc nie chcemy żadnych wzorów na kamizelce, bo będzie misz masz.

Co do fryzury, nie będę jednak upinać koka:P, tzn zobaczymy co na to fryzjer, ale idę w tym kierunku http://slubowisko.pl/files/userslibraryphoto/dsjhn05810_1.jpg  (nie kopiuję zdjęcia, dlatego link:) ) - zamiast róż chcę wplecione frezje ( i bez tych kryształków), moje włosy są bardzo podatne na modelowanie, więc lekkie loki są ok:D. Koncepcja się zmieniła, bo wczoraj jak bawiłam się włosami i upinałam je tak na bok i pokazałam P, to powiedział że tak do ślubu jak najbardziej, bo bardzo ładnie:D, kazał mi upinać na drugą stronę, ale jak mi z lewej te włosy zwisają to fajniej :). Cieszę się, bo on ma jakąś awersję do koków i krzywił się na samą myśl, że chce niskiego koka do ślubu;), a tak i wilk syty i owca cała:P. Zresztą dla mnie jest ważne, żebym podobała się jemu w dniu ślubu ;D

mój piękny zamówiony bukiet: róże będa takie:

[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
piekny bukiet ;D
fryzurka tez ok, tylko mi by przeszkadzala w sensie upalu ;p dlatego chce miec speiet wlosy ;p
mierzylam ostatnio welon i razilam se dziewczyn jak lepiej wyglada nad upieciem czy pod i wszystkie zgodnie doslzysmy ze nad o niebo lepiej ;D

Offline nusiak
  • maniak
Ja mam takie piórka, że pewnie ich za bardzo czuć nie będę ;D
Potwierdzam, welon nad wygląda super:D, ja będę miała upięty tak w połowie;) nie za wysoko ale tez nie nisko:P
[/url]  [/url]

Offline nusiak
  • maniak
No to zaszalałam dziś ;D
zakupiłam oto taką dekorację na samochód :D, przymierzałam się do zakupu dekoracji długo i chciałam już robić sama, a tu patrzę idealnei taka jaką chciałam w intensywnym różu z kokardkami z organzy i bez rattanu :D
(zdjęcia z allegro)
http://global.images9.fotosik.pl/37/05646feaf028a903.jpg
http://images9.fotosik.pl/37/f745193b4e962f98med.jpg
Jest to cały zestaw :D

Do tego szaleństw ciąg dalszy, bo zamówiłam tablice rejestracyjne:P różowe słitaśne hehehe (różowe bo jak wiecie elementy na zaproszeniach, winietkach, zawieszkach są w kolorze fuksji), będa pasować do dekoracji :D i będą takie inne....:)
napis: ANIA I PAWEŁ (i data ślubu na dole), tył: GAME OVER (i data ślubu na dole)
LINK USUNIĘTY

Do tego zamówiłam naklejki na buty,ale nie mogłam się zdecydować, bo trochę mały wybór w tym sklepie już ... :/
ale wzięłam "Ona gotuje, Ja kibicuję :)" i "On sprząta, Ja Plotkuję" :D

Teraz czekam na przesyłki ;D

Samochodem jedziemy czarnym albo jak coś pójdzie nie tak to siwo-srebrnym :), więc róż jest ok :D
« Ostatnia zmiana: 22 Października 2021, 18:54 wysłana przez zibi »
[/url]  [/url]

Offline przyszlazona
  • uzależniony
wow ! fryzura podobna jak ja będę miała, postaram wkleić się fotki u siebie :) mój PM też się krzywił na koki i ostatecznie podobała mu się moja koncepcja upięcia więc jestem szczęsliwa !

bukiet już mówiłam śliczny !

kolor róż świetny !

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ładna dekoracja :)

Offline nusiak
  • maniak
Dzięki :D
dziś przyszły tablice na autko, są cudaśne cudowne i przesłodkie :D różowiaste się wie hehe

Trochę ostatnio zabiegana jestem, wczoraj byliśmy w Kościele zanieść dokumenty i umówiliśmy się na spisanie protokołu na następny tydzień :).
Dodatkowo kupiłam wczoraj różowe czółenka 11cm obcas, chodziłam od kilku dni struta, że nie kupiłam ich w niedziele... bo jak ubrałam na nogę to jak na moją stopę wykonane hehe, kupiłam je z myślą o panieńskim:P, bo na porpawiny już wiem jaki konkretnie model będzie pasował i jaki kolor:D.

Aktualizacja:

Panna Młoda
-suknia ślubna (salon Vivien, zaliczka wpłacona)
-welon ( jeden katedralny 3m długości, drugi 70cm z kryształkami- na zmianę po kościele)
-biżuteria (kolczyki+wisiorek, bransoletka)
-bolerko
-obuwie
-podwiązka
-pończochy
-bielizna (3 częściowa ;P)
-wizażystka (umówiona na godz. 12:00 z przyjazdem do domu + makijaż dla Mamy i Świadkowej)
-fryzjer (wybrany, fryzura próbna 16.06;D)
-wiązanka ślubna (EsyFloresy, zamówione:))
-sukienka na poprawiny

-buty na poprawiny

Pan Młody
-garnitur
-kamizelka
-koszule
- krawat
-obuwie
-butonierka (zamówiona EsyFloresy:))
- koszula na poprawiny
- spodnie na poprawiny

Ślub
-ustalić termin  i godzinę ślubu w Kościele (07.07.2012r, godz. 17:00)
-obrączki
-nauki przedmałżeńskie + poradnia
-pozwolenie na ślub w innym Kościele

-zapowiedzi
-ofiara na kościół / opłata za ślub

-dekoracja kościoła
-organista/muzyka w kościele (zapewnia kościół)

Dokumenty
-świadectwa chrztu św.
-świadectwa ukończenia kursu przedmałżeńskiego
-skrócony odpis aktu urodzenia
-zaświadczenia z UCS

Wesele
-sala (wesele i poprawiny)
-orkiestra (wesele i poprawiny)
-fotograf (+ sesja 3-4 dni po weselu)
-kamerzysta
- pierwszy taniec (muzyka)
-wódka (Krupnik 16 kartonów)

-wino
-piwo na poprawiny
-napoje
-owoce/ ciasta (oprócz tych co zapewnia Jachtowa)

Pozostałe
-zaproszenia - wysłane i rozdane
-zawieszki na wódkę
-winietki
-podziękowania dla Rodziców (jest pomysł, trzeba tylko zrealizować;D)
-podziękowania dla Świadków (jest pomysł, trzeba tylko zrealizować;D)
-Samochód dla Młodych
-Dekoracje na samochód
-Tablice rejestracyjne
-Autobus dla gości (Kościół ->sala)
-bus dla gości, który rozwozi po weselu
-Nocleg dla gości ( dla 65 osób na miejscu gdzie będzie wesele)

-Pudełko na koperty
-koszyczki

- słodycze dla dzieci

Coś mi brakuje na tej liście? :)

Malinowa, ja też sobie odpuściłam na razie naszą siłkę, bo nie kalkuluje się.... zresztą teraz mam tak mało czasu, ale muszę ćwiczyć bo przy 2tyg przerwie już mnie kręgosłup zaczyna boleć, ale pójdę do konkurencji - Active, bo za 99zł studencki karnet obejmuje wszystko i nei trzeba płacić dodatkowo za zajęcia inne :) no i lepsze godziny otwarcia i fakt, że siłownia nie jest uzależniona od zajęć dodatkowych:)

[/url]  [/url]

Offline przyszlazona
  • uzależniony
wow - jak mało Ci brakuje ! super !

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Możesz wskakiwać w kiecce i iść do ślubu :)

Offline nusiak
  • maniak
hehe :D
Dziś idę odebrać paczkę z dekoracją na samochód, więc po południu zdam relację:P

Tak ogólnie to jestem bardzo happy, bo za 6 dni zdejmuje aparat ortodontyczny :D, lecę właśnie do pewnej kliniki stom. dowiedzieć się o interesujący mnie zabieg no i piaskowanie :D. Z tej radości wczoraj w rossmanie kupiłam paseczki wybielające, bo jest w tej chwili promocja na nie i już nie mogę się doczekać mojego uśmiechu bez aparatu :D, który noszę już 3,5 roku :P tralala :D

Dziś jadę oddać całą pracę lic. do sprawdzenia, mam nadzieję że nie będzie dużo do korygowania ::)
[/url]  [/url]

Offline Pandi
  • maniak
Jak fantastycznie sie zlozylo - zdjęcie aparatu w odpowiednim czasie :) .. 3,5 roku długoo  :o :o :o

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Nusiak vzyli jednak sie uda wszystko i znalazlas pare stowek na ogarniecie dentysty!??? ;))
 pamietam ze ostatnio sie martwilas tym tematem..
A powiedz mi ile  placilas za paseczki i na ile one starcza???

Offline nusiak
  • maniak
tak, wszystko będzie git, a P powiedział żebym się dowiedziała co i jak, jaki ostateczny koszt i żebym sobie zrobiła ten ząbek :D

przedstawiam Wam moje zakupy na panieński :P, na dół albo spodenki koralowe krótkie, albo legginsy jakieś ;)

Kiepsko zrobione foty, bo sama jak zwykle je robię z lustrem:P

Paseczki pierwszy raz kupiłam :) jest ich 28 na 4 dni, zapłaciłam 49zł w promocji już :/, ale chciałam sobbie prezent zrobić:P

Teraz za porządki się biorę bo jutro gości mamy (P ma dziś 30 urodzinki:P)

Na domiar złego tak chciałam Wam pokazać tą bluzeczkę, że szybko do kompa, a my tu taki składany taborecik mieliśmy bo ciągle czasu brak na zakup durnego krzesła i wiecie co.... taboret się złamał i rypnęłam na tyłek że hej...boli mnie prawy poślad, chyba sobie coś tam stłukłam..... ;(, bo tak obiłam się o tą kość którą czuć jak się siedzi, bynajmniej ja czuje te kości pod pośladami...mam nadzieję, że to się rozejdzie, bo mam dziś sporo do zrobienia... ;(
[/url]  [/url]

Offline nusiak
  • maniak
nie pochwaliłam się wcześniej, że panieński mam 16.06 :P, ze względu na szkołę, bo u kilku promotorów jest już termin na 29.06 obrony, więc nie wiem jak będzie u mojego:P
[/url]  [/url]

Offline przyszlazona
  • uzależniony
oo butki z deichmana  ;D ciagle patrze na te albo turkusowe :)

chyba też się wybiorę po te paseczki, bo by się przydało...

chyba będziemy mieć panieński w tym samym dniu  ;D ;D ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ja panienski bede miala tydzien przed wami ;D
bylam w ross zobaczyc te paski..
i teraz mam dylemat ktore wybrac te za 69zl czy te za 49zl ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
witaj nusiaku po dluzszej przerwie! :) przykro mi z powodu taty, mam nadzieje, ze wszystko jest w porzadku i bedzie tak nadal! ja tez sie ciagle martwie o mojego tate, jest po dwoch zawalach i mocno oslabiony :( jak bylismy w Atrii ustalic szczegoly to tez mu bylo slabo... boje sie, zeby z wrazen w dniu slubu nic sie nie stalo... ale badzmy pozytywnej mysli :) a ile zaplacilas za paseczki? ja ostatnio chcialam kupic na allegro ale jakos tak sie wstrzymalam, ale niedawno powrocilam do tego pomyslu i chyba dzisiaj polece do rossa kupic je :) bluzeczka i butki sliczne, ale dla mnie  za duzo rozu troche... ale o gustach sie nie rozmawia ;) w Twoje panienskie juz bede po i bedziemy leciec do Grecji :)

Offline nusiak
  • maniak
Dziś byłam w Superpharm i tam paseczki są po 43.99zł:P, więc jeszcze taniej;)

Co do różu, to wiem że i buty i bluzka to dużo ale postanowiłam, że na moim panieńskim będę różowa landryna :D, a ponieważ będzie motyw hawajski (tak myślę) u mnie w domu na wstępie imprezy, to zarzucę sobie spodenki krótkie w jakimś fajnym kolorze, ale nie różowym :P.
Bluzkę będę sobie nosiła w lato, bo jest fajna :D

Dziś dzwonią telefony i ludzie potwierdzają ;D, zobaczymy ile osób zadzwoni:P
[/url]  [/url]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
Bluzka super...butki tez fajne tylko nie przepadam osobiscie za tymi korkowymi elementami, choc one teraz czesto sie pojawiaja...jakos tak nie wiem... ::) :P
Ale jaka ty masz figurelle :o :o  :o ŁAŁAŁIŁA ;D!

Offline nusiak
  • maniak
Do mnie ten korek nie przemawiał, ale jak przymierzyłam butki to jak na moja nogę :D, a ja mam problem z czółenkami, bo mi zazwyczaj na maxa odstają:P. Do tego w Deichmanie ten kolor był tak intensywny, że nie mogłam przestać myśleć o ich zakupie :D

Co do figury, to dziękuję :P, jakoś ostatnio nie mam czasu na siłkę itp...już 3 tygodnie nie byłam i zaczynam to czuć, bo plecy zaczynają boleć :(...muszę wygospodarować trochę czasu na fitness czy coś :P

No właśnie z tym czasem to ciężko, latam ostatnio jak poparzona i brakuje wolnej chwili.... ale najlepszy maraton to mam w czwartek, chyba się będę teleportować żeby wszędzie zdążyć hehe, bo do 15:00 pracuję, na 15:30 muszę być na uczelni (z prawobrzeża na lewobrzeże  :-\ , na uczelni zejdzie ok 1,5h, prosto z uczelni na 17:15 do ortodontki na zdejmowanie aparatu :D, 19:30 kościół i spisanie protokołu :P).
Myślę właśnie jak to rozplanować, aby wszędzie zdążyć ;), zobaczę jaki dojazd z pracy mam do szkoły, bo dziś po szkole też gnam na seminarium... :)

[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
butki jakos średnio mi się widzą, za to bluzeczka bardzo  :D :D :D a figurka nusiaku nr1  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
Ja w ogóle nie lubie różu ale na Tobie się bardzo miło prezentuje :) Butki są troche dziwne przez ten korek!  Straciły cały urok! Co za projektant to wymyslał! Ale kolor jednak ratuje :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
a ja je widzialam na zywo i sa bardzo ladne ;D
i ten korek robi z tych butow takie lekkie, letnie ;p tak wiec gusta i gusciki dziewczeta ;D

Offline nusiak
  • maniak
Odebrałam dziś paczkę z dekoracjami na auto, są piękne !!! :D. Niestety fotek na razie nie będzie, bo na szybkiego na kompa wskoczyłam;), ale nadrobię w piątek i pstryknę też zdjęcie tablic :D Wtedy też powinna być już kamizelka dla P :D

Kurcze jestem samolub, bo pisze w swoim wątku, ale jutro to nadrobię, bo będę cały dzień miała dostęp do kompika i mało zajęć pewnie :P

Prawdopodobnie będę miała obronę 6 lipca haha, ale nie pękam, idę na żywioł i nawet mi się to podoba. Jeżeli nie 6.07 to może być 13.07:P

Teraz uciekam, gotować obiadek bo jestem mega głodek i wciągnęłabym wszystko co jest w lodówce, no ale ugotować trzeba coś z rozwagą zdrowego i smakowitego :D

Jest mi smutno, że nie mam kiedy iść na siłownie ;( już nawet myślałam żeby zacząć biegać tu w rejonach moich, tyle że mi ortopeda zabronił, no ale troszkę? ::)

[/url]  [/url]