Autor Wątek: "A może rzeczywiście wszystko się nam przyśniło..." N & D 26.08.2011  (Przeczytany 49000 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
  • data ślubu: 27.08.2011
Natalia, przepraszam, nie chodziło mi, żeby go wyrzucili  :buu:
mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
  • Żadnych łez do póki śmierć Nas nie rozłączy
  • data ślubu: :serce: 26.08.2011 :serce:
Hehe on się cieszy, bo się wyśpi... na dniach idzie do nowej jak twierdzi lepszej pracy :)

wróciłam z bety. o 14 wynik :)

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
to jak się cieszy, to trochę kamień z serca mi spadł... :)

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
hehe wariatka:)

wiecie co... szukalam na all. roznych pierdol dla dzidzi... lubie przegladac i napisalam do kobiety z piękną pościelą... koszt to ok.420zl juz po rabacie ale tego jest bardzo dużo... dodatki jak prześcieradło falbana itd...
i ona zobaczyla że ja sprzedaje ciuchy i wymienimy się... ona mi wysle ta posciel a ja jej ciuchy o rownej wartosci :) tzn narazie wplacilam jej 100zl - ciuchów wybrała narazie na 150zł a mnie one wyniosą bardzo mało;p i jeszcze dobierze coś...

dobry interes?

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
pewno, że dobry, zawsze to troszkę inaczej :)

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
no mnie ciuchy kosztuja bardzo tanio po 10zl... a wystawiam nawet za 50zl bo na metce maja np 79.90
wiec tak czy siak chyba sie oplaca... mi sie z nia tak wymienic

to link do tej aukcji
http://allegro.pl/klups-safari-zebra-h170-posciel-c6-dodatki-i1716934717.html kiedys kupimy też takie łóżeczko:)

Offline anullali

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2011
cudooowna ta pościel ;D
fajny szef...  nie ma co :nie:

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
mi też się podoba ... Pm na szczęście nic nie mówi :) nie jest zły, że tak robię z tą pościelą, że JUŻ i w ogóle... ja z Adą w 3msc miałam już wózek:) także się nie dziwcie, że już kupuję po mału :) ale nie stać mnie żeby hurtem kupić wszystko :)

wszystko wszystkim ale powinnam się ślubem teraz zając hehe :) jak wrócę to zobaczę co jeszcze mam do zrobienia;D

no i kolejna osoba odmówiła z grudziądza TRUDNO

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
mnie się też podoba :)

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011
gratulacje!!!!!  :skacza:

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
super :) że wam się podoba :)

Isabel Dziękuję :*

Offline anullali

• uzależniony
a jak tam te drugie wyniki?  :)

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
wynik bety 654,2 :)

za 1,5tyg na wizytę :) więc pewnie jakieś zdjęcie przytargam :)

Offline Renatka
  • bywalec
gratulacje :)  :dzidzia: :brawo: :jupi:

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
Dziękuję

zapisałam się właśnie na poniedziałek na wizytę, mówi że i tak mało zobaczymy... ale trudno...

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Posciel ładniutka no ni wymiana super!  ;D

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
babka tez za lozeczko chce sie wymienic:) pisalam wam? hm..mowi ze wezmie ciuchow za polowe lozeczka i polowe jej wplace zeby maz sie nie skapnął ... Dominik się na to zgodził... :)

Offline słodka_wanilia

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011
Natalka serdeczne gratulacje  :D :D :D
Ja ostatnio nie mam czasu codziennie zaglądać i przeczytałam dopiero teraz...
Jeszcze raz gratuluję :)
Pościel śliczniutka :) przybornik do łóżeczka bardzo przydatny, najważniejsze rzeczy ma się pod ręką ;) I łóżeczko też fajne, sama zamawiałam z tej firmy :)

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
Fajnie, ze znalazlas chwile Wanilko :) Dziękuję

Offline dorkazz

• użytkownik
  • **
to kurczę, latania a latania masz teraz po tych lekarzach.
i tak to wygląda przez całą ciążę? javascript:void(0);

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
Co miesiąc chyba, nie pamiętam już poprzedniej ciąży.. teraz chyba za wcześnie idę ale nie mogę wytrzymać :)
dziś był koszmarny dzień awantura z PM bratem opowiem wam jutro;/ dzis juz nie wyrabiam, mam oczy napuchniete od płaczu, spie w salonie :( nie mam ochoty odzywać się do PM, okazał się być strasznym człowiekiem, mimo iż go kocham nie iwedziałam ze się tak AZ TAK bardzo na nim zawiode :(

krzyczałam mu ze teraz go najbardziej  potrzebuje, i czemu mnie nie poparł gdy napisałam do PM brata smsa zeby sie w koncu od nas odwalil zeby nie zagladal w portfel itd;/ a PM skomentowal krotko JA SIĘ W TO NIE WTRĄCAM :( w sensie w potyczki moje z jego bratem :( znowu to ja wyszlam na ta najgorsza, ale w dupie to mam ... jego brat poraz milionowy w tyg zadzwonil z pytaniem skad mamy pieniadze ile ja zarabiam, i kiedy wybieram pieniadze z konta oszczednosciowego paranoja, nie wytrzymalam ale i tak okazalam sie byc ta najgorsza, mam dosc PM na dzis :( odechciewa mi sie calego tego slubu, wszystkiego doslownie, przeryczalam pol dnia... nie mam sily...

Offline eovina

• Chuck Norris
  • data ślubu: 26-12-2010
Piękna pościel. Tez mam podobną, rozwiesiłam ją jakiś czas temu i muszę jednak przyznać że już mi się opatrzyła i trochę żałuję, że wydałam tyle kasy na coś co w sumie mojej Małej się wcale nie przyda   ;) Chociaż Małej jeszcze nie ma z nami już teraz wiem że gdybym teraz kupowała wyprawkę z wielu rzeczy bym zrezygnowała. no ale tak to jest ciężko uniknąć szału zakupów bo wszystkie te rzeczy są takie śliczne.

Ola 01.08.2011
Zofia 10.01.2014

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
to prawda nie idzie się opanować... mam nadzieje że nie będę żałowała wydanej kasy na pościel... tak liczyłam to przynajmniej 160zł zaoszczędziłam... a tego jest na prawdę dużo .... PM się śmieje że będzie nam kolorystyka do ścian pasowała :)

dziś już jest ok, jakby nigdy nic;/ przełknę to jakoś... chyba hormony buzują we mnie;/ bo ciągle ryczę jak sobie przypomnę dzień wczorajszy...

Offline dorkazz

• użytkownik
  • **
ale beznadziejna sytuacja ;/ wcale Ci się nie dziwię, że się tak strasznie czujesz, bo to w końcu jego rodzina i mimo wszystko powinien się "wtrącić". ale to dziwne, że przed ślubem takie cyrki odstawia ten brat, czy on zawsze tak?
:( oby było lepiej!

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
jak podjelismy decyzje o slubie w lutym, to  z jego ust padly tylko jedne slowa '' skad kasa'' jego zycie krazy tylko wokol kasy... nie wiem czy ma kompleksy czy co;/

Offline dorkazz

• użytkownik
  • **
kurcze to bardzo smutne jak osoba z tak bliskiej rodziny zamiast cieszyć się Waszym szczęściem drąży temat, który raczej nie powinien go interesować.

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
no wlaśnie dorka... nie powinno go to interesować, my mu w portfel nie zaglądamy... najlepiej bylo ostatnio z 2tyg temu jak bylismy u niego i sie telefonem chwalil....PM wzial go do reki ogladal a ten z tekstem '' UWAŻAJ BO CI WYPŁATY NIE STARCZY JAK GO ZEPSUJESZ'' pomyslalam sobie a co PM to dziecko ;/ ze wezmie i zniszczy?!
po czym ogladam pudelko od telefonu zagladam do srodka a tam faktura na 24zl;/ masakra i czym on sie chwali jak on nawet toster w ratach bierze;/

rzygam juz nim i mam go po dziurki w nosie i jak sytuacja sie powtorzy i PM nie stanie po mojej stronie, to po prostu zrobie taki dym ze wyprowadzimy sie chociazby na koniec swiata tak aby nikt sie nami nie interesowal i nie wtracal sie w nic...

Offline dorkazz

• użytkownik
  • **
o matko jaki tekst...
nie no niestety rady na takich ludzi nie ma,
albo się trzeba nauczyć to olewać albo rzeczywiście przenieść się na drugi koniec świata :)
ale naprawdę PM nie reaguje na takie odzywki?
a to na pewno nie żarty? bo niektórzy nie potrafią żartować i wiesz później takie rzeczy wychodzą...

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
wiem co czujesz, bo siostrzyczka mojego (juz  :o ) męża, a nasza swiadkowa pierwszy tekst jaki powiedziala gdy się doiedziala o slubie "a skad kase wezmiesz?" ::)

zal mi takich ludzi.

to jest zazdrosc Natalka nic wiecej...

teraz po slubie jak sie dowiedziala ile zebralismy to tak jej gula skakala z zazdrosci, ze nawet nie skomentowala, ze fajnie czy jakos tak...

a wiec teraz postanowilam chwalic sie wsystkim specjalnie co sobie kupilismy itd, tak zeby jej regularnie cisnienie podnosic.

nie lubie takich zawisci, przechwalania sie i takich tam, ale takie osoby jak siostra mojego meza lub brat twojego PM przekraczaja wszelkie granice.

juz dosc nerwow takie osoby zjadają zeby cicho siedziec...

glowa do gory ;)

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
dorka to nie są żarty niestety bo nawet jeśli by były to czy można byłoby tak żartowac przez parę lat?

Netka - ehh masz racje, ja zawistna nie jestem ale teraz zawyrzam ceny ze masakra a przez chwile chcialam byc dobra i powiedzialam im ze jak wodka zostanie ze slubu to im oddamy ale kij im w oko! SAMA JĄ WYPIJĘ JAK URODZĘ NAWET HEKTOLITRAMI ALE ANI KROPLI IM NIE DAM !!!!!!!!!!

NAM SIE wydaje ze on taki jest przez ta swoja narzeczona, PM jej nie lubi... ja chyba tez nie;/ ona taka zawistna jest... jak sie dowiedziala o slubie to powiedziala '' A NIE MOWILAM ZE WEZMIESZ SLUB PRZED NAMI'' spoko jak sie na slubie dowiedza o ciazy to  chyba zejdzie z tego swiata a biedny brat PM chyba od razu ja bzyknie zeby niebyc gorszym;/;/ masakra