kupilam dwa pretest paskowe jakies nie wiem czy dobre ale drogie;/
teraz jestesmy w poprzedniej pracy PM bo chyba chce do nich wrocic bo tu przynajmniej placili a teraz tam gdzie pracuje od 2tyg facet robi wyrzuty zeby zaplacic mu ok.400zl za 2tyg;/;/ maakra mowie wam ...
ale juz idzie mu nowy miesiac takze mam nadzieje ze zarobi normalnie, tzn wyplaci sie...
no i jedziemy do molo do h&m musze kupic sobie spodnie... i mam ochotkę na bułkę z nie wiem jak to sie nazywa ale te burger king czy cos takiego nie wiem nie pamietam... i wrocimy to oleje test i na pewno sie dowiecie jako drugie;p o!
w sumie chyba nie licze na cud, ale cuda sie zdarzaja

jestem blada jak ściana;/ oczy mam czerwone;/ ide w srode do okulisty w koncu musze... przeciez oslepne...
no i musze wam sie pochwalic bo interes z ciuchami bardzo mi sie kreci.. jestem mega zadowolona... i dzieki temu moge sobie pozwolic na wiele rzeczy
mam odlozone pieniazki na slub...
potiwerdzilo z nami i fotgrafem i dj juz 45osob... pare sie wykruszylo a inni dopiero do 20ego potwierdza

mamy zaplacone na sali za 40os. takze w sumie duzo juz nie potrzebujemy pieniazkow.... bo za stol szwedzki 600zl dla dj ok.1200zl kwiaty ok.50zl makijaz fryzura ok.200zl no i roznica osob ktore jeszcze przyjada
no i narazie nocleg dla dwoch par mamy u PM rodzicow.. i jeden kolega bedzie spal w hotelu... a reszta jak potwierdzi to przenocuja u dziadkow
no to tyle, wiec juz jedziemy zamykam laptopa, nie wiem po co PM go wzial .... buzka